Idi na sadržaj
Nopalin
Nopalin
Preparati za poboljšanje varenja
Tableta sa vlaknima i Nopal kaktusom

200 tableta
Količina na lageru: 52
4212 Din
nopal - meksički kaktusProizvod koji sadrži osušeni nopal kaktus, koji pomaže u održavanju pravilne telesne težine, kontroliše količinu sekrecije želudačnog sokova i smanjuje nivo holesterola.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Nopalin

Nopal - prirodno vlakno

Tableta sa vlaknima i Nopal kaktusom


Nopalin proizveden od ploda Nopal kaktusa potpomaže detoksikaciju i ima blagotvoran efekat na funkcionisanje creva kao bogat izvor vlakana, minerala i vitamina (B1, B2, niacin). Plod kaktusa može da spreči apsorpciju masti, a takođe intenzivira i procese razlaganja i sekrecije. Njegovi diuretički efekti pomažu funkciju bešike i bubrega.

Kome preporučujemo?
 • Osobama na dijeti za mršavljenje, zbog osećaja sitosti koji nastaje upotrebom ovih tableta
 • U cilju ublažavanja zatvora
 • U cilju redukcije nivoa holesterola i triglicerida
 • Osobama koje boluju od dijabetesa, u cilju povećanja unosa vlakana
 • Osobama koje pate od tegoba u vezi sa celulitom

 

###youtube#BC0EQQKBJ1I###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Cholestone, Nopalin, Omega 3 Concentrate, Evening Primrose Oil, Soya Lecithin, Triple Potency Lecithin, Vitamin C 1000, Vitamin C 300 Plus;


Da li ste znali?
Da li ste znali da neuspeh dijeta za mršavljenje često nastaje usled psihičkog i fizičkog osećanja gladi? Vlakna iz ploda ovog kaktusa koja čine bazu nopalina nabubre tokom varenja i stvaraju osećaj sitosti.
200 tableta

Upotreba
3x 2 tablete dnevno uz obrok

Sastav
Prah osušene stabljike kaktusa nopal 300 mg

 • Nopalin uvek uzimati sa puno tečnosti kako bi se olakšalo bubrenje sadržanih vlakana i nastanak osećaja sitosti!
 • Trebalo bi da se konsultuje sa kvalifikovanom medicinskom praksom pre uzimanja dodatka.
 • Uvek piti puno fluida prilikom uzimanja ovog proizvoda jer pomaže ostrvu svojih vlakana i razvoj sitosti
 • Ne premašite preporučeni dnevni unos.
 • Dodaci hrani ne mogu biti zamena za uravnoteženu ishranjenu ishranu.
 • Čuvajte van domašaja male dece

Nopal

Priprema koja sadrži osušene Nopal kaktusove stabla. Posadio je biljku porodice kaktusa Opuntia i veoma je bogata vitaminima i mineralima. Zbog sadržaja vlakana, takođe podržava zdravo funkcionisanje našeg tela. Pomaže u održavanju pravilne telesne težine, kontroliše količinu sekrecije želudačne kiseline i smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi. Ovo može biti idealan dodatak za detoksikaciju režima i smanjenje telesne težine ishrane.

Meksički kaktus
Nopal (opuncia streptacantha), takođe poznat kao Prickli Pear kaktusa, je pustinja kaktus poreklom iz Meksika, na jugozapadu SAD, a mogu se naći na Kanarskim ostrvima. Ima izuzetne nutritivne osobine, jer sadrži nekoliko važnih vitamina i minerala, kao i vlakana.
kaktus

Nopal je bogat vitaminom B1 (tiamin), B2 (riboflavin), B3 i (niacina) i vitaminom C. Sadrži bioflavonoide i korisne minerale poput kalijuma i kalcijuma. To je dobar izvor proteina koji je krhka, sadrži 17 vrsta aminokiselina, uključujući 8 esencijalnih aminokiselina.

Nopal-kaktus
Pored pružanja svih ovih hranljivih materija, Nopal-kaktus može da obezbedi hranljivu podršku za ishranu za kontrolu telesne težine i detoksikacije režima. To je zato što je kvalitet vlakana pronađenih u Nopalu prirodno hidrofilni. Nopalin je podjednako odličan za varenje, gladovanje suprimirajući formule, promovisanje normalizacije telesne težine i može efikasno doprineti gubitku težine prehrane. Zbog tendencije apsorpcije vode uzrokuje se vlakna, koja zauzvrat mogu pomoći u osjećanju stanja i smanjuju unos kalorija. U meri u kojoj se otpad i toksin mogu suspendovati u vodi, vlakna mogu pomoći da apsorbuju i vezuju te supstance i podržavaju eliminaciju iz tela. U Meksiku se koristi i kao hrana. Jednako je uživao i kao salata, supa ili kao ukras.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  Opuntia fig - Nopal
  Nopalin (latinski: Opuntia) - nova zvezda među kaktusima!
  Ponosni smo što smo predstavili novu zvezdu među kaktusima, Nopalin (Opuntia). Nopalin je dostupan članovima CaliVita po najpovoljnijoj ceni! Velika ambalaža - 200 tableta sa čistim vlaknima od Nopala! Unesite ovaj izuzetno hranljive biljku u svojoj svakodnevnoj ishrani i uverite se zašto već 2002. godine je priznata i predstavljen kao Nopalin (Opuntia, Nopal) spada CALIVITA proizvode i kako je postao sastavni deo svakodnevne ishrane.

  Opuntia cactus (latinski) ili Nopal (Španija) ima dugu istoriju upotrebe hrane i medicine. Indijanci su koristili jestiva stabla, cveće i voće kao tonik za srce i upalu pluća. U najnovijim medicinskim praksama Nopal-se koristi da pomogne u rešavanju mnogih zdravstvenih problema, počev od onih koji su povezani sa varenjem za dijabetes i gojaznost. Efikasnost Nopalu / kruške kaktus je naučno dokazano i odraz složene kompozicije i bogatstvo ove biljke, kao nerastvorni i rastvorljivih vlakana, koja se pripisuje fizioloških, bioloških i mikrobioloških efekte na organizam:

  • usporava brzinu punjenja i pražnjenja stomaka (smanjuje osećaj gladi)
  • vezuje masti uz obrok, čime doprinosi smanjenju težine
  • omekšava stolicu i povećava učestalost pokreta creva
  • vezuje žučne kiseline (štiti od kolorektalnog karcinoma - drugi uzrok smrti od svih karcinoma)
  • smanjuje nivo holesterola i triglicerida u krvi
  • pomaže u smanjenju visokog šećera u krvi
  • vezati teške metale i kancerogene materije
  • reguliše povećanu proizvodnju želudačke kiseline i efikasno štiti sluznicu gastrointestinalnog trakta, a zdravlje gastrointestinalne sluznice je osnova za zdravlje celog organizma
  • podržava rad jetre i bubrega

  Preporučujemo da se prijave Nopalin (kaktus vlakana), jer oni imaju neverovatnu sposobnost da vezuje masti i njegovo uklanjanje pre nego što se apsorbuje u telu. Prednost korišćenja Nopalina je manja akumulacija tečnosti u tkivima, tako da se Nopalin uspešno koristi, kao što je već pomenuto u lečenju gojaznosti i celulita. Proverite preporučene kombinacije proizvoda!

  Upotreba Nopalina je vrlo jednostavna. Priprema se može uzimati nekoliko puta dnevno, u najprikladnijim vremenima za nas. Da biste smanjili apetit, regulišite sekreciju želudačnog sokova i zaštitite sluznicu želudca, uzmite 3-4 tablete Nopalina sa što je više tečnosti pre ili pre obroka. Vezati masti 3-4 tablete Nopalina sa 1 čašom tečnosti nakon obroka. Umesto obroka, 4-8 Nopalin tableta sa puno tečnosti između obroka.

  Vredi pažnja na druge proizvode koji se mogu kombinovati sa Nopalinom.
  arrow
  Nekoliko dokazanih kompleta proizvoda Calivita
  Nopalin + Cholestone

  Da bi se smanjili povišeni nivoi LDL holesterola, poboljšali varenje creva i peristaltis, smanjili telesnu masnoću, povećali nivo "dobrog" holesterola i opštu zaštitu kardiovaskularnog sistema. Da li ste znali da je u većini evropskih zemalja više od 50% smrtnih slučajeva povezano sa problemima srca i krvnih sudova? Počnite sada da vodite računa o vašem kardiovaskularnom sistemu! Pružajući dovoljno hranljivih sastojaka koji će zaštititi vaše srce i krvne sudove. Ova kombinacija proizvoda (Cholestone + Nopalin) obezbediće vaše telo vlaknima i drugim sastojcima da zaštiti srce, kao što je Omega 3, jabukov pektin, beli luk i antioksidansi. Uzimajte 4 tablete Nopalin i 1 k Cholestone nakon svakog obroka. Nopalin (3-4 tablete) se može dodatno uvesti između obroka sa puno tečnosti.
  Urbana veza! Nopalin + Ocean 21

  Preporučuje se onima koji nemaju previše vremena ili žele uvijek imati dobar izvor hranljivih materija, kao i za one koji žele preskočiti obrok i na taj način očistiti svoje telo!
  Kako jedete svaki dan? Da li svi žele da stisnu pecivo ili brzu hranu pre nego što možete imati pravi obrok kod kuće? Ili možda razmišljaš o zamenama jela?
  Za one koji žele svesno i namerno preskočiti obroke, ne želeći da opterećuju sledeću kalorijsku balastu, ali istovremeno žele da rade sa najvećom brzinom, mogu da primene takozvani. nutritivna podrška ili prehrambene dodatke !! Probajte gradski komplet: Nopalin & Ocean 21. Bez kalorija, sa puno vlakana, očistite ćelije. Tako će Nopalin obezbediti vlakna za čišćenje creva, vezivanje masti, obezbeđivanje ljubaznog okruženja za razvoj korisne bubrežne biljne flore i indukovanje željenog osećaja sitosti. Ocean 21 će obezbediti čiste minerale rastvorljive u vodi, elemente u tragovima, vitamine i aminokiseline koji su već upijali u usnu šupljinu žlezde. Ocean 21 će direktno hraniti naše ćelije bez viška kalorija, istovremeno započinjati proces detoksifikacije u svakoj ćeliji. Zato mešajte jednu olovku (30 ml) Ocean 21 sa 1 litrom vode u bočici i popijte ovo piće ceo dan. Pored toga, uzimajte dva puta (3-4 tablete) Nopalina između obroka. Zapamtite da pijete mnogo vode ili vode iz Ocean 21.
  Nopalin + Trimex

  Ako tražite dokazani način gubitka viška masti da biste postigli željenu težinu, želite da potisnete apetit vuka, da se oslobodite nadimanja ili riješite probleme sa zapinjanjem, a također dobijate općenito poboljšanje u varenju i peristaltici; primenjuje Nopalin zajedno sa Trimek-om. Ova kombinacija obezbeđuje telu vlaknima i kombinacijom amino kiselina, mineralnih soli i biljnih ekstrakata. Značajno za ovu kombinaciju je to što je efekat korišćenja TRIMEX-a vidljiv čak i tokom spavanja, što ga čini najoriginalnijim od svih kombinacija i za to vrlo praktično. Možete izgubiti težinu dok spavate! Dakle, uzmite tri do četiri tablete Nopalina između obroka sa puno tečnosti i jedne kašike TRIMEA-a nekoliko puta posle poslednjeg obroka ili spavanja!
  arrow

  Nopalin - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Nopalin
  Nazad na sadržaj