Idi na sadržaj
GoldMAX magneti
GoldMAX magneti
CaliVita Electronics
Magnetni uređaj za uklanjanje kamenca

1 komad
Količina na lageru: Out of stock until 31st March
14334 Din
Magnetni uređaj za uklanjanje kamenca, baziran na Neodimiumu

To je rešenje za štednju energije za probleme izazvane odlaganjem skale. Može se koristiti iu vodovodnim instalacijama i može se koristiti u uređaju za prečišćavanje i ionizaciju vode - Akuarion.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita GoldMax

magnetni uređaj za uklanjanje kamenca

Magnetni uređaj za uklanjanje kamenca

Osnovni materijal od kojeg je napravljen GoldMAX® magnetni odstranjivač kamenca je neodimijum, najjači poznati magnet. Tokom magnetnog tretmana, kristalna struktura i naboj minerala se menja, tako da magnet sprečava njihovo taloženje. Štaviše, prethodno akumulirani depoziti takođe mogu da se rastvore i odstrane. Na taj način dobijate mogućnost da koristite prirodnu energiju bez upotrebe agresivnih hemikalija, u cilju prevencije stvaranja kamenca u vodovodnim cevima koji je savršeno stanište za bakterije i druge mikroorganizme.


Kome preporučujemo?
  • Koristi se uz Aquarion uređaj za filtriranje vode, na ulaznoj cevi u svrhu prevencije stvaranja kamenca
  • Kada se nalazi na glavnoj vodovodnoj cevi, domaćinstvu obezbeđuje vodu bez kamenca; bojleri, mašine za sudove i veš mogu da postanu efikasnije, a sudovi čistiji i veš belji

Da li ste znali?
Da li ste znali kako se formira kamenac? Kad kiša pada, meka voda prolazi kroz slojeve tla i postaje bogata mineralima, uključujući kalcijum i magnezijum karbonat. Veliki deo vodovodne vode nakon čišćenja dospeva u cevi iz bunara i na taj način kamenac ulazi u naše domove.
1 kom
Proizvod sadrži jak magnet. Držati daleko od srčanih elektrostimulatora, televizora, monitora, laptopa, mernih instrumenata i svih ostalih uređaja koji sadrže magnetne medije (mobilni telefoni, kamere). Magnete čvrsto držati, imajući u vidu da mogu da se oštete prilikom naglog privlačenja! Držati van domašaja dece!
GoldMAX® CaliVita - eliminator magnetnog kamena, baziran na Neodimiumu.

Goldmax je ekološki prihvatljivo rešenje za probleme izazvane odlaganjem skale.

Može se koristiti iu vodovodnim instalacijama i može se koristiti u uređaju za prečišćavanje i ionizaciju vode - Akuarion.

GoldMAX® koji se koristi sa uređajem Akuarion ima blagotvorno dejstvo na jačanje uređaja i učinit će ukus vode još bolji.

Ako je GoldMAX® uređaj instaliran na vodovodnom sistemu, sanitarni objekti će postati slobodni i može se povećati efikasnost kotlova, mašina za pranje veša i mašina za pranje posuđa.

Tokom rada magnetizatora GoldMAX®, došlo je do promene kristalne strukture i naplata sadržanih u mineralnoj vodi, tako da se ne mogu držati.

Štaviše, uklonjen je prethodno formiran sediment. Na taj način je moguće sprečiti stvaranje depozita u korist razvoja gljivica, bakterija i drugih mikroorganizama.

Postavite dva magneta oko bijelog fleksibilnog creva za dovod vode paralelno sa uređajem Akuarion ili oko glavne slavine (magneti će se odbaciti) i pričvrstiti ih elastičnim kopčama. Preporučljivo je prethodno pričvrstiti elastične klešta oko kabla, jer će to olakšati montažu magneta.

U slučaju stavljanja magnete na protoku žici vode do Ionizer uređaj ili samo jedan vodovodne uređaja GoldMAX® - pod pretpostavkom da će prosečan mesečni protok vode biti 50 m3, za cevi koje imaju unutrašnji prečnik od 2 inča (nemagnetni materijal), ili cevi koja imaju unutrašnji prečnik 1 inč (čelične cijevi).

U slučaju većih prečnika cevi, veći prosečni mesečni protok vode ili veoma teško, koriste više od jednog GoldMAKS® magnetizer.
arrow

GoldMax - komentari i mišljenja

Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
arrow
Garancija najniže cene
GoldMax
Nazad na sadržaj