Idi na sadržaj
Gravital Juice
Gravital Juice
CaliVita Premium Organic
Organski koktel super voća

946 ml
Količina na lageru: Trenutno nema na stanju.
8415 Din
Calivita Gravital Juice
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Gravital Juice

organski gravioli sok

organski mangostin
organski nopal i aloe
Organski koktel super voća

 

Prvi tečni dodatak ishrani na bazi „super voća”, sadrži 4 vrste „super voća” organskog porekla, izuzetnog je ukusa. Glavni aktivni sastojak GraVital Juice preparata je graviola (Annona muricata), kao i već dobro poznata i omiljena biljka Aloe Vera. Graviola koja raste u Srednjoj i Južnoj Americi, gde lokalni domorodci već vekovima koriste velike zelene trnovite plodove ove biljke za tretiranje bakterijskih i gljivičnih infekcija, kao i protiv raznih zapaljenskih procesa. Ukus biljke podseća na mešavinu jagoda i ananasa, i sadrži velike količine vitamina C i B, kao i mineralne materije. GraVital sadrži još i mangostin i nopal.

 


Kome preporučujemo?
 • Svima koji žele da pojačaju svoj imunitet, jer graviola  pokazuje  izvanredno  antibakterijsko  i antiviralno dejstvo.
 • U slučaju gljivičnih oboljenja.
 • Za ublažavanje simptoma zapaljenja, upale zglobo-va i reumatskih bolova.
 • Ukoliko tražite antioksidativnu zaštitu, sa visokim sadržajem vitamina C može uspešno da se izbori sa štetnim dejstvom slobodnih radikala.

Prirodna odbrana
Naš organizam skoro neprestano biva izložen napadima obolenja bakterijskog porekla. Takvo je na primer i pijelitis (upala karlice bubrega), upala krajnika (česta pojava zimi), kao i upala pluća i bronhitis. U tim slučajevima jedna kura antibioticima može da predstavlja rešenje. U tim slučajevima, neophodno je uzimati i probiotike, o čemu smo već i ranije pisali, međutim, retko je pisano o tome, kakva prirodna sredstva mogu da se koriste u svrhu zamene antibiotika, ili da se pojača njihovo dejstvo. Ekstrakt graviole se pokazao uspešnim u sprečavanju širenja i razmnožavanja više vrsta bakterija, dok se za polifenole Aloe Vera dokazalo antibakterijsko dejstvo čak i u slučaju bakterija poput E.coli, Staphylococcus aureus ili Pseudomonas.

Ne treba ništa da se skriva
Virus herpes simpleks, koji je odgovoran za nastajanje herpesa na usnama, mnogim ljudima otežava život. Oslabljeni imuni sistem, povišena temperatura, uzimanje antibiotika, stres kao i menstruacija,  mogu izazvati pojavu tih bolnih ranica, koje često ograničavaju i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Jedno (laboratorijsko) ispitivanje je pokazalo, da je ekstrakt graviole sprečio razmnožavanje virusa herpesa. A to dejstvo graviole se može dodatno jačati uz anti-infektivno dejstvo Aloe Vere.

Zaboravite na reumu!
Upale su zaštitna reakcija organizma na dejstvo nekog patogena, ili neke unutrašnje ili spoljašnje povrede. U brojnim slučajevima je potreban i tretman za smanjivanje  upale, pošto zapaljenje često može da iazazove i pojavu bolova. Tipičan primer ovakve vrste zapaljenja su artritis i reuma. Graviola, Aloe Vera i mangostin mogu delotvorno pomoći u savlađivanju takvih zapaljenja.

DA LI STE ZNALI?

GraVital Juice kao tečni ParaProteX

Preparat ParaProteX ima izuzetnu popularnost među članovima i korisnicima CaliVita Internationala, jer je zahvaljujući svom izuzetno efikasnom dejstvu koje ostvaruje protiv virusa, bakterija i gljivica, uspešno pomogao u rešavanju zdravstvenih problema mnogih osoba. GraVital Juice tečni preparat može da pomogne svim onim osobama, koje ne vole da koriste tablete, ne mogu da ih progutaju, ili bi voleli da uživaju u svim prednostima koje pruža jedan sličan preparat poreklom iz organskog uzgoja.

Vrše se brojna ispitivanja, koja za cilj imaju dokazivanje efikasnosti dejstva graviole protiv malignih obolenja. Najveći i najstariji privatni centar za ispitivanje malignih obolenja, Memorial Sloan Kettering Cancer Center, već je dao izjavu, da iako još nisu vršena ispitivanja na ljudima, ali preliminarna ispitivanja ukazuju, da ekstrakt gaviole može uspešno da spreči razvoj kancera dojke, pankreasa i kože.
946 ml

Upotreba
2 kafene kašike (30 ml) dnevno

Sastav
Pire ploda organske graviole 9585 mg
Organski Aloe Vera sok 8580 mg
Pire organskog mangostina 1430 mg
Organski nopal 1430 mg

 • Ne preporučuje se osobama koje pate od neurodegenerativnih obolenja.
 • Ne postoje raspoloživi podaci o potencijalnom uticaju u slučaju primene tokom trudnoće ili dojenja.
Da li vam je potrebna sveobuhvatna podrška za telo na svim nivoima? Umorili ste se od stalno pitati da li ste već prihvatili preporučenu dnevnu dozu osnovnih nutrijenata i fizioloških elemenata potrebnih za ispravno funkcionisanje tela!

GraVital sok

Dosegite jedini takav proizvod na tržištu - GraVital Juice - savršeno rešenje u današnje vreme, kada živite stalno žurite, stres, želite biti zdravi i osećati se dobro.

GraVital Juice je inovativni proizvod najviših standarda kvaliteta koji zadovoljava očekivanja savremenih potrošača!

GraVital sok sastoji se od pažljivo odabranih grupa stručnjaka najvažnije aktivne sastojke za vaše zdravlje: sastav dragocenih, organskih sokova i pirea iz biljnih sirovina. To je revolucionarna kombinacija izvrsnih osobina graviole, aloe, nopala i mangostina od organskih useva u lako tečnoj formuli.

Kako aktivni sastojci GraVital Juice funkcionišu?


Ekološki Graviola
Gravioli aktivni sastojci:
 • ojačaju imunitet
 • oni pomažu zaštiti ćelije od netačnih podjela
 • Oni se bore protiv stresa
 • bore se za mikrobiološku ravnotežu creva
 • pokazuje nadpovršeni antioksidativni efekat

Organski Aloe
Aloi aktivni sastojci:
 • oni smanjuju osećaj umora
 • oni pomažu u održavanju odgovarajućeg nivoa glukoze u krvi
 • oni imaju pozitivan efekat na imunitet
 • oni fantastično rade na koži
 • Prema legendi, Kleopatra duguje svoju neodoljivu milost i lepotu aloju!

Organski Nopal
Nopal aktivni sastojci:
 • oni pomažu očistiti telo toksina
 • oni pozitivno utiču na proces mršavljenja, intenziviraju osećaj sitosti i pomažu u borbi protiv iskušenja da se snackaju između obroka, a posebno želja za dostizanjem slatkiša.

Organski mangostin
Aktivni sastojci Mangostin:
 • oni pomažu zaštiti ćelije od oksidativnog oštećenja
 • oni brinu o održavanju odgovarajućeg nivoa holesterola u krvi
 • oni imaju blagotvorno dejstvo na nervni sistem
 • napuniti energijom

Prema legendi, Mangostin je bio dat ljudima od strane Buda, a zbog linije kapitala nazvan je "Fruit of the Gods".
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Calivita Gravital Juice - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Gravital Juice
  Nazad na sadržaj