Idi na sadržaj
New Life
New Life
Multivitamini Calivita
Multivitamin za trudnice i dojilje

120 tableta
Količina na lageru: 208
2679 DinVitamini i minerali za žene

Energija za muškarce
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita New Life

vitamini za trudnice

Multivitamin za trudnice i dojilje

MULTIVITAMIN ZA TRUDNICE I DOJILJE


Kome preporučujemo?

Za trudnice, mlade majke, čak i za one koji se pripremajuza trudnoću, veoma jevažno obezbediti zadovoljenjepovećane potrebe za vitaminima imineralima. U tom smislu, NewLife preparat može da bude odkoristi. Gvožđe, vitamin C, vitaminiB, kalcijum i magnezijumsu esencijalni za formiranje krviembriona, zdrav razvoj imunogsistema, kostiju i nervnog sistema,a veoma su važni i za dobrobitmajčinog organizma. Osimtoga, folna kiselina učestvuje u razvoju majčinihtkiva, održavanju normalnih psihičkih uslova tokomtrudnoće i od vitalne je važnosti za razvoj nervnogsistema embriona.

###youtube#rvbHHdcR2Dc###Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
C 1000, C 500, C300 Plus, C Plus, Liquid C vitamin, Vital ABO, Super Mega 50, Full Spectrum, Senior Formula, Menopausal Formula, New Life, Infant formula, Lion Kids C vitamin, Lion Kids D vitamin;


DA LI STE ZNALI?
Da li ste znali da odgovarajući unos folne kiselinesmanjuje rizik od poremećaja neuralne tubeembriona?
120 tableta

Upotreba
1 tableta dnevno ili kako lekar preporuči

Sastav
Beta-karoten 4167 I.J.
Vitamin C 60 mg
Vitamin E 7 I.J.
Vitamin B1 0.8 mg
Vitamin D3 400 mg
Vitamin B3 9 mg
Vitamin B2 1 mg
Pantotenska kiselina 4 mg
Vitamin B6 (piridoksin) 1 mg
Biotin 60 mcg
Vitamin B12 1 mcg
Para-amino benzoic acid 1 mg
Folna kiselina 400 mcg
Inozitol 10 mg
Holin 10 mg
Magnezijum 112 mg
Kalcijum 325 mg
Cink 8 mg
Mangan 1 mg
Gvožđe 4 mg
Bakar 1 mg
Jod 75 mcg
Hrom 25 mcg


New Life poboljšana formula je dva puta veću dozu folne kiseline i dodatnih vitamina sadržaj D za još bolju zaštitu za sva majkama, a ne samo! Kompozicija multivitamina New Life je takođe odličan izvor aktivnih sastojaka za poboljšanje performansi tela.

Kako pokazuju sve više istraživačkih rezultata, način života ima veliki uticaj na našu plodnost. Pravilno izbalansirana ishrana, i žene i muškarci, bogata specifičnim hranjama od posebnog značaja za očuvanje plodnosti, mogu osigurati dobro zdravlje i pravilno funkcionisanje reproduktivnih organa.

U životu većine žena dolazi period kada se povećava potreba za hranljivim materijama. Tokom trudnoće i dojenja postaje veoma važan optimalno snabdevanje vitamina i minerala - ne samo zbog zdravstvenog stanja majke, već i za pravilan razvoj deteta.
Na primer, u drugom tromesečju trudnoće, zbog intenzivnog procesa formiranja krvi, povećava se potreba za gvožđem.
U isto vreme, potražnja za vitaminom C takođe raste, što je odgovorno ne samo za pravilno funkcionisanje imunog sistema, već i za apsorpciju gvožđa. Potražnja za vitaminima B povećava se u proseku za 25-30%.

Važnu ulogu igra folna kiselina, koji je esencijalan za rast majčinog tkiva tokom trudnoće, pomaže u pravilnom sintezi amino kiselina i proizvodnju krvi, učestvuje u ćelijske deobe. Ženama koje očekuju da dijete dođe u svijetu potreban je i kalcijum, jer je to potrebno, između ostalog za razvoj kostiju, vitamina D, - pomaganje u pravilnom korišćenju kalcijuma i fosfora ili magnezijuma igra važnu ulogu u deobu ćelija, podržavajući održavanje ravnoteže elektrolita, i ima blagotvoran efekat na nervni sistem.

Ovaj proizvod je takođe odličan izvor beta-karotena, vitamina E, C, cink, mangan, bakar, jod, hroma, i inozitol.

Kome posebno preporučujemo?
 • Žene koje planiraju zatrudnjavati.
 • Trudnice i bolnice (nakon medicinske konsultacije).

Da li ste znali da ... ne samo tokom trudnoće i dojenja, ali i pre trudnoće treba da obezbedi adekvatne popune proširiti "skladišta" vitamina i minerala?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  New Life - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  New Life
  Nazad na sadržaj