Aquarion - Prodavnice CaliVita International

Go to content

Aquarion

Aquarion

Aquarion
w
ater ionizer and filter

Aktivator vode
Aquarion je veoma efikasan uređaj za fitriranje vode koji proizvodi jonizovanu alkalnu ili kiselu vodu prema želji korisnika, bogatu kiseonikom i oslobođenu od teških metala i toksičnih supstanci. Naša ishrana, većina aditiva prehrambene industrije i određene vrste medikamenata mogu da dovedu do zakiseljavanja tela. Jonizovana voda može veoma efikasno da alkalizuje telo, a daje i antioksidantne efekte.

Kome preporučujemo?
Alkalna voda

- Svima koji svakodnevno žele da koriste vodu oslobođenu od toksičnih materija

- Svima čija ishrana ne sadrži adekvatnu količinu alkalizirajućih prehrambenih proizvoda

- U slučaju digestivnih tegoba i refluksa*

- Tokom dijete za čićenje organizma

- Kao suplement za tretman gingivitisa ili oralnih infekcija

- Osobama koje se često podvrgavaju strogim dijetamaKisela voda

- Svima koji tretiraju svoju kožu i lice

- Kao kapi za nos, kao sredstvo za čišćenje

- Voda sa kiselom pH vrednošću može da posluži i kao sredstvo za sterilizaciju površina u domaćinstvu bez hemikalija

Miért Aquarion?

A tiszta, jó minőségű víz minden élő szervezet létezésének alapfeltétele. Napi folyadékszükségletünk 2-3 liter, ám a lakosság nagy része ennek csupán töredékét fogyasztja, aminek egyik oka a rossz szokások beidegződése, a másik pedig, hogy sokan a csapvíz minőségére (ízére, szagára) hivatkozva kerülik a vízfogyasztást. Ilyenkor gyakran nem iszunk eleget, vagy valamilyen más, rendszerint nem megfelelő forrásból (cukros üdítők, fekete tea, magas ásványianyag-tartalmú vizek, speciális egészségi állapotokban alkalmazható gyógyvizek) veszünk magunkhoz folyadékot. Az elégtelen mennyiségű és a nem megfelelő minőségű folyadék fogyasztása hosszú távon káros lehet, hiszen szervezetünknek a tiszta, káros anyagoktól mentes víz a legmegfelelőbb a normál élettani folyamataink fenntartásához.

MitŐl speciális, különleges az Aquarion készülék?
MIBEN KÜLÖNBÖZIK a TÖBBI víztISztítóTÓL?
-         Több funkciós:

o       Szűr: Az Aquarion 0,01 mikronos szűrője bőven elegendő ahhoz, hogy a szennyeződések, káros vegyi anyagok, sőt még a baktériumok és a vírusok is fennakadjanak rajta. Az ennél kisebb szűrők az ionok kivonásával az élő víz élettani hatásait is csökkentik. A szűrőn áthaladva a víz klaszterszerkezete is megváltozik. A hagyományos vízben 10-18 molekula alkot egy klasztert, az átszűrt vízben már csupán 6 molekula, ami jelentősen megnöveli a víz felszívódó és hidratáló képességét. Az Aquarion komplex szűrőjében az ezüsttel aktivált szénszűrő mellett turmalin is található, mely előionizálja a vizet. Ennek az úgynevezett Biostone-filternek az élettartama átlagosan 4000 liter víz megtisztításához elegendő. A filter aktuális élettartamát a készülék folyamatosan kijelzi.

o       Ionizál: Az Aquarion segítségével ionizált lúgos és savas vizet állíthatunk elő.

§         Az ionizált lúgos víz belső használatra alkalmas. Sok hidroxil (OH¯) iont tartalmaz, így képes a szabad gyökök lekötésére, azaz hatásos antioxidáns. Kiválóan lúgosítja a szervezetet, ezáltal segít fenntartani szervezetünk sav-bázis egyensúlyát, valamint jó kiegészítője lehet a különböző méregtelenítő kúráknak is.

§         Az ionizált savas víz kizárólag külsőleg alkalmazható például  bőrápolásra, bőrgombásodás esetén, orrcseppként; savasabb fokozatban pedig felületek vegyszermentes fertőtlenítésére.

-         Több fokozatú ionizálás: Az Aquarion az ionizálást savas, illetve alkalikus irányba is 4-4 fokozatban képes elvégezni, ami megsokszorozza a felhasználási lehetőséget.

-         Energiatakarékos: Az ionizáló kamra korszerű, speciális kiképzésű: felülete nem sima, így relatív felületének megnövelésével több vízzel képes érintkezni. Ez elősegíti, hogy ugyanakkora energiafelhasználás mellett nagyobb teljesítményre legyen képes. A készülék emellett általában készenléti üzemmódban van, csak a tényleges használatakor kapcsol normál energiafelhasználásra.

-          A különleges, ötrétegű, titán-platina elektródarendszer segítségével az ionizált víz optimális ORP (oxido-redukciós potenciál) értéket ér el. Az ionizált víz negatív ORP-vel rendelkezik, azaz nemhogy nem oxidálja, hanem „fiatalítja” a szervezetet.

-         Gazdaságos: rendeltetésszerű használat* esetén várható élettartama 20 év.

-         Tisztított víz funkció, ionizálás nélkül: ez a funkció azokban az élethelyzetekben segíthet, amikor nem ajánlatos ionizált vizet fogyasztani (például gyógyszerek bevételekor, tápszerek elkészítésekor).

-         Egyszerű használat: a készülék egyszerűen beszerelhető és könnyen kezelhető. Az írásos útmutatón kívül két DVD-t is mellékelünk hozzá, amelyek hasznos, érdekes információkat tartalmaznak a készülékről, használatáról, illetve az ionizált vízről.

-         Esztétikus megjelenés: az Aquarion kivitelezése ízléses, ezért minden konyhában esztétikusan mutat, nem szükséges zárt szekrény mögé rejteni.

Az Aquarion ionizáló víztisztító berendezéssel teljesen biztonságos, káros anyagoktól mentes, ionizált vizet állíthatunk elő. Segítségével nem csupán megtisztítjuk a vegyi anyagokkal, klórral, mikroorganizmusokkal stb. szennyezett vizet, hanem oxigénnel dúsítjuk és ionizáljuk is, ami szintén jótékony hatással lehet egészségünkre.

*Lásd a termék használati útmutatójában!

Az Aquarion ionizáló és víztisztító készülék szervizszolgálata

A CaliVita International saját szervizszolgálattal oldja meg az Aquarion készülékek javítását. Meghibásodás esetén az alábbi módon járjon el!

Amennyiben a készülék használati útmutatójában feltüntetett hibakeresési útmutató alapján nem tudja elhárítani és megoldani a készülék működési problémáját, úgy lehetősége van szervizszolgálatunk igénybevételére.

Amennyiben szükséges a szervizben történő hibaelhárítás, illetve javítás, készülékét juttassa el szervizünkbe személyesen vagy postai úton: CF-Net Kft. 1052 Budapest, Aranykéz u. 6. VI/58. Ügyfélszolgálati munkatársunk: Raffai Nikoletta (tel.: 1/266-3136, e-mail: huninfo@calivita.com). A tisztítás időtartamára cserekészüléket nem tudunk biztosítani.
Szerelje le és víztelenítse a készüléket, vegye ki a szűrőt, majd csomagolja be körültekintően, hogy a szállításból eredő sérüléseket elkerülje.
A csomagba tegye bele a készülék vásárlásakor kapott számla másolatát, a jótállási jegyet, valamint a hibaleírást. A hibaleírás részletesen mutassa be a problém át! A levél feltétlenül tartalmazza nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát, hogy szükség esetén kapcsolatba léphessünk Önnel.
Amennyiben a CaliVita International-től vásárolt GoldMAX mágneses vízkőmentesítővel is rendelkezik, annak számlamásolatát is helyezze el a csomagba készüléket. Amennyiben nem egyértelmű a hibaleírás, úgy kollégáink kapcsolatba lépnek Önnel. AmennyiAquarion.JPGben egyértelmű minden, legkésőbb 8 munkanapon belül megjavítják a készüléket. A visszasz állításró l a CaliVita International gondoskodik. Amennyiben a készülék meghibásodása a garanciális időn belül megfelel a jótállási feltételeknek, úgy készülékét térítésmentesen javítjuk meg. Amennyiben a probléma n, mert az esetleges vízkőlerakódásból eredő probléma esetén a vásárlástól számított 1 éven belül ingyenes vízkőeltávolításra jogosult, melynek jogosságáról kollégáink csak az igazoló okmányok megléte alapján tudnak dönteni.
A készülék megérkezése után szervizszolgálatunk átnézi agaranciális időn túl vagy nem a jótállási feltételeknek megfelelően jelentkezik, készüléke térítés ellenében lesz megjavítva. Erről szervizszolgálatunk előre tájékoztatja, mely alapján eldöntheti, hogy igényli a javítást vagy nem. Amennyiben nem igényli a javítást, készülékét visszaszállítjuk.
TÉRÍTÉSMENTES SZERVIZSZOLGÁLTATÁSOK:
Amennyiben a készülék a garanciális időn belül hibásodik meg és a meghibáso dást nem vízkőlerakódás, rendellenes használat, esetleg mechanikai sérülés okozza.
Amennyiben Ön a készülék megvásárlásával egy időben megvásárolta és a beüzemelés kezdetétől használta a GoldMAX mágneses vízkőmentesítőt, úgy a vásárlástól számított 1 éven belül jelentkező, vízkőlerakódásból eredő problémák javítását, a vízkövesedés eltávolítását szervizünk ingyen végzi. Ezen jogosság igazolására minden esetben küldje el a készülék és a GoldMAX mágneses vízkőmentesítő vásárlását igazoló számla másolatát. A tGoldmax.jpgérítésmentes javítás csak ezen két okmány megléte esetén érvényes!*
Amennyiben Ön nem a készülék megvásárlásával egy időben, hanem utólag vásárolt GoldMAX mágneses vízkőmentesítőt, és annak felszerelése és használata után jelentkez ett a vízkőlerakódásból eredő probléma, úgy az első javítást a CaliVita International térítésmentesen vállalja. Ezen jogosság igazolására minden esetben küldje el a készülék és a GoldMAX mágneses vízkőmentesítő vásárlását igazoló számla másolatát. Az egyszeri térítésment es javítás csak e két okmány megléte esetén érvényes!
A GoldMAX mágneses vízkőmentesítő használatára vonatkozó térítésmentes szolgáltatások KIZÁRÓLAG a CaliVita International által forgalmazott és az általa kiállított számla bemutatása esetén érvényesek! Más cégtől vásárolt GoldMAX mágneses vízkőmentesítő használata esetén a térítésmentes javítás nem vehető igénybe!
* A tisztítási garancia csak a kalciumlerakódásból eredő és annakeltávolításával megszüntethető működési   rendellenességekre vonatkozik (pl. az Aquarion kimeneti vízvezetékrendszerének eldugulása)

Back to content