Idi na sadržaj
Shark Aid
Shark Aid
Preparati na bazi lekovitog bilja i ostali prirodni preparati Calivita
Ajkulina hrskavica

90 tableta
Količina na lageru:
Din
ajkulaShark Aid je proizvod koji sadrži hrskavicu ajkula. Aktivni sastojci hrskavice ajku doprinose zdravom stanju zglobova i pravilnom procesu hondrijalne formacije. Posebno se preporučuje za sportiste i ljude koji rade težak fizički posao, teži na zglobovima.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Shark Aid

ajkulina hrskavica
Kome preporučujemo?

Da li ste znali?
Da li ste znali da ajkule u svom telu nemaju kosti, već samo hrskavicu?

Upotreba

Sastav

 • Usled inhibitivnog dejstva na stvaranje novih krvnih sudova, ajkulina hrskavica ne sme da se koristi tokom trudnoće, pre i posle operacije i hirurških intervencija. U slučaju alergije na ribu i školjke, ne konzumirati ovaj proizvod! U slučaju kardiovaskularnih oboljenja, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda.
 • Pre uzimanja dodatka treba ga konsultovati sa kvalifikovanom medicinskom praksom.
 • Ovaj proizvod se ne preporučuje onima koji čekaju na operaciju ili operaciju, pre ili posle procedure.
 • Nemojte uzimati ovaj proizvod tokom trudnoće ili nege.
 • Ne premašite preporučeni dnevni unos.
 • Dodaci hrani ne mogu biti zamena za uravnoteženu ishranjenu ishranu.
 • Čuvajte van domašaja male dece.
Ajkule plodovi žive na Zemlji više od 400 miliona godina u nepromenjenom obliku. Ove tzv. Ribe hrskavice tretiraju odlično zdravlje, a svaki deo njihovog tela služi njihovom preživljavanju. Koriste se kao dodatak ishrani, hrskavica ajkula podržava zdravo funkcionisanje zglobova.

Ajkule su se pojavili pre više od 400 miliona godina, a prve životinje se smatraju razvijanjem složenog višefaznog imunološkog sistema. Iako mehaničari imunog sistema ajkula nisu u potpunosti shvatili ili proučavali, ajkuli ne izgledaju izuzetno otporni na bolesti i infekcije. Jedan od razloga može biti to što, dok ljudi imaju antitela za spavanje i moraju se aktivirati da reaguju na patogen, čini se da ajkule imaju antitela koja su genetski kodirana da budu spremna na stalnoj osnovi. Zato ajkula može imati mnogo brži i efikasniji imuni odgovor od ljudi. Takođe, ajkule imaju dva, jedinstvena limfna organa (u epigonalnim i leidigskim žlezdama) koja se nalaze u drugim životinjskim vrstama. Su dva dodatna žlezde uključeni u belim krvnim zrncima (npr belih krvnih zrnaca) formiranje mogu da obezbede bolju podršku imunog sistema, ali to može da se nadoknadi činjenice da ajkule nemaju kosti, tipična lokacija za proizvodnju belih krvnih zrnaca kod ljudi.

Skeleti ajkula su u potpunosti napravljeni od hrskavice, a ovo može biti jedan faktor, jer su neke studije pokazale da hrskavica ajkova teže inhibirati formiranje i rast novih krvnih sudova. Takvi postupci mogu ugroziti neke patogene događaje u telu, jer takav događaj može zahtevati povećanje kiseonika i povećanje snabdevanja krvlju i proširiti njegov uticaj na metabolizam.

Druga istraživanja su fokusirana na hrskavu ajku kao nutritivnu pomoć za zglobove. Ovo vam može pomoći da obezbedite hranljive sastojke za pravilno hondrifikaciju (izgradnja nove hrskavice tkiva), a neke studije pokazuju da hrskavice imaju antiinflamatorna svojstva.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Shark Aid - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Shark Aid
  Nazad na sadržaj