GoldMAX magneti - Prodavnice CaliVita International

Go to content

GoldMAX magneti

Magnetni uređaj za uklanjanje kamenca

Osnovni materijal od kojeg je napravljen GoldMAX® magnetni odstranjivač kamenca je neodimijum, najjači poznati magnet. Tokom magnetnog tretmana, kristalna struktura i naboj minerala se menja, tako da magnet sprečava njihovo taloženje. Štaviše, prethodno akumulirani depoziti takođe mogu da se rastvore i odstrane. Na taj način dobijate mogućnost da koristite prirodnu energiju bez upotrebe agresivnih hemikalija, u cilju prevencije stvaranja kamenca u vodovodnim cevima koji je savršeno stanište za bakterije i druge mikroorganizme.

Kome preporučujemo?
  • Koristi se uz Aquarion uređaj za filtriranje vode, na ulaznoj cevi u svrhu prevencije stvaranja kamenca
  • Kada se nalazi na glavnoj vodovodnoj cevi, domaćinstvu obezbeđuje vodu bez kamenca; bojleri, mašine za sudove i veš mogu da postanu efikasnije, a sudovi čistiji i veš belji

Da li ste znali?
Da li ste znali kako se formira kamenac? Kad kiša pada, meka voda prolazi kroz slojeve tla i postaje bogata mineralima, uključujući kalcijum i magnezijum karbonat. Veliki deo vodovodne vode nakon čišćenja dospeva u cevi iz bunara i na taj način kamenac ulazi u naše domove.

Pažnja!
Proizvod sadrži jak magnet. Držati daleko od srčanih elektrostimulatora, televizora, monitora, laptopa, mernih instrumenata i svih ostalih uređaja koji sadrže magnetne medije (mobilni telefoni, kamere). Magnete čvrsto držati, imajući u vidu da mogu da se oštete prilikom naglog privlačenja! Držati van domašaja dece!

Back to content