Idi na sadržaj
Green Care
Green Care
Preparati na bazi lekovitog bilja i ostali prirodni preparati Calivita
Preparat za alkalizaciju

240 tableta
Količina na lageru: 85
2679 Din
alfalfa
Lucerne i magnezijum su korisni u oslobađanju simptoma čireva želuca i duodenala. Alfalfa revitalizuje, podržava psihofizičko stanje i ubrzava metabolizam.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Green Care

lucerka

Preparat za alkalizaciju

Alfalfa kao osnovni materijal od kojeg je sačinjen preparat Green Care je odličan za detoksifikaciju i alkalizaciju, zahvaljujući visokom sadržaju hlorofila. Alfalfa je pravi magacin nutrijenata: sadrži nekoliko vitamina (C, D, E, K, B), beta-karotin, minerale (kalcijum, gvožđe, kalijum, fosfor) i esencijalne aminokiseline, a to su sve supstance koje potpomažu zdrave fiziološke procese u telu.


Kome preporučujemo?
 • U slučaju visokog nivoa holesterola
 • Za ojačanje imunog sistema
 • Za detoksikaciju i alkalizaciju
 • Za suplementaciju tretmana protiv artritisa i reumatskih bolova
 • Za osobe u poodmaklim godinama za povećanje fizičkih performansi i vitalne snage, kao i za bolji san
 • U slučaju učestale konstipacije (zatvora)

 

###youtube#tZn22Yw_oZQ###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

ParaProtex, Liquid Chlorophyll, Ocean 21, Nopalin, Spirulina Chlorella Plus, Pure Yucca, Green Care, Detox Patch, Arginine Plus, Power Mins;


Da li ste znali?
Da li ste znali da česta krvarenja iz nosa mogu da budu pokazatelj deficijencije vitamina K? Alfalfa je jedan od zdravih izvora vitamina K.
240 tableta

Upotreba
4-8 tableta dnevno.

Sastav
Lišće lucerke 500 mg
Magnezijum karbonat 100 mg

 • Nakon kontinuirane upotrebe tokom tri meseca napraviti pauzu u trajanju od mesec dana! Osobe koje uzimaju antikoagulantne lekove treba da se posavetuju sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda koji sadrži vitamin K!
 • Trebalo bi da se konsultuje sa kvalifikovanom medicinske prakse, pre poduzimanja dodatak.
 • Visok udio masti-soluable vitamina u lucerke znači da ako uzimate neprekidno, to je korisno uzeti pauzu od korištenja za jedan mjesec dana, svaka dva do tri mjeseca.
 • Ako uzimate serumom za tvoju krv, obratite sa kvalificiranim medicinskim profesionalno prije uzimanja ovog proizvoda, ili bilo koji drugi proizvod koji sadrži vitamin K.
 • Nemojte prekoračiti preporučenog dnevnog unosa.
 • Dodataka prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
 • Čuvati izvan dohvata male djece.
Green Care sadrži lucerke, koji je bio u upotrebi u narodnoj medicini već dugo vremena zbog raznih pozitivnih efekata ima. To je prirodni diuretik i može biti odgovarajući dodatak za alkalnim dijeta. Aktivni sastojci su od pomoći kod smanjenja simptoma želuca i duodenuma. Sadrži dosta vitamina i mineralnih materija, koja promovira zdrav funkcioniranje našeg tijela.

Medicago sativa

Lucerke (Medicago sativa), je vjerojatno najpoznatiji kao stočna hrana biljka, ali je također koristi za dugo vremena u tradicionalnoj medicini, jer je izlagao povoljne efekte na zdravlje. Na primjer, kineski iscjelitelji u 6. stoljeću AD koristi lucerke za ublažavanje posljedica od nekoliko bolesti. Danas, naučna istraživanja su pokazala da lucerke je zaista vrlo korisno postrojenja, toliko da biolog Frank Bouer tekstu ga kao "veliki iscjelitelj".

Lišće lucerke
Lucerke Listovi su obiluje beta karoten, vitamine B, C, D, E i K, i mineralnih soli, uključujući kalij, željezo, kalcij i fosfor. Zbog svoje visoke sadržaja hlorofila, lucerke može pomoći podršku detoksikacija procesa u organizmu. Osim klorofila je odličan antioksidans, pomaže u zaštiti ćelija od oštećenja uzrokovana slobodnim radikalima.

Izvori
* http://www.vitalitas.hu/?ctype=3&todo=bet&id=5&showbet=665
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Calivita Geen Care - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Green Care
  Nazad na sadržaj