Idi na sadržaj
Pure Inulin
Pure Inulin
Preparati za poboljšanje varenja
100% prirodna vlakna

198,5
Količina na lageru: 98
3516 Din
IBSPure Inulin sadrži 100% čisti inulin od cikorija koji se lako dozira i priprema (savršeno se otopi), bez dodavanja aditiva, supstanci koje podržavaju proces obrade.


promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Pure Inulin

100% čisti prah inulina iz cikorije

100% prirodna vlakna

100% prirodna vlakna

Pure Inulin sadrži 100% čisti prah inulina dobijenog iz cikorije, i doprinosi pravilnom funkcionisanju creva i probavnog sistema. Inulin je prirodna supstanca, to je u vodi rastvorljivo vlakno, koje nijedan od naših digestivnih enzima ne može svariti, tako da do debelog creva stiže u nepromenjenom obliku. Tamo služi kao odličan izvor hranljivih materija za potrebe umnožavanja korisnih bakterija, zahvaljujući čemu takođe inhibira i razmnožavanje štetnih bakterija u crevima, a time i stvaranje otrovnih materija, blagotvorno utiče na funkcionisanje sistema za varenje, kao i na zdravlje imunog sistema.


Kome preporučujemo?

 

- Osobama koje pate od Sindroma nadraženih creva (IBS), tojest od pratećih neprijatnih simptoma u vidu nadimanja, grčeva, osećaja nelagodnosti u stomaku, mučnine i proliva,
- Osobama koje pate od zatvora,
- Onima, kod kojih se izloženost uticaju stresa manifestuje u vidu problema sa funkcionisanjem creva i probavnog sistema,
- Svima, koji žele da ponovo uspostave normalnu ravnotežu crevne flore.
 • Osobama koje pate od Sindroma nadraženih creva (IBS), tojest od pratećih neprijatnih simptoma u vidu nadimanja, grčeva, osećaja nelagodnosti u stomaku, mučnine i proliva,
 • Osobama koje pate od zatvora,
 • Onima, kod kojih se izloženost uticaju stresa manifestuje u vidu problema sa funkcionisanjem creva i probavnog sistema,
 • Svima, koji žele da ponovo uspostave normalnu ravnotežu crevne flore.

 


DA LI STE ZNALI?
Da li ste znali, da prema podacima dobijenim na našoj stranici za utvrđivanje nedostatka vitamina, svaka peta osoba pati od neke vrste metaboličkog poremećaja?
198,5

Upotreba
5.8 g

Sastav
Inulin prah 5.8 g

Ako počnete da uzimate Pure Inulin, pobrinite se za svakodnevni odgovarajući unos tečnosti! Preporučuje se, da prilikom početka primene postepeno povećavate unos, kako bi se organizam lako privikao na dnevne količine.
Uzimanje drugih lekova i dodataka ishrani treba raditi u razmaku od najmanje 2 sata od unošenja vlakana!
Ako počnete da uzimate Pure Inulin, pobrinite se za svakodnevni odgovarajući unos tečnosti! Preporučuje se, da prilikom početka primene postepeno povećavate unos, kako bi se organizam lako privikao na dnevne količine. Uzimanje drugih lekova i dodataka ishrani treba raditi u razmaku od najmanje 2 sata od unošenja vlakana!
Čisti Inulin je formula koja sadrži 100% rastvorljivo vlakno koje se mogu dodavati u posuđe i piće. Inulin izveden iz cikorije brigu mikrobne bilansa creva je uključen u razgradnju toksičnih supstanci, podržava funkcionisanje probavnog sistema, pomaže ljudsko telo pre pojave simptoma sindroma iritabilnog creva, blagotvorno deluje na kontrolu težine brine kardiovaskularnog sistema i učestvuje u regulaciji glukoza u krvi.

Sindrom nadraženih creva (IBS)


Socijalni problem
Sindrom nadraženih creva (IBS) zadire svaki peti čovek, a njegovi simptomi se intenziviraju tokom perioda stresa i nervoza. Problem je tri puta češći kod žena i obično se javlja između 30 i 50 godina, značajno pogoršavajući kvalitet života ...
Pored dijareje i opstipacije treba da brine nas pojavi nadimanje, mučnina, osećaj sitosti čak i posle malog obroka, bol u stomaku i grčeva, kao i poremećaja sna, glavobolje i probleme sa koncentracijom. Oni mogu signalizirati nepravilno funkcionisanje creva!

>> Ne odustajte od IBS-a, poboljšajte kvalitet svog života pomoću inulina cikorije
Cikorije koren kompozicija sadrži do 44% inulina - prirodna supstanca koja pripada porodici prebioticima. To je rastvorljiv dio dijetetskih vlakana, koji ne varaju digestivni enzimi. U debelom crevu što pruža odličnu podlogu za razvoj poželjnih potrebno organizma probiotskih bakterija roda Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus, a ograničava rast patogenih bakterija.

Kako cikikor deluje (inulina)

 • brine se o mikrobiološkom balansu creva,
 • učestvuje u distribuciji toksičnih supstanci,
 • podržava funkcionisanje digestivnog sistema,
 • podržava zaštitu tela od simptoma sindroma iritabilnog creva,
 • ona ima blagotvorno dejstvo na održavanje pravilne telesne težine,
 • vodi računa o kardiovaskularnom sistemu,
 • je uključen u regulaciju nivoa glukoze u krvi.

Oprez!
Koristeći Pure Inulin, obezbedite telu adekvatnim količinama tečnosti.
Čuvajte 2-časovni interval između unosa Pure Inulina i snabdevanja lekovima i drugim dijetetskim suplementima.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Pure Inulin - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Pure Inulin
  Nazad na sadržaj