Idi na sadržaj
Aquarion
Aquarion filter
CaliVita Electronics
Filter za Aquarion
Aquarion
CaliVita Electronics
Aktivator vode
Količina na lageru: 15
284619 Din
arrow

Calivita Aquarion

najbolji ionizator vodeAquarion je veoma efikasan uređaj za fitriranje vode koji proizvodi jonizovanu alkalnu ili kiselu vodu prema želji korisnika, bogatu kiseonikom i oslobođenu od teških metala i toksičnih supstanci. Naša ishrana, većina aditiva prehrambene industrije i određene vrste medikamenata mogu da dovedu do zakiseljavanja tela. Jonizovana voda može veoma efikasno da alkalizuje telo, a daje i antioksidantne efekte.


Alkalna voda

  • Svima koji svakodnevno žele da koriste vodu oslobođenu od toksičnih materija
  • Svima čija ishrana ne sadrži adekvatnu količinu alkalizirajućih prehrambenih proizvoda
  • U slučaju digestivnih tegoba i refluksa*
  • Tokom dijete za čićenje organizma
  • Kao suplement za tretman gingivitisa ili oralnih infekcija
  • Osobama koje se često podvrgavaju strogim dijetama

Kisela voda

  • Svima koji tretiraju svoju kožu i lice
  • Kao kapi za nos, kao sredstvo za čišćenje
  • Voda sa kiselom pH vrednošću može da posluži i kao sredstvo za sterilizaciju površina u domaćinstvu bez hemikalija

DA LI STE ZNALI?
Da li ste znali da je oko 75% ljudskog tela sačinjeno od  vode? Da bismo održali svoje prirodne fiziološke procese (tj. pravilnu absorpciju nutrijenata), neophodno je svakodnevno popiti 2,5-3 litre čiste vode bogate kiseonikom.

IZVORI
* Potential benefits of pH 8.8 alkaline drinking water as an adjunct in the treatment of reflux disease - Koufman JA, et al, Ann Otol Rhinol Laryngol. 2012 Jul;121(7):431-4

Jonizovana kisela voda nije za unutrašnju upotrebu (konzumaciju)! Alkalnu vodu treba postepeno uvoditi u ishranu.
Svakog dana pijte čistu, sigurnu, joniziranu vodu, deikisifikovanjem i čišćenjem tela!

Akuarion poseban uređaj za prečišćavanje i jonizacija vode, proizvodnja jonizovani, bogat kiseonikom, bez nečistoća, teških metala i toksina vodom. Na kontrolnoj tabli uređaja možemo sami odrediti kiselost ili alkalitet vode i koristiti je u različite svrhe. Alkalna jonizovana voda je antioksidant, a zahvaljujući svojstvima alkalizacije ima blagotvorno dejstvo na naše telo. Kiselina se može koristiti samo spolja.

Živi organizmi u 75-98% sastoje se od vode, koja igra ključnu ulogu u održavanju zdravlja. Zbog toga voda nije samo važna supstanca već i važan element izuzetno tanke vode i elektrolitske ravnoteže tela. Takođe služi nekoliko funkcija: podržava apsorpciju nutrijenata, detoksifikuje štetnih metabolita igra važnu ulogu u održavanju telesne temperature (uparavanja, znojenje), štiti vitalne organe i reguliše ćelijske nivoe elektrona i protona.

Kako radi ionizator Akuarion

AKUARION uređaj proizvodi jonizovanu vodu kao rezultat početne višestepene filtracije vodovodne vode, a zatim i elektrolize.

Kao rezultat ovih procesa dobijamo alkalne i kisele vode na različitim nivoima pH. Većina hrane, neki aditivi i lekovi menjaju pH vrednost tela u kiselom pravcu, odnosno acidizuju je. U idealnoj situaciji, naše telo je u stanju da se nosi sa njim, koristeći odgovarajuće alkalne rezerve. Međutim, dugotrajna acidifikacija tela može izazvati ozbiljne zdravstvene probleme. Alkalna jonizovana voda savršeno alkališe tijelo i pomaže u održavanju odgovarajuće ravnoteže kiselina.

Prednosti uređaja Akuarion

Prečišćena voda precizno: sa spoljnim mehaničkim filterom koji filtrira krupnije čestice i drugi visefazni prenosivi filter koji ima prečnik od 0,01 mikrona, koji uklanja zaprljanja, bakterije, viruse, teške metale, hlor. Zauzvrat, prožima neophodne minerale, kao što su kalcijum, magnezijum, kalijum. Pored srebrno obogaćene karbonske faze, filter takođe ima i turmalin koji prirodno jonira vodu.

Višestepena vodena jonizacija
(tokom elektrolize vode, Akuarion može proizvesti i alkalne i kisele vode sa 4 različita nivoa pH.

Ionizovana alkalna voda
Ionizovana alkalna voda je odličan antioksidant. Sadrži mnoštvo hidroksilnih jona (OH-) koje vezuju slobodne radikale u našem telu. Ova voda se donosi alkalne efikasno telo, pomoći u očuvanju acid-baznu ravnotežu i time unazad proces acidifikaciji tela određenim vrstama hrane, lekova i slično. Takođe će pozitivno doprinose telu i podstiče ga da deluje.

Akisna jonizovana voda
Akisna jonizovana voda se može koristiti samo spolja!, Npr. Za negu lica, čišćenje kože. Voda sa višim nivoom kiselosti može se koristiti za dezinfekciju površina, kao i za kućne poslove (dezinfekciono dejstvo bez hemikalija).

Negativni potencijal oksidaciono-redukcioni
Zahvaljujući elektrodama platine-titanijuma, alkalni dejonizovanom vodom dostigne optimalan nivo negativnog redoks potencijala (osidoredukcijni).

Kako efikasno hidrirati telo
Struktura promjene alkalne jonizovane vode, koja značajno povećava njegovu apsorpciju i sposobnost navodnjavanja tela. U tradicionalnoj vodi, molekuli vode formiraju grupu od 12-18 molekula. Tokom procesa jonizacije se mijenja klaster struktura - tako formira klastere čestica 6, koja poboljšava prodiranje i bolju hidrataciju i povećava efikasnost prečišćavanja ćelija iz nusproizvoda metabolizma.

Kako oksigenirati telo
Uređaj proizvodi vodu zasićenu kiseonikom, što može pomoći održavanju zdravlja i korisno je za sve, posebno za aktivne ljude, vozače i ručne radnike.
arrow

Calivita Aquarion - komentari i mišljenja

Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najniže cene
Aquarion
Nazad na sadržaj