Idi na sadržaj
Paraprotex
Preparati na bazi lekovitog bilja i ostali prirodni preparati Calivita
Antiparazitska i antifungalna formula

100 tableta
Količina na lageru: 541
5175 Din
neugodnost digestivnog traktaDetoks, bolja varenje i otpornost

Proizvod je bogat antiseptičnim sastojcima, čišćenjem, poboljšava otpor tela

Proizvod se tradicionalno koristi u tretmanima za čišćenje zajedno sa Nopalin i probiotikom Ac Zymes
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Paraprotex

čišćenje tela

Antiparazitska i antifungalna formula

ParaProtex je preparat širokog spektra sa jedinstvenim sastavom koji prirodno potpomaže zaštitne procese u borbi protiv bakterija, gljivica i virusa. Obezbeđuje efikasnu pomoć u slučaju crevnih infekcija, održava zdravu crevnu floru i ojačava imuni sistem preko intestinalne sluzokože. Njegovi aktivni sastojci uključuju i dobro poznate supstance kao što je ulje iz semena grejpfruta, beli luk, orah ili karanfilić, kao i bilje koje se vekovima uspešno koristi u narodnoj medicini, kao što su biljke rangunska puzavica, mirišljava mirha, žutika i tahebo (Pau d’Arco).


Kome preporučujemo?
 • Osobama koje žele da pomognu svom telu u borbi protiv bakterija, virusa, gljivica ili crevnih infekcija
 • Osobama koje žele da ojačaju svoj imuni sistem očuvanjem zdrave crevne flore
 • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama u cilju omogućavanja normalne funkcije creva
 • Osobama koje sprovode detoksikacionu dijetu
 • Osobama koje su na anti-kandida dijeti, u cilju suplementacije


###youtube#tZn22Yw_oZQ###

 

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

ParaProtex, Liquid Chlorophyll, Ocean 21, Nopalin, Spirulina Chlorella Plus, Pure Yucca, Green Care, Detox Patch, Arginine Plus, Power Mins;


Da li ste znali?
Da li ste znali da tahebo nema inhibitorni efekat na dobroćudne bakterije, dok istovremeno inhibira deobu potencijalno štetnih bakterija koje se nalaze u crevima (E.coli, Clostridium perfinger)?*

IZVORI
* The chemical composition and biological activity of clove essential oil, Eugenia caryophyllata (Syzigium aromaticum L. Myrtaceae): a short review - Chaieb K. et al, Phytother Res. 2007 Jun; 21(6):501-6. Selective growth-inhibiting effects of compounds identified in Tabebuia impetiginosa inner bark on human intestinal bacteria - Park BS et al, J Agric Food Chem. 2005 Feb 23;53(4):1152-7.
100 tableta

Upotreba
1-2 tablete dnevno pre doručka i večere

Sastav
Rangunska puzavica 150 mg
Mirišljava pepeljuga 100 mg
Ekstrakt žutike (šimširike) 50 mg
Izmirna smola (mirha) 50 mg
Ulje karanfilića 50 mg
Pau d`Arco prah 50 mg
Prah crnog oraha 37.5 mg
Ulje kraljevskog oraha 37.5 mg
Ekstrakt semenki grejpfruta 25 mg
Beli luk u prahu 12.5 mg

 • Upotreba ovog preparata nije zamena za lekarski pregled i savet Vašeg lekara! U slučaju pojave bilo kakvih simptoma prisustva crevnih crva ili parazita, obavezno je odmah se obratiti lekaru.
 • Pre uzimanja dodatka treba ga konsultovati sa kvalifikovanom medicinskom praksom.
 • Ovaj proizvod je namenjen samo odraslima i ne treba ga uzimati tokom trudnoće ili nege. Biljke nisu zamena za pravilan tretman.
 • U slučaju zdravstvenih problema koji se odnose na parazite, odmah posetite svog doktora! Ne premašite preporučeni dnevni unos.
 • Dodaci hrani ne mogu biti zamena za uravnoteženu ishranjenu ishranu. Čuvajte van domašaja male dece.
Paraziti
Crvi, bakterije, gljivice, virusi - su kontinuirano prisutni u našem okruženju. Neke od njih su korisne (npr. Bakterije), dok druge mogu biti štetne za naše telo. Oni mogu ostati neprimećeni dugo vremena i ne vide vremena, ali postoji problem. ParaProteKs može pružiti efikasnu negu parazita koja izaziva razne nelagodnosti.

U prirodi postoji nekoliko aromatičnih biljaka, ulja i plodova koji su pokazali imunološki sistem da ojača svojstva. Takve supstance mogu biti korisne u zaštiti tela od neželjenih parazita.

Rangoon Creeper je indijansko cvet autohtonih biljaka u Indiji. Njegovo voće i seme već dugo su korišćeni u tradicionalnoj medicini istok zbog svojih antiseptičkih i antihelmintskih (antiparazitnih) svojstava.

Pelinovo seme je godišnja biljka cvijeća poreklom iz Centralne i Južne Amerike, da su Aces i Maia korišteni za odvođenje crevnih crva (otuda ime). Pelinovo sjeme su takođe pokazale da ima antifungalne i antiinflamatorne osobine.

Aktivni agens u žuči je alkaloid berberina, koji je pokazao neke osobine antibiotika i može pomoći u sprečavanju rasta štetnih bakterija.

Mirrh je smola iz bliskoistočne komemorativne grme. Korišćen je od davnina kao tonik za poboljšanje cirkulacije i smatra se da pozitivno utiče na jetru i slezinu. U savremenoj farmakologiji, miro se najčešće koristi u ustima i pastama za zube za svoje antiseptičke osobine.

Karanice za aromatične ulje začinskog masla sadrže eugenol, supstancu koja je pokazala antihelmintične, antiseptične i lekovite osobine. Postoje indikacije da karanfili takođe pomažu u potkrepljenju crevne funkcije i odgovarajućoj eliminaciji.

Južnoamerička Pau D'Arco drvo sadrži preko 20 aktivnih jedinjenja, a neki testovi ukazuju na to da neke od ovih jedinjenja mogu imati antibiotike i antifungalne efekte.

Veoma bogat vitaminima i mineralima, beli luk pokazao je i jake antimikrobne osobine. U narodnoj medicini primenjuje se vekovima protiv parazita koji mogu da žive u crevima.

Seme Grejpfrut
To je izuzetno moćan antiseptički agens; Međutim, to ne ošteti okolinu. I neverovatno je blagi u prijateljskim bakterijama.

ParaproteX, zbog sastojaka, ima stimulativni efekat na probavu, i može biti odličan dodatak detoksikaciji režima.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  ParaProteX za parazite
  ParaProteX - brilijantan proizvod koji je dobio brzo prepoznavanje kupaca i jedan je od najprodavanijih proizvoda.

  Svakodnevno smo izloženi različitim faktorima spoljnog porijekla, uključujući mikrobiološki faktori. Ne svi znamo kako da podržimo crevnu floru da bi održali mikrobiološku ravnotežu. Pranje ruku i često ispuštanje soba u koje smo ušlo možda neće biti dovoljno. Mikroorganizmi vrebaju na svakom koraku, tako da vredi podržati imuni sistem ne samo u jesen i zimi, već i tokom cijele godine. Kao što je poznato u ljudskom telu, prirodno postoje mikroorganizmi koji žive sa nama u simbiozi. Problem se javlja kada "strani" mikroorganizmi prouzrokuju neravnotežu u mikrobnom balansu.
  Među aktivnih sastojaka ovog proizvoda možete dragulje poput grejpfruta ekstrakt semena, beli luk u prahu, orahovo ulje, crnog oraha u prahu, voćni Rangoon creeper smole, miro, ekstrakta barberri vera ekstrakta kore Pau D'Arco, u prahu kinoa mošus ili ulje iz začinske karanfilića.

  Kako komponente proizvoda doprinose njenom uspehu?


  Ulje karanfilića
  Ulje, karanfilić koren pomaže varenje i percepcija ukusa, poželjno utiče na funkcionisanje kardiovaskularnog i respiratornog sistema.

  Pau d`Arco prah
  Pau D'Arco jača prirodnu odbranu tijela, podržava funkciju izlučivanja bubrega i pozitivno deluje na krvne sudove. Štiti ćelije i tkiva od oštećenja uzrokovanih oksidacijom.

  Ekstrakt semenki grejpfruta
  Ekstrakt semena grejpfruta pomaže u održavanju mikrobne ravnoteže tela.

  Ekstrakt žutike (šimširike)
  Ekstrakt barbera utiče na pravilno funkcionisanje digestivnog sistema, podržava sekreciju digestivnih sokova i podržava peristaltizam creva.

  Beli luk
  Česen - njegova vrijedna svojstva već su korištena u drevnom Egiptu i Babiloniji. Da li ste znali da su radnici koji grade piramide konzumirali beli luk kako bi povratili snagu i povećali izdržljivost? Danas se primarno koristi za održavanje mikrobne ravnoteže u crevima i igra važnu ulogu u pravilnom funkcionisanju jetre, respiratornog sistema i cirkulacije.

  Verovatno ste videli mnoge proizvode koji u svom sastavu nude jednu od gore pomenutih komponenti. Međutim, zar nije bolje izabrati proizvod koji nudi sve ove aktivne sastojke u jedinstvenom sastavu iu jednom tabletu?

  Probajte ParaProteX. Pre nego što to znate, to će postati jedan od vaših omiljenih dijetetskih suplemenata!

  Pažnja!
  Ako se ravnoteža poremećena mikrobiološkom, biljne komponente ne može zameniti konsultacije sa lekarom!
  arrow

  Paraprotex - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Paraprotex
  Nazad na sadržaj