Idi na sadržaj
Cell XC
Cell XC
Ostali dodaci ishrani Calivita
180 kapsula

Za zaštitu ćelija
Količina na lageru: 178
4704 Din
simbol borbe protiv raka


Cell XC se može uzimati za jačanje ili regeneraciju tela

Proizvod sadrži esencijalne aminokiseline i vitamine
propagácia zľava 25% >>
arrow

Calivita Cell XC

Za zaštitu ćelija

 

CellXC je prirodna mešavina vitamina i aminokiselina koja sadrži značajne količine vitamina, aminokiselina i drugih gradivnih elemenata ćelija, koje su veoma važne za regeneraciju i jačanje organizma u slučaju ozbiljnih bolesti, oslabljenog zdravlja, gubitka telesne težine i loše opšte kondicije. CellXC aktivni sastojci mogu da pomognu u prevenciji nekontrolisanog deljenja ćelija, pružajući podršku odbrambenom mehanizmu organizma i mogu biti dodatak različitim terapijama koje poboljšavaju kvalitet života.

 


Kome preporučujemo?
 • Kao dodatak za regeneraciju organizma,
 • Za periode oporavka nakon operacija, povreda i ozbiljnih bolesti,
 • Kao dodatak različitim terapijama za poboljšanje kvaliteta života - uz saglasnost lekara.

DA LI STE ZNALI?
da naše telo redovno proizvodi ćelije koje se nekontrolisano dele, ali protiv kojih se bori uz pomoć specijalnog „odbrambenog mehanizma”?

IZVORI
Korišćena literatura i izvori: Safety, tolerability, and effect on quality of life of a mixture of amino acids and other small molecules in cancer patients - Cancer Biother Radiopharm . 2014 Apr;29(3):124-34. doi: 10.1089/cbr.2013.1573. Epub 2014 Feb 6.
A mixture of amino acids and other small molecules present in the serum suppresses the growth of murine and human tumors in vivo. Int J Cancer 2013;132:1213.
180 kapsula

Upotreba

Sastav

U slučaju alergije na bilo koji od aktivnih sastojaka i aditiva, ne upotrebljavati ovaj proizvod! Nije preporučljiv za osobe obolele od fenilkenoturije, zbog toga što sadrži fenilalanin. Ne preporučuje se pacijentima kojima je neophodna dijaliza (tretman bubrega), i onima koji pate od poremećaja funkcije jetre. Ukoliko patite od kanceroznog tumora koji izaziva produkciju serotonina, upotreba ovog preparata nije preporučljiva! U slučaju postojeće i poznate ozbiljne poremećenosti funkcije jetre i bubrega, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda. U slučaju čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, kao i ekstremne produkcije želudačne kiseline, upotreba CellXC kapsula iziskuje posebnu pažnju. U slučaju poremećaja rada štitaste žlezde, posavetujte se sa svojim lekarom pre početka upotrebe ovog proizvoda!
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Cell XC - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Cell XC
  Nazad na sadržaj