Idi na sadržaj
Liver Aid
Liver Aid
Ostali dodaci ishrani Calivita
Zaštita jetre

100 kapsula
Količina na lageru: 180
6342 Din
Liver Aid na jetri
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Liver Aid

holin, silimarin i aminokiseline

Zaštita jetre

Jetra je jedan od najaktivnijih organa u ljudskom telu: razlaže štetne materije koje dospevaju u organizam i obezbeđuje detoksikaciju, zbog čega je zaštita jetre od posebne važnosti. Čičak je najpopularnija biljka za zaštitu jetre, čiji ekstrakt može efikasno da potpomogne samo-detoksikaciju jetre i njenu regeneraciju. Aminokiseline koje sadrže sumpor, kao što su metionin i cistein, takođe poboljšavaju sposobnost jetre da samu sebe izleči. Hrom može da olakša opterećenje jetre poboljšanjem metabolizma ugljenih hidrata.


Kome preporučujemo?
 • Osobama koje uzimaju lekove koji oštećuju jetru
 • Kao suplement u tretmanu za oštećenje jetre izazvano alkoholom
 • Kao suplement u tretmanu oštećenja jetre izazvanog virusom
 • Osobama koje su na radnom mestu izložene supstancama koje mogu da izazovu ekstremni napor jetre u obavljanju funkcije detoksikacije

 

###youtube#ilq9lVIaqP4###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Liquid Chlorophyll, Liver Aid, Rhodiolin, Evening Primrose Oil, Stress Management B Complex;


Da li ste znali?
Da li ste znali da seme čička sadrži 70-80% silimarina, aktivnog sastojka koji je jedan od najčešćih komponenti mnogih lekova za jetru?
100 kapsula

Upotreba
3-6 kapsula dnevno

Sastav

 • Trebalo bi da se konsultuje sa kvalifikovanom medicinske prakse pre poduzimanja dodatak.
 • Nemojte prekoračiti preporučenog dnevnog unosa.
 • Dodataka prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
 • Čuvati izvan dohvata male djece.

Na jetri

Jetra je organ od najveće važnosti da se može posmatrati kao "industrijski radnik velikih razmjera" uvijek funkcionira u punom kapacitetu. On ima dvostruku ulogu u sintenišu važne tvari za tijelo i što se razbije štetnih materija, a time detoksikacije tijela. Actives u Liver Aid podržavaju zdrav funkcioniranje jetre na prirodan način.

Jetra je jedan od najsloženijih i važne organe u tijelu. Ona igra ulogu u sintezi, preradu i / ili regulaciju raznih jedinjenja koja su od vitalnog značaja za pravilno funkcioniranje metabolizma, kao što su glikogena, lipoproteini, žuči, vitamini, aminokiseline, krvne plazme, trombocita, i hemoglobina. Glavna funkcija jetre je da pomogne tijelu u obradi, i uklanjanje otpada i toksina. Metabolizam proteina proizvodi amonijak, koji je otrovan za tijelo. Jetra pretvara amonijaka urea, koji se zatim izlučuju iz tijela u mokraći. Jetra također je uglavnom odgovoran za razbijanje i uklanjanje drugih otrovnih tvari iz krvi, kao što su alkohol i droge.

Vjerojatno zbog kritične prirode funkcija koje obavlja, jetra je u stanju da se regeneriše ćelije. Nutritivni podršku za takve regeneraciju mogu doći iz sumpora koji sadrže amino kiseline, kao što su metionin i cistein, kao i druge aminokiseline, kao što su arginin i ornitin. Manje od optimalne funkcije jetre može izazvati masti da se akumulira u jetri i to se ne smatra zdravim. Studije su predložili da supstance kao što su krom, carntitine i kolin mogu igrati ulogu u poboljšane masti i ugljikohidrata metabolizma u jetri. A flavanoid kompleksu silimarin, izveden iz Gospina Thistle, je efikasan antioksidans i da je studirao za korisne efekte na funkciju jetre.

7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Liver Aid - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Liver Aid
  Nazad na sadržaj