Idi na sadržaj
CoQ10 Lozenges
CoQ10 Lozenges
Antioksidanti Calivita
Q10 (sa brzom apsorpcijom)

30 tableta
Količina na lageru: 210
3168 Din
snagaDodatna čvrstoća

Proizvod sadrži koenzim Q10 u obliku "sublingvalnih" tableta. Oblik tablete, koji se može postaviti pod jezik (gde se rastvara), uzrokuje aktivne sastojke brže i efikasnije apsorbuju u telo.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Co Q10 Lozenges

koenzim Q10 za sisanje

Q10 (sa brzom apsorpcijom)

Lozenges CoQ10 je sublingvalna tableta sa prirodnom aromom limuna koja sadrži koenzim CoQ10 i koja omogućava bržu i bolju apsorbciju, zbog toga što aktivni sastojci zaobilaze digestivni sistem i dopiru do ćelija direktno kroz krvotok. Naš energizirajući preparat je pre svega pomoć u situacijama kada je neophodno odmah dati rezultat, a imali smo takođe u vidu i osobe koje usled digestivnih tegoba ovaj preparat ne mogu da uzimaju na tradicionalan način.

U novoj formuli sada nudimo tabletu sa prijatnim ukusom limuna, koja se još lakše rastapa, i koja u svakom pogledu odgovara savremenim dodacima ishrani sa podjezičnom primenom. Zahvaljujući svojoj još profinjenijoj teksturi, ona se prosto topi u ustima, ne ostavljajući za sobom neprijatan osećaj „razdrobljenosti”. Njen nov ukus može biti privlačan i onima, koji do sada iz nekog razloga nisu preferirali ukus mentola, ili su ga zbog eventualne primene homeopatskih lekova morali da izbegavaju.


Kome preporučujemo?

Lozenges Q10 je mnogo više od energetskog stimulansa! Naime nova povećana doza mu daje posebnu vrednost koja omogućava upotrebu bilo u prevenciji, bilo u ispomoći u smislu kompletne revitalizacije.

Sublingvalni karakter omogućava bržu i efektivniju apsorpciju sastavnih delova preparata u organizmu, pošto oni putem krvnih sudova ispod jezika i u obrazima direktno prodiru u krvotok.

Iako se njegova upotreba može preporučiti većini ljudske populacije iznad 30 godina starosti, kao i profesionalnim sportistima i rekreativcima, Lozenges Q10 se takođe preporučuje deci ugroženog zdravstvenog stanja, ili onima, kojima je potrebno neko dopunsko tretiranje. Dalje, ovaj preparat pomaže i u otklanjanju stomačnih problema i smetnji u varenju, a stimulativno deluje i na gubitak telesne težine. Veoma je koristan kod osoba koje primaju agresivnu terapiju, jer olakšava podnošenje iste (kardiološki, gastroenterološki, imunološki i drugi problemi).

###youtube#iW_KvHnVHf8###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Direktni i indirektni antioksidansi: C vitamin, E vitamin, Chelated Zinc, Mega Zinc, Pro Selenium, Beta Carotene;

Kompleksne antioksidativne formule: Coenzyme Q10, Super Coenzyme Q10, Lozenges Coenzyme Q10, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Energy & Memory, Smokerade, MagneZi B6;

Biljne antioksidativne formule: Resveratrol plus, Xantho plus, Zenthonic, Lutein plus;


Sublingvalni koenzim Q10 od 30 mg

Lozenges Q10 je mnogo više od energetskog stimulansa! Naime nova povećana doza mu daje posebnu vrednost koja omogućava upotrebu bilo u prevenciji, bilo u ispomoći u smislu kompletne revitalizacije.

Sublingvalni karakter omogućava bržu i efektivniju apsorpciju sastavnih delova preparata u organizmu, pošto oni putem krvnih sudova ispod jezika i u obrazima direktno prodiru u krvotok.

Lako se njegova upotreba može preporučiti većini ljudske populacije iznad 30 godina starosti, kao i profesionalnim sportistima i rekreativcima, Lozenges Q10 se takođe preporučuje deci ugroženog zdravstvenog stanja, ili onima, kojima je potrebno neko dopunsko tretiranje. Dalje, ovaj preparat pomaže i u otklanjanju stomačnih problema i smetnji u varenju, a stimulativno deluje i na gubitak telesne težine. Veoma je koristan kod osoba koje primaju agresivnu terapiju, jer olakšava podnošenje iste (kardiološki, gastroenterološki, imunološki i drugi problemi).

DA LI STE ZNALI?
Jedna tableta Sublingual CoQ10 Plus obezbeđuje toliko CoQ10 kao 6 kg lososa ili skoro 2 kg piletine
30 tableta

Upotreba
1 dnevno

Sastav
Koenzim Q10 30 mg

Efekti koenzima Q10 obično se primećuju nakon nekoliko nedelja uzimanja proizvoda. Preporučuje se da se koenzim stalno uzima u dozama održavanja od 10 do 30 mg dnevno kako bi se izbegle nedostaci. Prihvatanje koenzima Q10 u obliku dijetetskog suplementa ne utiče na proizvodnju koenzima od strane tela. Nemojte se plašiti da naše telo "zaboravi" da ga proizvede.

Gutanje u prekomernim količinama može imati laksativan efekat.
Ne prelazite preporučenu dozu za konzumaciju tokom dana. Dijetetski suplementi se ne mogu koristiti kao zamena (zamena) za različitu ishranu. Balansiran način hranjenja i zdrav način života je važan za funkcionisanje tela. Nemojte koristiti proizvod ako unutrašnja zaštitna folija nedostaje ili ošteti.

Kontraindikacije: preosetljivost na komponente preparata.

Upozorenje: Ljudi sa tendencijom na alergiju, uzimanje lekova, imajući zdravstvene probleme, trudnice i dojke treba da se konsultuju sa lekarom pre upotrebe proizvoda.

Uslovi skladištenja: koenzim K10 treba čuvati zatvoreno na suvom, hladnom, nezaštićenom mestu, jer je veoma osjetljiv na toplotu i svjetlost!

Skladištenje na temperaturama iznad 35 ºC može degradirati kvalitet koenzima K10. Dijetetski suplementi treba čuvati na način koji nije dostupan maloj deci.
CoQ10 Lozenges je bogatstvo koenzima Q10 u obliku "sublingualnih" tableta. Forma tablete, koja se može postaviti pod jezik (gde se rastvori), uzrokuje brže i efikasnije apsorbovanje aktivnog sastojka, jer se ulazi u krvotok direktno uz pomoć krvnih sudova u ustima. Tablete imaju prirodni limunski ukus i aromu.

Koenzim K10 je prirodna supstanca proizvedena od strane tela, neophodna za ljudsko zdravlje, koja se javlja u skoro svakoj ćeliji tela.

Nažalost, njegova koncentracija u telu se smanjuje nakon 30 godina života. U starosti od 40 godina prirodna proizvodnja koenzima K10 smanjuje se do 25%. Pored toga, bez obzira na godine, njegova proizvodnja je takođe inhibirana stresom, farmakološkim lekovima, pušenjem ili radioterapijom.

Zbog toga je toliko važno da obezbedite koenzim Q10 pomoću dijetetskih suplemenata.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  CoQ10 Lozenges - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  CoQ10 Lozenges
  Nazad na sadržaj