Idi na sadržaj
RiseUp Multiactive Collagen iz Calivite je sada dostupan!
CaliVita
Published by Calivita Partner u Za zglobove i kosti · 28 Mart 2023
Tags: RiseUpMultiactiveCollagenUCIIzglobovi

Kolagen Calivita - RiseUp Multiactive Collagen je sada dostupan


Ovaj kolagenski kompleks druge generacije pravi je iskorak na tržištu za sve potrošače, i mlade i starije: bilo da pripadate mlađoj generaciji koja aktivno živi ili ste starija osoba sa problemima zglobova - RiseUp Multiactive Collagen je obećanje pravog poboljšati kvalitet života!

Novi RiseUp Multiactive Collagen iz Calivita je kombinacija dvije različite vrste kolagena: prvi je hidrolizirani kolagen tipa 2, drugi je takozvani "Biološki aktivni kolagen UC-II®". Dizajnirana kombinacija oba tipa kolagena djeluje tako da se aktivne tvari koje se nalaze u zglobovima mogu koristiti što je moguće efikasnije. Posebnost proizvoda je sam bioaktivni kolagen UC-II®. Kolagen je prisutan u ovoj supstanci u svom izvornom obliku. Stoga može ostati biološki aktivan, zahvaljujući čemu novi proizvod djeluje kao inteligentni imunomodulator.

Novi kolagen ima trostruki efekat:

  • UC-II® kolagen reaguje na prisustvo upale i oslobađa supstance koje smiruju upalu i bol.
  • UC-II® tada signalizira tijelu da "popravi" zahvaćeni zglob(ove) i koristi visoke doze hidroliziranog kolagena da stimulira proizvodnju kolagena direktno u zglobovima.
  • Na kraju, UC-II® počinje regenerirati zahvaćene zglobove s visokim dozama hidroliziranog kolagena.

Kako djeluje RiseUp Multiactive Collagen


RiseUp Multiactive Collagen djeluje tako što smanjuje upalu i bol, ali njegovi aktivni sastojci također će nam pomoći da ga podignemo na viši nivo: s ovim novim proizvodom nudimo ne samo rješenja za odlaganje ili usporavanje degeneracije hrskavice, već i šansu za naše potrošače. za obnovu i regeneraciju zglobova! Ono što Calivita Multiactive Collagen RiseUp nudi zove se "pristup druge generacije"!

Djelovanje kolagena u tijelu je podržano nizom drugih prirodnih i rijetkih aktivnih supstanci. Svi su dodani proizvodu u najpristupačnijem i najefikasnijem obliku:

Šta RiseUp Multiactive Collagen sadrži osim kolagena?


Još jedna posebnost proizvoda je šipak (Rosa canina), koji mu je dodat ne samo zbog svog antiinflamatornog dejstva, već i zbog efikasnog ublažavanja bolova.

Osim toga, sadrži hijaluronsku kiselinu, koja podržava pravilno i glatko kretanje i fleksibilnost zglobova.

Vrijedi spomenuti i dobro poznati i dokazani trio MSM, hondroitin sulfat i glukozamin sulfat, jer sve ove tvari doprinose poboljšanju pokretljivosti zglobova te izgradnji i jačanju hrskavice i poboljšanju njihove fleksibilnosti.

Konačno, dodatak vitamina C i vitamina E, koji se bore protiv upale i efikasno podržavaju apsorpciju kolagena u tijelu.

Ugodan okus narandže i sastav bez šećera, konzervansa i boja podržat će redovnu konzumaciju novog proizvoda.

Ako želite smanjiti upalu, bol ili ukočenost u zglobovima, zašto ne kupite i isprobate naš inovativni proizvod za zaštitu zglobova RiseUp Multiactive Collagen?

RiseUp Multiactive Collagen

Saznajte više i naručite revolucionarni proizvod za zglobove RiseUp Multiactive Collagen.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Nazad na sadržaj