Idi na sadržaj
Calivita URX
URX
Ostali dodaci ishrani Calivita
Protiv prehlade

60 tableta
Količina na lageru: 98
4515 Din
žena na sneguPodrška urina

URX je odlična pomoć u takvim bolestima kao što su funkcionalni poremećaji i blage infekcije urinarnog trakta.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita URX

brusnica (Vaccinum macrocarpon) i D-manoza

Against colds

URX je preparat izvanrednog kvaliteta, koji je razvijen kako bi primenom sastojaka poznatih iz narodne medicine sa svojim aktivnim sastojcima služio za izrazitu zaštitu mokraćnih puteva ili kao dodatna pomoć u slučaju postojećih poremećaja i infekcija.


Kome preporučujemo?

Kod zdravih osoba urinarni trakt ne sadrži štetne mikroorganizme, ili tek u toliko malom broju da oni pod normalnim uslovima ne izazivaju bolest, pa funkcionisanje deluje sasvim „prirodno”. Međutim kod određenih osoba češće dolazi do pojave upale mokraćnog kanala, koje može biti izazvano “sklonošću”, neadekvatnim načinom oblačenja, kao i usled čestih poseta institucijama gde postoji izraženiji rizik od infekcija (bazeni, plaže, saune itd.)

Zaštita mokraćnih puteva može biti od izuzetne važnosti, međutim uglavnom se ne obraća previše pažnje na to. Mnogi i redovne prehlade posmatraju kao običnu svakodnevnu pojavu, međutim ako se to zanemari na duže staze, naposletku može dovesti i do nastajanja ozbiljnijih obolenja.

Na prvom mestu naravno da treba da stoji prevencija. Uz odgovarajući stepen unosa tečnosti, slojevit i pravilan način oblačenja, pojačanom pažnjom za higijenom (prvenstveno u javnim kupatilima itd.), sa izbegavanjem sedenja na hladnim površinama, kao i sa redovnom primenom toaleta već i mi sami možemo učiniti puno za zdravlje naših mokraćnih puteva. Međutim sa primenom preparata URX na raspolaganju nam je i unutrašnja podrška za očuvanje zdravlja urinarnog trakta.

Odabiru sastojaka je prethodio proces pažljivo vršenog ispitivanja, tokom kojeg je posvećena posebna pažnja procesima zaštite zdravlja urinarnog trakta. Najpoznatija biljka u sastavu za ovu primenu je brusnica (Vaccinum macrocarpon). Drugi veoma važan sastojak preparata URX je D-manoza, koja je zapravo vrsta molekula šećera, koje se može vezati za taj deo bakterije E. coli, kojim se one kače na zidove mokraćnih puteva, pa ih tako „vezujući za sebe” zajedno sa urinom izbacuju iz organizma*. (* C S Edén and H A Hansson: Escherichia coli pili as possible mediators of attachment to human urinary tract epithelial cells. Infect Immun. 1978 July; 21(1): 229–237.)

Listovi koprive (Urtica dioica) imaju blago diuretičko dejstvo, zahvaljujući čemu doprinose održavanju zdravlja bubrega i donjih delova mokraćnog kanala. Listovi breze (Agathosma betulina) koji su bogati flavonoidima takođe imaju blago diuretičko dejstvo. Preparat pored toga sadrži i ekstrakt potočarke (Nasturtium officinale) kao i vitamin C.

PAŽNJA!

Preparat ne može da zameni terapije prepisane od strane lekara. U slučaju postojanja problema ili pojave simptoma obratite se svom lekaru!

###youtube#Bw5h2zv-vxo###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

ParaProtex, URX, Ocean 21, C Vitamini, OxyMax;

60 tableta

Upotreba
2-4 tablete dnevno

Sastav

Preparat ne može da zameni terapije prepisane od strane lekara. U slučaju postojanja problema ili pojave simptoma obratite se svom lekaru!
Sveobuhvatna podrška za urinarni sistem

Grupe proizvoda URX dopune svakodnevnoj ishrani u jedinstvenom, prirodnom povrća sastojaka: ekstrakt list Buchu, list ekstrakt bearberri podržavaju pravilno funkcionisanje mokraćnog sistema, izvod iz listova koprive podržavaju bubrega funkcije izlučivanja, i kao vitamin C, koji ima blagotvorno dejstvo na imuni sistem. To je, međutim, nije sve - sastava proizvoda je takođe sadržana vredne voćni ekstrakt, brusnice ekstrakt iz listova potočarke i D-manoza.

Da li ste ikada doživeli stalnu potrebu za posetu toaletu, a onda bol, peckanje? Ko je jednom živio zna koliko je to osećanje izuzetno neprijatno.

Procenjuje se da će oko 50% žena i 12% muškaraca u njihovim životima doživljavaju epizode ​​infekcije urinarnog trakta. Rizik od nastanka infekcija urinarnog trakta raste, posebno u letnjem iu jesen-zima periodu.

Uzroci:
 • Previše lagano oblačenje, posebno hlađenje stopala i bubrega
 • Čvrsto donje rublje od umjetnih vlakana
 • Čvrste pantalone, gležanj
 • Slaba higijena intimnih mesta
 • Upotreba javnih toaleta
 • Korišćenjem parfimisanih higijenskih proizvoda za intimna mesta
 • Česti intimni kontakti, pogotovo slučajni
 • Vlažna kostim
 • Sedite na mokrom
 • Suspenzija mokraće (npr. Tokom putovanja, kupovine)
 • Nedostatak dovoljnog unosa tečnosti

Za koga preporučujemo URX Calivita?
 • ljudi koji žele da pomognu u pravilnom funkcionisanju urinarnog trakta
 • često koristeći bazene i kupke
 • izložen hipotermiji
 • obezbeđujući telu premalo tečnosti
 • čestim intimnim kontaktima

Da li ste znali da je: u 30-44% žena nakon prvog incidenta, problemi sa urogenitalnog simptomima vratiti u roku od tri meseca, skoro polovina - 12 meseci?
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  URX - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  URX
  Nazad na sadržaj