Idi na sadržaj
Ac Zymes
AC-Zymes
Preparati za poboljšanje varenja
Probiotski preparat

100 kapsula
Količina na lageru: 138
2949 Din
mlečni proizvodiŽive kulture Lactobacillus acidophilus bakterija će vam pružiti:
 • bolja tolerancija mlečnih proizvoda
 • veća otpornost
 • ublažavanje simptoma alergije
 • normalno funkcionisanje digestivnog sistema, to jest, zdravije crevo i želudac
 • zdrava koža bez preloma
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Ac Zymes

probiotik koji sadrži Lactobacillus acidophilus

Probiotski preparat

AC-Zymes je probiotski preparat sa velikom koncentracijom Lactobacillus acidophilus bakterije.
To je veoma korisna i rezistentna bakterija koja blagotvorno utiče na zdravlje sistema za varenje putem zamene probiotskih ćelija koje se svakodnevno gube, a učestvuje i u aktivnostima imunog sistema.

Potpomaže u zaštiti normalne bakterijske flore digestivnog trakta i efikasno omogućava njegovo zdravo funkcionisanje. Proizvod Acidophilus pored probiotika sadrži i vlakna semenke tropske bokvice, koja mogu da se fermentiraju u debelom crevu, čime pomažu funkcionisanje korisnih bakterija koje se nalaze u ovom delu sistema za varenje.


Kome preporučujemo?
 • Tokom i nakon antibiotskog tretmana, kao i u cilju izbegavanja štetnih efekata drugih terapija koje se dugo uzimaju
 • U cilju suplementacije tokom tretmana dubokih gljivičnih infekcija (dermatoloških, ginekoloških problema)
 • U slučaju digestivnih problema izazvanih stresom
 • Kao komplementarni tretman nervoznog stomaka ili dijareje
 • U cilju prevencije štetnih efekata alkohola i pušenja na crevnu floru
 • Uz pomoć sadržanih vlakana, Acidophilus se takođe preporučuje u slučaju zatvora

###youtube#VonR0B-2R3g###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Digestive Enzymes, Digest Ease, Meal Time, Nopalin, ProbioBalance, Acidophilus With Psyllium, Ac Zymes, Liver Aid;


Da li ste znali?
Lactobacillus acidophillus može da bude od pomoći u redukciji simptoma alergije?*

IZVORI
*Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells - Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70
** at the time of manufacture
100 kapsula

Upotreba
1 obrok (tableta) dnevno, na prazan stomak

Sastav
Lactobacillus Acidophilus 2 milijarde

 • Opšte mere koje se preduzimaju u slučaju dijareje (uzimanje veće količine tečnosti) moraju se poštovati čak i tokom korišćenja ovog proizvoda! U slučaju ozbiljnijih oboljenja stomaka i creva (kao što je čir ili zapaljenska oboljenja creva), potražiti savet lekara pre upotrebe ovog proizvoda!
 • Trebalo bi da se konsultuje sa kvalifikovanom medicinskom praksom pre uzimanja dodatka.
 • U slučaju dijareje dovoljno je uzimati Acidophilus 5-6 dana da se vrati u normalne crevne flore, izuzev uzimanja formule, takođe treba uzeti velikodušnu meru (veća potrošnja fluida)!
 • U slučaju bilo kakvog digestivnog poremećaja ili bolesti (npr. Dijareje, čirevi, Crohnova bolest), potražite stručnu medicinsku pomoć pre uzimanja proizvoda.
 • U lečenju glivične infekcije ozbiljnim (dermatološkim problemima ili ginekološkim) i nakon terapije, Acidophilus treba dozirati i propisati njegov lekar.
 • U borbi protiv gljivičnih bolesti česna i argininske amino kiseline takođe mogu biti korisne.
 • Ne premašite preporučeni dnevni unos.
 • Dodaci hrani ne mogu biti zamena za uravnoteženu ishranjenu ishranu.
 • Čuvajte van domašaja male dece.
AC Zymes je proizvod koji sadrži bakterijske mikroflora koja je neophodna za našu dobrobit. Ona pomaže u održavanju odgovarajući nivo dobrog bakterija u našem organizmu. Postoji vrlo jaka veza između funkcioniranje debelog crijeva i naše zdravlje. Zdrava crevne flore igra značajnu ulogu. Crevne flore može biti umanjena zbog nezdravog načina života, konzumiranje alkohola, ekološke štete, određene lijekove, antibiotska terapija itd .. Ovi rezultat u umnožavanju (štetnih) crijevnih bakterija. Kao rezultat probavnog i imunološkog odgovora su slabi, pa čak i više problema sa ukupnim dobrobiti mogu nastati.
Važno je da se u takvim situacijama dodataka koji pružaju bakterije Lactobacillus acidophilus, kao što su, koje su sastavni dio normalnog crijevnih mikroflora.

Visoka kvaliteta proizvoda - AC Zymes pruža samo u jednu kapsulu 2 milijarde onih prijateljskih bakterija. Takav proizvod se zove probiotik i koristi funkcioniranje našeg tijela.

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus je posebno otporna i korisne bakterije. Može živjeti dokle god 10 ili više dana u probavnom sistemu. Brojne naučne studije su pokazale da Lactobacillus acidophilus usporava širenje nekih štetnih mikroorganizama uglavnom stvaranjem kiselih uvjeta koji su nepovoljni za neke od patogena, kao što su klostridiumi, coli bakterije, gljivice ili, oslobađanjem tvari koje imaju učinak antibiotika ili konkurencija za hranu s drugim mikroorganizmima. Važno je napomenuti da L. acidophilus također učestvuju u hrani probavu povećanjem apsorpcije proteina, masti i neke od minerala, kao što su: bakar, kalcij, željezo, cink i mangan. Oni imaju i mogućnost da neke od vitamina: niacin, riboflavin, vitamina B1 (tiamina), pantotenska kiselina i oni niže nivo holesterola. Lactobacillus acidophilus pomaže pružiti podršku za zdrav probavni sustav, pomažući da se održi normalnu bakterijsku floru u probavni kanal. L. acidophilus su vrlo korisne u liječenju gljivične infekcije i liječenje akni pomoći i kožne probleme.

Koristeći AC Zymes svakodnevno između obroka će vam pomoći da se održi dobre probavu i zdravlje crijeva. Kapsula pokriva bakterija otporna na želucu kiseline i zbog toga garantira visoku kvalitetu ovog proizvoda.

Izvori
*Probiotics in primary prevention of atopic disease: a randomised placebo-controlled trial - Kalliomäki M. et al., Lancet. 2001 Apr 7;357(9262):1076-9., Differential effects of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum strainson cytokine induction in human peripheral blood mononuclear cells - Yvonne M. Vissers, FEMS Immunol Med Microbiol 59 (2010) 60–70
** at the time of manufacture
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Ac Zymes - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Ac Zymes
  Best seller
  Nazad na sadržaj