Idi na sadržaj
Shake One
Shake One Pure
Preparati za kontrolu telesne težine
500 gr
Količina na lageru: 36
3699 Din
Shake One Pure kesica
Preparati za kontrolu telesne težine
30 gr
arrow

Calivita Shake One

koktel za mršavljenje 

Zahvaljujucći kompleksnom sadržaju hranljivih sastojaka, vitaminima, mineralima, vlaknima I digestivnim enzimima, Shake One Pure možete koristiti kao izvrsnu zamenu za jedan ili više obroka.


I ranije ste u našoj ponudi mogli naći proteinske prahove, ali uz Shake One Pure dostigli smo potpuno novi nivo. Najveća promena je to, što sada umesto surutke koristimo biljne proteine. Dakle, svi oni, koji se ranije nisu usudili da konzumiraju Shake one zbog dejstva surutke ili koji su bili osetljivi na istu, sada slobodno mogu da koriste. Pored toga, primena proizvoda se preporučuje i veganima i vegetarijancima, jer doprinosi nadoknađivanju njihove osnovne potrebe za proteinima. Naravno, takođe predstavlja uravnotežen izvor proteina i za sve ostale, jer smo kombinovanjem biljnih proteina, kreirali proteine pune vrednosti.


Kome preporučujemo?
500 gr

Upotreba
1 mericu (30 g) umutiti u 300 ml vode ili bezmasnog mleka ili alternativu baziranu na biljnoj osnovi. Koristiti šejker ili mikser, i uzimati 1 obrok dnevno.

Sastav


7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Calivita Shake One - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  SHAKE ONE PURE 500 GR
  SHAKE ONE 500 GR
  Nazad na sadržaj