Idi na sadržaj
Mega qProtect
Mega qProtect
Antioksidanti Calivita
Antioksidant u mega dozi

90 tableta
Količina na lageru: 137
5049 Din
akcija ginkgoa
Proizvod koji dopunjuje dnevnu ishranu sa antioksidansima - beta karoten, vitamini C i E, selenium i ginkgo biloba.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Mega qProtect

najbolji antioksidanti

Antioksidant u mega dozi


U poodmaklim godinama ili u periodima velikog napora često doživljavamo slabljenje koncentracije, zamućen vid ili promene u cirkulaciji. Mega qProtect je antioksidantni preparat u mega dozi, koji sadrži vitamine, elemente u tragovima, aminokiseline i biljne ekstrakte, koji obezbeđuju efikasniju i precizniju zaštitu naših ćelija.
Ginkgo, zeleni čaj i koenzim Q10 energizuju i stimulišu normalne funkcije mozga i srca. Pored ostalih sastojaka, borovnica i beta-karotin štite zdravlje očiju, dok aminokiseline značajno usporavaju proces starenja ćelija.


Kome preporučujemo?
 • U slučaju intenzivnijeg mentalnog napora, tokom ispitnih rokova ili za osobe koje su na radnom mestu izložene stresu, u cilju poboljšanja koncentracije
 • Starijim osobama u cilju održavanja normalne funkcije mozga i pamćenja
 • Osobama koje se bore sa kardiovaskularnim tegobama
 • Osobama čije su oči izložene većem naporu
 • Osobama koje često imaju hladne udove
 • Osobama koje pate od tinitusa
 • Aktivnim i pasivnim pušačima
 • Osobama koje redovno konzumiraju alkohol
 • Osobama koje žele efikasniju antioksidantnu zaštitu i jačanje imunog sistema

 

###youtube#iW_KvHnVHf8###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Direktni i indirektni antioksidansi: C vitamin, E vitamin, Chelated Zinc, Mega Zinc, Pro Selenium, Beta Carotene;

Kompleksne antioksidativne formule: Coenzyme Q10, Super Coenzyme Q10, Coenzyme Q10 Sublingual, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Energy & Memory, Smokerade, MagneZi B6;

Biljne antioksidativne formule: Resveratrol plus, Xantho plus, Zenthonic, Lutein plus;


Da li ste znali?
Da li ste znali da neke od okolnosti koje se danas smatraju normalnim, kao što su stres ili neadekvatna ishrana, hronične bolesti i uzimanje nekih lekova povećavaju potrebu tela za antioksidantima?
90 tableta

Upotreba
2-4 tablete dnevno, nakon obroka

Sastav
Beta-karoten 5 mg
Retinol 750 mcg
Likopin kompleks 2.5 mg
Vitamin C 50 mg
Askorbil palmitat 50 mg
Tokoferol kompleks 50 I.J.
Selen 25 mcg
Cink 4 mg
Mangan 1 mg
Ubikinon (CoQ10) 5 mg
L-cistein 50 mg
L-glutation 5 mg
Alfa-liponska kiselina 50 mcg
Ekstrakt Ginkgo bilobe 10 mg
Ekstrakt zelenog čaja 7.5 mg
Ekstrakt borovnice 2.5 mg

 • U slučajevima kada se proizvod uzima tokom dužeg vremenskog perioda i u velikim dozama, mogući sporedni efekti uključuju osip, nemir, nesanicu, dijareju ili povraćanje. Ginkgo biloba nije preporučljiv tokom trudnoće, dojenja ili uzimanja lekova protiv koagulacije, kao ni pre operacije, imajući u vidu da se time može produžiti vreme koagulacije. Osobama obolelim od dijabetesa preporučuje se da se posavetuju sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda.
 • Trebalo bi da se konsultuje sa kvalifikovanom medicinske prakse, pre poduzimanja dodatak.
 • Nemojte prekoračiti preporučenog dnevnog unosa.
 • Dodataka prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
 • Čuvati izvan dohvata male djece.
 • Pomoću ovog proizvoda se ne preporučuje tijekom trudnoće, starački, za one koji uzimaju antikoagulanse, ili za one s predstojeće operaciju ili medicinski postupak.
 • Dijabetičari bi trebalo da se konsultuje sa kvalifikovanom doktora prije uporabe ovog proizvoda.
Mega qProtect je visoke kvalitete formula posebno razvijena za povećanje antioksidans zaštitu. Glavni sastojci formule su različiti biljnih ekstrakata (Ginkgo biloba, zeleni čaj, i borovnica) koji su poznati po svojoj antioksidativna svojstva i mnogih drugih vitamina i elemenata u tragovima, da podrže naše zdravlje. Također sadrži vitamine i elemente u tragovima, što dodatno unaprijediti svoje antioksidativno dejstvo, i podržati naše zdravlje. Mega qProtect je jedinstven, visoko kvalitetne formula razvijena posebno za jačanje antioksidans zaštitu, čija je pažljivo odabranih sastojaka učinkovito podržavaju zdravo funkcionisanje našeg organizma.

Mnogi naučnici smatraju da je glavni uzrok starenja, ili barem jedan od faktora, je štete na ćelije našeg tijela visoko nestabilna i reaktivne atoma poznat kao slobodnih radikala. Normalno, elektroni oko jezgra atoma su u paru. Oksidativni procesi u našem tijelu, kao što je pretvaranje hrane u energiju, izaziva neke od ovih atoma izgubiti elektrona, pretvarajući ih u slobodne radikale ... to je, atom sa upaired elektrona u vanjski prsten. Kao elektrona imaju jaku predrasude da postoji u parovima, nego pojedinačno, je slobodnih radikala će ukrasti elektrona je potrebno iz drugog normalnog atoma, pretvarajući normalan atom u slobodnih radikala, kao i početak lančane reakcije slobodnih radikala.

U lipida koji čine ćelijske membrane i DNA unutar mitohondrija ćelija izgleda da budu podložni doprinosi ovu lančanu reakciju, koja vremenom može izazvati oštećenja u funkciji ćeliji. Ako dovoljno štete je uzrok, ćelije mogu umrijeti.

Antioksidansi

Antioksidansi su supstance koje su u stanju da uspori ili prekine lančanu reakciju stvaranja slobodnih radikala, po svojoj sposobnosti da doniraju jedan elektron na slobodnih radikala ne postanu nestabilni sami. Ova grupa supstanci uključuju Vitamin A (retinol, Beta karoten), vitamin C, vitamin E (tokoferol), Likopen i Ubiquinone (CoQ10). Kao što je dobro, flavonoide i polifenoli, bogata biljnim vrstama, kao što su Ginko biloba, zeleni čaj, i borovnice, su izloženi jake anti-oksidativnih svojstava.

Ostale tvari koje su pokazale ant antioksidativna svojstva, ili pomoći podržati antioksidativni proces uključuje L-cistein, L-gluthionine, alfa lipoična kiselina, i elemenata u tragovima selen, cink i mangan.

Biljnih ekstrakata
Gingko biloba je posebna biljka. Ima snažan antioksidans učinak, flavonoidi svoju podršku normalno funkcioniranje krvotoka i odgovarajući protok krvi, pružajući kisika i hranjivih tvari snabdijevanje ćelija, pomažući očuvanju fizičko-mentalna budnost. Zeleni čaj sadrži značajne količine kofeina, što povećava brzinu metaboličkih procesa, i pomaže u održavanju budnosti. To je bogata polifenolima antioksidansa.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Mega qProtect - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Mega qProtect
  Nazad na sadržaj