C-1000+ California Fitness - Prodavnice CaliVita International

Idi na sadržaj

C-1000+ California Fitness

C-1000+
Vitamini Calivita
Vitamin C i organskog šipurka

30 tableta
na lageru
ženska skijanje
Vitamin C 1000

Moderna tehnologija Delayed Release Technology konstantan nivo prirodnog vitamina C u telu. Dodavanje divlje ruže i citrusovih bioflavonoida poboljšava delovanje vitamina C. Mala praktična ambalaža je savršena za obrok ili poklon.
promocija popust 25% >>
arrow

prirodni vitamin c 1000

C-1000+ sa velikom količinom vitamina C sa produženim dejstvom i šipkom organskog porekla za dodatno jačanje dejstva, doprinosi jačanju imunog sistema, zarad efikasnije odbrane tokom kritičnih perioda, kada je organizmu to najviše potrebno.

Pored toga, doprinosi i procesima stvaranja kolagena, i može pomoći u očuvanju zdravlja krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.

KOME PREPORUČUJEMO?
Osobama koje su podložnije zarazama.
Za svakoga tokom zimskog perioda, za jačanje imunog sistema.
Osobama koje se bave sportom ili obavljaju teške fizičke poslove, za veću izdržljivost.
Osobama koje su pod intenzivnim mentalnim stresom, za normalno funkcionisanje nervnog sistema.
Starijim osobama i onima koji se oporavljaju od bolesti.
Za poboljšanje apsorpcije  gvožđa (posebno za žene tokom plodnih godina, kao i za osobe koje pate od anemije, nastale usled nedostatka gvožđa).

SIMPTOMI NEDOSTATKA
Simptomi nedostatka vitamina C mogu biti: oslabljenje imunog sistema, prijemčivost na razne zarazne bolesti, sporiji oporavak nakon bolesti, produženo zarastanje rana, krvarenje desni, gingivitis, bolovi u mišićima.

DA LI STE ZNALI?
Da li ste znali, da je za izolaciju i otkrivanje uloge i dejstva vitamina C, Albert Sent-Đerđi (Szent-Györgyi Albert) koji je za to i nagrađen Nobelovom nagradom, sve do kraja svog života, do svoje 93 godine svakodnevno uzimao barem 1000 mg vitamina C, a kada bi se slučajno razboleo, dnevni unos je povećao na 8000 mg-ma?
30 tableta

Upotreba:
1 dnevno

SASTAV
1000mg Vitamin C
125mg Prah organskog šipurka
Vitamin C je osetljiv na toplotu i svetlo, i to treba uzeti u obzir prilikom skladištenja proizvoda. Osobe sa postojanjem bubrežnih kamenaca treba da potraže lekarski savet pre uzimanja ovog preparata!
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow
  Calivita C 1000+ - komentari i mišljenja
  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  arrow
  Garancija najniže cene
  Vitamin C 1000+ tablete
  C-1000+ 30 tabletek
  Nazad na sadržaj