Idi na sadržaj
D-drops
D-drops
Vitamini Calivita
Vitamin D3 u kapima

30ml
Količina na lageru: 395
2772 Din
svarljivi vitamin d
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita D Drops

Prirodni vitamin D3

Vitamin D3 u kapima


Prema nekim procenama, nedostatak vitamina D pogađa 70% populacije. Aktivni sastojak D-dropsa, vitamin  D3 izdvojili smo iz jetre bakalara i dodali prirodne ukuse. Doziranje je jednostavno i može da se radi dodavanjem D-dropsa u hranu ili pića. Tečni oblik može da pomogne celoj porodici u snabdevanju vitaminom D.


Kome preporučujemo D3?
 • Osobama koje većinu vremena provode unutra
 • Osobama koje se bore sa viškom kilograma i imaju povišenu potrebu za vitaminom D
 • Svima u cilju očuvanja imunog sistema, pošto vitamin D doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema
 • Onima koji cene zdravlje svojih kostiju i zuba, imajući u vidu da vitamin D doprinosti očuvanju zdravih kostiju i zuba
 • Trudnim ženama, zbog pravilnog razvoja koštanog sistema embriona i zaštite majčinih kostiju, tokom dojenja u cilju očuvanja odgovarajućih nivoa vitamina
 • vegetarijancima
 • osobama koje se bore sa alergijom na sunce

pogledajte


Simptomi nedostatka vitamina D3
Dugotrajni nedostatak vitamina D pojačava rizik od sledećih pojava: slabe kosti, česte frakture, česte infekcije, respiratorne infekcije, sezonska depresija i slabost mišića, rak i autoimune bolesti.

Da li ste znali vitamin D3?
Da li ste znali da prema nalazima nekih istraživanja 41% populacije je pogođeno nedovoljnim unosom vitamina D i to u našoj klimatskoj zoni, čak i tokom sunčanih meseci?*
30ml

Upotreba
0,033 ml (jedna kap)

Sastav
Vitamin D3 400 I.J.

Proizvod dobro mešajte pre upotrebe. Ne prelazite preporučenu dozu za konzumaciju tokom dana. Dijetetski suplementi se ne mogu koristiti kao zamena (zamena) za različitu ishranu. Balansiran način hranjenja i zdrav način života je važan za funkcionisanje tela. Nemojte koristiti proizvod ako spoljna zaštitna folija nedostaje ili je oštećena.

Kontraindikacije: preosetljivost na komponente preparata.

Upozorenje: Ljudi sa tendencijom ka alergijama, primanje medicinske preparate koji imaju zdravstvene probleme * trudnice i dojenje pre prijava treba konsultovati lekara.

Uslovi skladištenja: Proizvod držite dobro zatvorenu na suvom, hladnom mestu, izbegavati visoke temperature i negativnu, intenzivna svetlost. Nakon otvaranja, proizvod treba skladištiti u frižideru i jediti u roku od godinu dana. Dijetetski suplementi treba čuvati na način koji nije dostupan maloj deci.
Vitamin D u oko 80% se sintetiše na koži pod uticajem UV zračenja, a samo 20% se isporučuje uz hranu. Međutim, njegovi nedostaci su češći u našoj geografskoj zoni. Proizvod je lako doza (dropper), vrlo efikasan - sadrži do 1000 kapi.

Proizvod D-drops obezbeđuje najaktivniji oblik vitamina D - vitamina D3 (holekalciferol) koji je ekstrahiran iz jetre bakra, sa prijatnim limunskim ukusom koji pruža prirodne arome. D-kapi tečnog vitamina D dostupni su u jednostavnoj tečnoj formuli sa kapalicom, što garantuje pravu dozu za cijelu porodicu!

Vitamina D3
Vitamin D u oko 80% se sintetiše na koži pod uticajem UV zračenja, a samo 20% se isporučuje uz hranu. Međutim, u našoj geografskoj zoni, zbog ograničene količine sunčeve svetlosti koja dostiže zemlju, njegovi nedostaci postaju sve češći. Održavamo većinu dana u zgradama, provodimo malo vremena na otvorenom ili - u kontekstu zaštite kože od štetnog zračenja - upotreba krema sa UV filterom sprečava pravilnu proizvodnju vitamina D.

Kako funkcioniše vitamin D?
 • ima blagotvorno dejstvo na kosti i mišiće
 • ima blagotvorno dejstvo na imunološki sistem
 • učestvuje u procesu razdvajanja ćelija
 • pomaže održavanju zdravlja zuba
 • učestvuje u pravilnoj apsorpciji i korišćenju kalcijuma i fosfora
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Calivita D-drops - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  D-drops
  Nazad na sadržaj