Liquid C + sa Bioflavonoidima - Prodavnice CaliVita International

Go to content

Liquid C + sa Bioflavonoidima

Liquid C + sa Bioflavonoidima
240 ml

Upotreba:
2.5 ml (približno pola kafene kašičice) dnevno, može da se pomeša sa vodom ili hranom

Sastav:
Vitamin C
Tečni vitamin C
Liquid C je preparat koji sadrži vitamin C, bioflavonoide i šipak, zaslađen organskim nektarom od agave, bez veštačkih boja i dodatka šećera, spravljen za sve one koji traže kompleksnu antioksidantnu zaštitu, a preferiraju dijetetske suplemente u tečnom obliku.

KOME PREPORUČUJEMO?
 • Imajući u vidu da se lakše guta, starijim osobama, trudnicama, deci i onima koji pate od tegoba u vezi sa gutanjem prilikom zadovoljavanja potrebe za vitaminom C
 • Osobama koje su sklone infekcijama, u cilju jačanja imunog sistema
 • Svima tokom hladnijih zimskih meseci
 • Osobama koje redovno konzumiraju alkohol

SIMPTOMI NEDOSTATKA
Simptomi nedostatka vitamina C uključuju: slabljenje imunog sistema, podložnost infekcijama, sporiji oporavak nakon bolesti, produženo zaceljivanje rana i povreda, usporeno zgrušavanje krvi, krvarenje desni, gnojenje, bol u mišićima.

DA LI STE ZNALI?
Da li ste znali da hrana takođe može da se obogati vitaminima uz pomoć Liquid C preparata? Možete ga, na primer, umešati u milkšejk, jogurt ili u obrok koji ne nameravate dodatno da podgrevate i na taj način učiniti hranu bogatijom bez promene ukusa!

PAŽNJA!
Pažnja! Dobro promućkati pre upotrebe! Nakon otvaranja, čuvati na hladnom i tamnom mestu. Vitamin C se razgrađuje na visokoj temperaturi.
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
C 1000, C 500, C300 Plus, C Plus, Liquid C vitamin, Vital ABO, Super Mega 50, Full Spectrum, Senior Formula, Menopausal Formula, New Life, Infant formula, Lion Kids C vitamin, Lion Kids D vitamin
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Back to content