Idi na sadržaj
Curcuma Pro
Curcuma Pro
Preparati na bazi lekovitog bilja i ostali prirodni preparati Calivita
Ekstrakt kurkume

60 tableta
Količina na lageru: 72
3882 Din
kurkumaKurkuma sa povećanom bioraspoloživošću

Jedinstvena MicroActive® formula pomaže u održavanju fleksibilnih i funkcionalnih zglobova.
promocija popust 25% >>
arrow

kurkuma

Kurkuma


Kurkumin, je polifenol dobijen iz kurkume, jak antioksidanti spada među najjače anti-inflamatorne supstance, to ga i čini jednim od najvećih nada budućih farmaceutskih dostignuća. Upala je organska komponenta hronič- nog oboljenja i shodno tome kurkumin se primenjuje kod artritisa, digestivnih i kardiovaskularnih bolesti, depresije i još mnogih drugih bolesti.

Kome preporučujemo?
Curcuma Pro se preporučuje ne samo kada problem već postoji pa želite postojećoj terapiji artritisa ili povredama da dodate alternativnu suplemetaciju već i onda kada su Vam zglobovi ektremno opterećeni. Prema tome, njegova primena preporučuje se osobama koje se redovno bave sportom, obavljaju težak fizički rad ili se bore sa gojaznošću.
60 tableta

Upotreba

Sastav
Ekstrakt kurkume (std. 95% kurkumina) 200 mg
Ekstrakt kurkume 200 mcg
Bioperin (50:1) 5 mg
Triglicerici lanca srednje veličine 1.5 mg
MicroActive® Kurkumin (25% kurkuminoida, 1:4) 25 mg

Ne prelazite preporučenu dozu za konzumaciju tokom dana.Dijetetski suplementi se ne mogu koristiti kao zamena (zamena) za različitu ishranu. Balansiran način hranjenja i zdrav način života je važan za funkcionisanje tela.

 • Za pacijente sa dijabetesom, pre nego što uzimate curcuma, konsultujte specijaliste.
 • U slučaju bolesti bilijarnog trakta, uključujući njegovo uklanjanje, kod hepatitisa ili oboljenja bubrega nije preporučena kurkuma zbog rizika od komplikacija.
 • Trudnice i doje žene i pacijenti koji uzimaju antikoagulante ne smeju da koriste kurkume u velikim količinama ili samo pod nadzorom lekara.
 • Deci mlađoj od 6 godina ne smeju se davati kurkuma u medicinske svrhe, već samo kao začini.
 • Nakon otvaranja, pakovati ambalažu na hladnom i suvom mestu.
 • Ambalaža mora uvek biti čvrsto zatvorena.
 • Ne premašite preporučenu dnevnu dozu!
 • Držite proizvod van domašaja i pogleda dece!
Glavni sastojak proizvoda Curcuma Pro je kurkuma, poznata po antiinflamatornom dejstvu, dopunjena sa ekstraktom bibera i Bioperine® curcumin u jedinstvenoj formi MicroActive®, čime se obezbeđuje bolja bioraspoloživost. Proizvod doprinosi fleksibilnosti i normalnom funkcionisanju zglobova.

Ko i za šta su Curcuma Pro tablete?
 • Kao pomoć u lečenju artritisa.
 • Kao pomoć u lečenju oštećenja zglobova.
 • Sportisti i svi oni koji redovno rade.
 • Ljudi koji su napetih zglobova (npr. Zbog teškog fizičkog posla ili gojaznosti).
 • Svi koji žele pružiti podršku i zaštitu zglobovima.

Da li znate?
Da li znate da se kurkuma teško apsorbuje u telu? Proizvod Curcuma Pro sa MicroActive® formulom je čak 10 puta brži apsorbovan i efikasniji od standardnih ekstrakta kurkuma. Nije isto što i formular koji koristite!
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

  Kurkuma, začina ili biljke?

  Kurkuma (Curcuma longa)
  Turmeric (Curcuma longa) je biljka koja raste u Aziji u tropskoj zoni, široko rasprostranjena širom sveta kao bledo žutog začina, sastojaka popularnog karija. Ona služi ne samo da daje ukus i miris posuđu, već i štiti naše zdravlje: kurkuma se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini i indijskoj medicini hiljadu godina - Aiurveda. U tim zemljama je sastavni deo kabineta za kućnu medicinu - uglavnom kao protivpožarni i stimulativni digestivni procesi. Primena je takođe pronašla kao panacea za zglobove, za sprečavanje kapi imunosti, prekomerni apetit, u zubobolju, bolu u grudima, menstrualnom bolu, tokom lečenja rana i promene boje kože.

  Kurkuma i zaštita gastrointestinalnog trakta


  Klinička ispitivanja pokazala su da je turmerija korisna u sprečavanju poremećaja digestije kao što su nadimanje, povraćanje i zguznjavanje. Stimuliše sekreciju mučina, koji pokriva zidove želuca sa zaštitnim slojem. Takođe ima blagotvorno dejstvo na funkciju jetre, uključujući i holeretička i holagoška dejstva, a takođe pomaže očistiti telo toksina.

  Antiokidativna aktivnost kurkuma


  Kukuruz ima jake antioksidativne osobine uporedive sa vitaminima C i E. Čuvajući telo od slobodnih radikala, pomaže da održi mlade što je duže moguće, podržava odgovarajuće DNK procese i brine o kardiovaskularnom sistemu, uključujući ograničavajući apsorpciju "lošeg" LDL holesterola i povećavajući koncentraciju "dobrog" HDL holesterola. Turmeric savršeno podržava nervni sistem, respiratorni sistem, stara se o pravilnim kognitivnim funkcijama i ima blagotvorno dejstvo na zglobove.

  Da li znate da ... Turmerija nije jednaka!

  Studije su pokazale da su neki kurkularni ekstrakti relativno loše apsorbovani i koriste telo. Zbog toga je novi Curcuma Pro proizvod sa MicroActive® formulom iz CaliVita® raspona čak 10 puta brži apsorbovan i efikasniji od standardnih kurkularnih ekstrakta. Zato što nije sve isto kao i oblik koji koristite!
  arrow
  Curcuma Pro - komentari i mišljenja
  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Curcuma Pro
  Nazad na sadržaj