Ginkgo XC - Prodavnice CaliVita International

Go to content

Ginkgo XC

Ginkgo XC
100 tableta

Upotreba:
1-2 tablete dnevno

Sastav:
90 mg Ekstrakt Ginkgo bilobe
Ginkgo biloba
Ginkgo XC je preparat koji sadrži veliku količinu ekstrakta lista drveta Gingko biloba, koji efikasno potpomaže mikrocirkulaciju krvi, dostavu kiseonika i ishranu ćelija, kao i zdrave moždane funkcije, dok u isto vreme štiti ćelije od slobodnih radikala kao jak antioksidant.

KOME PREPORUČUJEMO?
 • Starijim osobama kao pomoć u održavanju željenog nivoa moždanih funkcija
 • U slučaju povećanog napora
 • Osobama koje često imaju hladne udove ili se teško ugreju
 • Osobama koje traže jaku antioksidantnu zaštitu

DA LI STE ZNALI?
Da li ste znali da je Gingko bio još 2600. godine pre nove ere u upotrebi u Kini? Koristili su ga u tretmanu astme i bronhitisa.

PAŽNJA!
Pažnja! Preparat se ne preporučuje deci. Upotreba Gingko biloba preparata treba da se izbegava tokom trudnoće i dojenja. U slučaju dijabetesa i problema sa koagulacijom, potražite savet lekara pre upotrebe ovog proizvoda!
Dodaci ishrani za zaštitu od bolesti srca i krvotoka
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Organic Noni, Polinesian Noni Juice, Polinesian Noni Caps, Coenzyme Q10, Super Coenzyme Q10, Coenzyme Q10 Sublingual, Resveratrol Plus;

Dodaci koji još blagotvorno deluju: Rhodiolin, Garlic Caps, Oxymax, Lodoc (Low Deuterium Oxy Crystal), Ginkgo XC, Omega 3 Concentrate;
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Back to content