Idi na sadržaj
Arginine Plus
Arginine Plus
Ostali dodaci ishrani Calivita
Za bolje performanse

100 tableta
Količina na lageru: Trenutno nema na stanju.
3867 Din
čovekArginin promovira sintezu proteina, može uticati na lučenje hormona rasta i insulina, što čine sportiste često da dosegnu ovu aminokiselinu kako bi povećali težinu tjelesne mase. Takođe podržava proces čišćenja tela razlaganjem nusproizvoda izvedenih iz metaboličkih procesa.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Arginine Plus

Prirodni arginin

Za bolje performanse

Arginin

Arginin je aminokiselina koja igra ulogu u funkcionisanju, razvoju i regeneraciji mišića. Povrh toga, doprinosi i održavanju zdrave cirkulacije krvi, što je od pomoći i u zdravom funkcionisanju vaskularnog sistema. Stimuliše hormone rasta i insulin, a istovremeno je i prekurzorna supstanca azota monoksida (NO), koji ima vazodilatacioni efekat.

Kome preporučujemo?

- Sportistima i bodibilderima zbog toga što može da podstakne cirkulaciju kiseonika i nutrijenata, rast i regeneraciju mišićne mase

- Osobama koje se bave teškim fizičkim radom

- Potpomaže sintezu proteina i sekreciju hormona rasta i insulina

- Usled vazodilatacionog efekta, doprinosi zaštiti kardiovaskularnog sistema

- U cilju podrške procesu detoksifikacije

- Može da poboljša seksualne performanse

 

###youtube#tZn22Yw_oZQ###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

ParaProtex, Liquid Chlorophyll, Ocean 21, Nopalin, Spirulina Chlorella Plus, Pure Yucca, Green Care, Detox Patch, Arginine Plus, Power Mins;


Da li ste znali?
One tablet of Arginine Plus provides as much l-arginine as 4.5 kg of walnuts!
Da li ste znali da proizvodnja arginina u telu može da opadne pod određenim okolnostima (pod stresom, usled iscrpljujućeg fizičkog rada)?
100 tableta

Upotreba
1 tableta dnevno

Sastav
L-arginin 500 mg
Mangan 600 mcg
Alfa-ketoglutarna kiselina 50 mg

 • Ne preporučuje se dijabetičarima zbog uticaja na sekreciju insulina!
 • Ne preporučuje se tokom trudnoće i dojenja!
 • Osobe koje koriste lekove za krvni pritisak, diuretike i antikoagulante treba da se posavetuju sa lekarom pre upotrebe arginina.
 • Trebalo bi da se konsultuje sa kvalifikovanom medicinskom praksom pre uzimanja dodatka.
 • Argininski suplementi se ne preporučuju za dijabetičare, jer to može uticati na sekreciju insulina.
 • Ne premašite preporučeni dnevni unos.
 • Dodaci hrani ne mogu biti zamena za uravnoteženu ishranjenu ishranu.
 • Čuvajte van domašaja male dece.
Iako je naš organizam sposoban sintetizovati arginin, postoje određene situacije u životu kada se njegova proizvodnja smanjuje. Jedna stvar koja može izazvati takva smanjenja i često je doživljena i poznata od strane mnogih nas stresa. Upotreba arginina je značajno povećana, jer ima nekoliko poznatih korisnih efekata. Ovo utiče na opštu fiziološku dilataciju krvnih sudova koja je omiljeni aditivi za sportiste.

Amino kiselina L-Arginin

L-arginin amino kiselina je prisutna u većini proteinskih izvora kao što su meso, mlečni proizvodi i integralne žitarice. Takođe, naša tela mogu sintetizirati male količine. Arginin obavlja nekoliko važnih metaboličkih funkcija. Naša tela koriste arginin za proizvodnju azot-oksida. Nitric okide ima efekat dilatira krvne sudove i poboljšava protok krvi, što dovodi do unapređenje pružanja hranljivih materija i kiseonika u ćelije, i poboljšanom uklanjanja otpada. Isto tako, arginin je prekursor kreatina, koji igra važnu ulogu u mišićne energije i snage. podrška pomoć poboljšati cirkulaciju, u kombinaciji sa ulogom arginina u sintezi proteina, deobe ćelija i mišićne snage, razlog arginin suplementacija je popularna među sportistima performanse.

Arginin pomaže u podršci detoksikaciji pomoću uklanjanja amonijaka iz tela. Isto tako, arginin igra važnu ulogu u imunom sistemu jer reguliše aktivnost timusa tretiranih belih krvnih ćelija poznatih kao T limfocita. Arginin takođe igra važnu ulogu u proizvodnji hormona rasta i insulina. Naša tela prirodno proizvodi arginin može ometati faktorima kao što su fizički ili mentalni stres, neuhranjenosti ili bolesti.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Arginine Plus - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Arginine Plus
  Nazad na sadržaj