Idi na sadržaj
EasyTime
EasyTime
Preparati za poboljšanje varenja
60 kapsula

Podrška za optimalno funkcionisanje creva
Količina na lageru: 104
4077 Din
EasyTime - Podrška za optimalno funkcionisanje creva
promocija popust 25% >>
arrow

Podrška za optimalno funkcionisanje creva

Podrška za optimalno funkcionisanje creva

Easy Time uz prirodnu kombinaciju vlakana i lekovitih biljaka doprinosi boljoj pokretljivosti creva za lakše pražnjenja i čišćenja creva, čime doprinosi pravilnom funkcionisanju creva i redovnoj stolici.

Ostali sastojci: želatin, stearinska kiselina.


Kome preporučujemo?
 • Za pokretanje procesa pražnjenja/čišćenja creva, za uspostavljanje normalnog ritma rada creva,
 • kao podršku za pravilno funkcionisanje crevnog trakta,
 • za olakšano pražnjenje creva bez naprezanja,
 • za poboljšanje intestinalnog osećaja komfora.

DA LI STE ZNALI?
da ishrana siromašna vlaknima, nedovoljni unos tečnosti, nedostatak fizičke aktivnosti, kao i stres, predstavljaju faktore koji mogu nepovoljno uticati na normalnu pokretljivost creva i redovnost stolice?
60 kapsula

Upotreba
1 kapsulu uveče, pre odlaska u krevet.

Sastav
Prah od kore biljke Cascara 100 mg
Prah od voća Cassia 100 mg
Glukomanan 200 mg
Kapsaicin 1 mg

 • Ne mogu koristiti osobe mlađe od 12 godina.
 • Ne mogu koristiti trudnice i doljije.
Brzo, efikasno, Prirodno

Za ovo poslednje vam možemo ponuditi pomoć u vidu našeg novog proizvoda EasyTime. sadrži vlakna i najbolje od lekovith biljaka za tu namenu, koje na prirodan način mogu za kratko vreme doprineti boljoj pokretljivosti creva. Uveče treba da uzmete jednu kapsulu, i sledećeg jutra započeti dan, olakšano, uz osećaj slobode. Poboljšaće se vaš osećaj komfora, vratiće se normalan ritam dana, i konačno imaćete redovnu stolicu bez napora.

Hajde da vidimo koje lekovite biljke EasyTime sadrži.


Kaskara
Kaskaru smatraju za jednu od najsnažnijih lekovitih biljaka, koju ljudi bliski prirodi koriste od davnina. Kora ove biljke pospešuje pokretljivost creva i efikasno pomaže u slučajevima, kada blaže metode više ne funkcionišu.

Cassia
Cassia fistula ili indijska sena, na engleskom se još naziva i „drvo zlatne kiše”. Pored toga što je u pitanju divno cvetno drvo, ova biljka poreklom iz Indije je takođe i izuzetno jaka lekovita biljka. Odavno se koristi za čišćenje creva, ali postoje i beleške o antiparazitskom dejstvu, kao i zaceljujućim sposobnostima kada su u pitanju rane. U kozmetičkoj industriji se koristi za negu kože, pošto čini kosu jakom i sjajnom.

Kapsaicin
Kapsaicin je jedno od jedinjenja koje se može naći u čili paprici. stimuliše želudac da proizvodi više sluzi i tako potpomaže proces varenja. Promoviše stvaranje krvi, kao i cirkulaciju u celom telu, i tako na prirodan način pomaže procese regeneracije.

Glukomanan
Glukomanan, iliti đavolji jezik koriste već hiljadama godina u azijskoj kulturi. Budući da je u pitanju vlakno, nakon što dospe u creva, upija tečnost i nabubri, čime se uvećava nekoliko puta po volumenu. Kako dođe do intestinalnog trakta, omekšava stolicu, tako da ista lakše prolazi kroz debelo crevo.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  EasyTime - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  EasyTime Calivita
  Nazad na sadržaj