GoldMAX magneti - Prodavnice CaliVita International

Idi na sadržaj

GoldMAX magneti

GoldMAX magneti
CaliVita Electronics
Magnetni uređaj za uklanjanje kamenca

1 komad
na lageru
Magnetni uređaj za uklanjanje kamenca, baziran na Neodimiumu

To je rešenje za štednju energije za probleme izazvane odlaganjem skale. Može se koristiti iu vodovodnim instalacijama i može se koristiti u uređaju za prečišćavanje i ionizaciju vode - Akuarion.
promocija popust 25% >>
arrow
Calivita GoldMax

magnetni uređaj za uklanjanje kamenca

Magnetni uređaj za uklanjanje kamenca

Osnovni materijal od kojeg je napravljen GoldMAX® magnetni odstranjivač kamenca je neodimijum, najjači poznati magnet. Tokom magnetnog tretmana, kristalna struktura i naboj minerala se menja, tako da magnet sprečava njihovo taloženje. Štaviše, prethodno akumulirani depoziti takođe mogu da se rastvore i odstrane. Na taj način dobijate mogućnost da koristite prirodnu energiju bez upotrebe agresivnih hemikalija, u cilju prevencije stvaranja kamenca u vodovodnim cevima koji je savršeno stanište za bakterije i druge mikroorganizme.

Kome preporučujemo?
  • Koristi se uz Aquarion uređaj za filtriranje vode, na ulaznoj cevi u svrhu prevencije stvaranja kamenca
  • Kada se nalazi na glavnoj vodovodnoj cevi, domaćinstvu obezbeđuje vodu bez kamenca; bojleri, mašine za sudove i veš mogu da postanu efikasnije, a sudovi čistiji i veš belji

Da li ste znali?
Da li ste znali kako se formira kamenac? Kad kiša pada, meka voda prolazi kroz slojeve tla i postaje bogata mineralima, uključujući kalcijum i magnezijum karbonat. Veliki deo vodovodne vode nakon čišćenja dospeva u cevi iz bunara i na taj način kamenac ulazi u naše domove.
1 kom
Proizvod sadrži jak magnet. Držati daleko od srčanih elektrostimulatora, televizora, monitora, laptopa, mernih instrumenata i svih ostalih uređaja koji sadrže magnetne medije (mobilni telefoni, kamere). Magnete čvrsto držati, imajući u vidu da mogu da se oštete prilikom naglog privlačenja! Držati van domašaja dece!
GoldMAX® CaliVita - eliminator magnetnog kamena, baziran na Neodimiumu.

Goldmax je ekološki prihvatljivo rešenje za probleme izazvane odlaganjem skale.

Može se koristiti iu vodovodnim instalacijama i može se koristiti u uređaju za prečišćavanje i ionizaciju vode - Akuarion.

GoldMAX® koji se koristi sa uređajem Akuarion ima blagotvorno dejstvo na jačanje uređaja i učinit će ukus vode još bolji.

Ako je GoldMAX® uređaj instaliran na vodovodnom sistemu, sanitarni objekti će postati slobodni i može se povećati efikasnost kotlova, mašina za pranje veša i mašina za pranje posuđa.

Tokom rada magnetizatora GoldMAX®, došlo je do promene kristalne strukture i naplata sadržanih u mineralnoj vodi, tako da se ne mogu držati.

Štaviše, uklonjen je prethodno formiran sediment. Na taj način je moguće sprečiti stvaranje depozita u korist razvoja gljivica, bakterija i drugih mikroorganizama.

Postavite dva magneta oko bijelog fleksibilnog creva za dovod vode paralelno sa uređajem Akuarion ili oko glavne slavine (magneti će se odbaciti) i pričvrstiti ih elastičnim kopčama. Preporučljivo je prethodno pričvrstiti elastične klešta oko kabla, jer će to olakšati montažu magneta.

U slučaju stavljanja magnete na protoku žici vode do Ionizer uređaj ili samo jedan vodovodne uređaja GoldMAX® - pod pretpostavkom da će prosečan mesečni protok vode biti 50 m3, za cevi koje imaju unutrašnji prečnik od 2 inča (nemagnetni materijal), ili cevi koja imaju unutrašnji prečnik 1 inč (čelične cijevi).

U slučaju većih prečnika cevi, veći prosečni mesečni protok vode ili veoma teško, koriste više od jednog GoldMAKS® magnetizer.
arrow

GoldMax - komentari i mišljenja

Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
arrow
Garancija najniže cene
GoldMax
Nazad na sadržaj