Menopausal Formula - Prodavnice CaliVita International

Go to content

Menopausal Formula

Menopausal Formula
135 kapsula

Upotreba:
3x 3 kapsule dnevno

Sastav:
150mcg Vitamin A
4.5mg Beta-karoten
2mcg Vitamin D3
100mg Vitamin C
40mg Vitamin E
2.5mg Vitamin B1
2.5mg Vitamin B2
7.5mg Vitamin B
340mcg Vitamin B
45mg Vitamin B
52.5mg Vitamin B6 (piridoksin)
5mcg Vitamin B12
30mcg Biotin
2.5mg PABA
2.5mg Holin
2.5mg Inozitol
100mg Kalcijum
50mg Magnezijum
10mg Kalijum
3mg Cink
200mcg Bakar
1mg Gvožđe
500mcg Mangan
15mcg Jod
10mcg Selen
20mcg Hrom
15mcg Molibden
300mcg Bor
650mcg Rastavić
7.5mg Anđelika
10mg Sibirski ženšen
10mg Ekstrakt slatkog korena
10mg Koren crnog kohoča
10mg Blaženi čkalj
10mg Kostrika
1mg Kompleks bioflavonoida
Formula za menopauzu

Tokom i nakon menopauze, metabolizam kod žena se menja. Rizik od određenih bolesti, kao što su osteoporoza i kardiovaskularne bolesti (koje se mogu sprečiti) se povećava. Proizvodom "Menopausal Formula", nudimo vam mešavinu aktivnih sastojaka koji na prirodan način umanjuju neprijatne simptome menopauze (nervozu, promene raspoloženja, toplotne valunge, dobijanje na težini) i smanjuju rizike od daljih oboljenja koje ove promene nose sa sobom.

Kome preporučujemo?
  • Ženama koje su ušle u određene godine, i kojima menopauza izaziva neprijatne simptome
  • Ženama koje žele da smanje rizik od pojave ozbiljnijih bolesti uzrokovanih menopauzom

Da li ste znali?
Da li ste znali da hormonska suplementacija nije preporučljiva za sve, i da njihova primena zahteva redovan lekarski nadzor?
Sažetak:
Prije ili kasnije u životu svake žene, za "promjenu" ili menopauze setova u. To se obično javlja u dobi od 40 i 55, njen glavni znak što je postepeno prestanka menstruacije. Nažalost, prateće nuspojave menopauze nisu uvijek ugodno. Menopausal Formula može biti od velike pomoći.

Upotreba bilja, vitamina i minerala, uz zdrav način života i dobro uravnoteženu ishranu, može biti od pomoći u ublažavanju neprijatne posljedice menopauze. Pored toga što smo diuretik efekte, Polje rastavić je bogat silika koji pomaže gustoće kostiju podršku i formiranje kolagena. Sibirski ginseng je adaptogen koji je mislio da stimulišu mentalne i fizičke izdržljivosti, i pomoći podržavaju imuni sistem. Sladić je pokazano da podrži zdrav gastrointestinalni trakt, te je za ublažavanje tegoba grčeve i kašalj. Black cohosh se koristi da pomogne ublažiti valunge i noćno znojenje. Chasteberry sadrži flavonoide i eteričnih ulja koja mogu pomoći podržati zdrav nivo hormona. Osim bilja, vitamina i minerala također mogu biti korisni u pružanju nutritivnih podršku za metabolizam u vrijeme promjene. Vitamini B kompleksa su korisni u pomaganju tijelo nosi sa stresom. Vitamini A i C su izvrsni antioksidansi. Dopuna kalcijumom i vitaminom D je korisno da pomogne podršku strukturu kostiju kao pad estrogena mogu negativno utjecati na metabolizam i gustoće kostiju dugoročno.

PAŽNJA!
  • Trebalo bi da se konsultuje sa kvalifikovanom medicinske prakse, pre poduzimanja dodatak.
  • Ne koristite ovaj proizvod, ako ste trudni ili njegu.
  • Ako imate bilo koju vrstu zdravstvenog stanja ili uzimaju lijekove, potražite stručnu medicinsku pomoć prije korištenja ovog proizvoda.
  • Nemojte prekoračiti preporučenog dnevnog unosa.
  • Dodataka prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
  • Čuvati izvan dohvata male djece.
Back to content