Cholestone - Prodavnice CaliVita International

Go to content

Cholestone

Cholestone
90 tableta

Upotreba:
Ukoliko lekar drugačije ne odredi, 3 puta po 1 tabletu dnevno, posle obroka.

Sastav:
200 mg Laneno ulje
200 mg Jabučni pektin
100 mg Beli luk
60 mg Vitamin C
10 mg Vitamin E
50 mcg Hrom
100 mg Lecitin
Smanjenje nivoa holesterola
Cholestone je dijetetski suplement dizajniran kao pomoć u održavanju nivoa holesterola. Njegovi prirodni aktivni sastojci uključuju i laneno ulje koje doprinosi održavanju normalnih nivoa holesterola uz pomoć visokog sadržaja Omega-3 masnih kiselina, kao i jabučni pektin koji daje iste efekte zahvaljući vlaknima koje sadrži. Beli luk može blagotvorno da utiče na nivo masti u krvi, dok lecitin igra važnu ulogu u metabolizmu masti.

KOME PREPORUČUJEMO?
 • Osobama koje se bore sa povišenim holesterolom i/ili trigliceridima
 • Kao preventivno sredstvo, onima koji u svojoj porodičnoj istoriji imaju pojavu povišenog holesterola i triglicerida ili onima koji pate od poremećaja metabolizma ugljenih hidrata
 • U cilju prevencije ateroskleroze
 • Ukoliko je način ishrane bogat mastima i ugljenim hidratima

DA LI STE ZNALI?
Da li ste znali da su pored raka, kardiovaskularna oboljenja jedan od glavnih uzroka smrti u razvijenim zemljama, iako u većini slučajeva to može da se izbegne?
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
Cholestone, Nopalin, Omega 3 Concentrate, Evening Primrose Oil, Soya Lecithin, Triple Potency Lecithin, Vitamin C 1000, Vitamin C 300 Plus
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Back to content