Idi na sadržaj
Organic Noni
CaliVita Premium Organic
Organski noni đus

946 ml
Količina na lageru: 616
7746 Din
Organski NoniOrganski Noni je visokokvalitetni dijetetski dodatak u tečnom obliku, koji sadrži organski noni voćni sok sa prirodnom aromom dobijenim od organske maline.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Organic Noni

organski noni sok

sa organskim voćem


Morinda citrifolia (na polinezijskom jeziku: noni) je poseban egzotični plod, koji sadrži brojne hranljive materije, aminokiseline, vitamine i minerale od vitalne važnosti. Ima blagotvorno dejstvo na zdravlje, doprinosi smanjivanju zapaljenja niskog intenziteta, podstiče prirodne ćelijske funkcije, kao i normalnu deobu ćelija. Organski noni ima pojačano dejstvo, jer sadrži još tri vrste organskog voća - trešnje, vinovu lozu i nar, koji ujedno daju intenzivni voćni ukus proizvodu.
Polinezijski noni dolazi iz nezagađene prirode, a Organski noni stiže iz ekološki klasifikovanog organskog uzgoja.

Kome preporučujemo?
 • U cilju povećanja otpornosti organizma,
 • U cilju postizanja uravnoteženog funkcionisanja organizma,
 • Za povećanje i održavanje opšteg nivoa energije,
 • Za suplementaciju procesa detoksikacije.

Da li ste znali?
Da li ste znali da se primenjuju ekstremno strogi kriterijumi da bi se nešto klasifikovalo kao organski proizvod, a sama organska proizvodnja, osim što poboljšava kvalitet proizvoda, istovremeno u velikoj meri štiti zemlju na kojoj je proizvod uzgojen?
946 ml

Upotreba
2 supene kašike dnevno

Sastav

 • Ne prekoračujte preporučeni dnevni unos.
 • Suplementi prehrane ne mogu biti zamena za uravnoteženu ishranu.
 • Čuvajte van domašaja dece.
Pakovanje CaliVita organski (bio) Noni sok: 946 ml

Na Zemlji su udaljeni prostori na kojima blaženi efekti civilizacije ostavljaju težak trag. Uravnotežite sa CaliVitin Noni proizvodima iz takvih područja, gde još uvijek postoji harmonija između čoveka i prirode.

NoniOva biljka je zimzelena autohtona od Polinezije, Malezije, Australije i jugoistočne Azije, a njegova visina kreće se od veličine male grme do 10 metara. Međutim, svestranost njegove veličine nije toliko privukla svetsku pažnju kao neverovatno bogat sastav plodova.

Sadrži 18 vrsta amino kiselina, od kojih su mnogi važni za telo, ali se ne mogu sintetizovati. Takođe je bogata vitaminima i mineralima koji doprinose ispunjenju dnevnih potreba tela. Sadrži druga jedinjenja antioksidativnih efekata koji mogu doprinijeti zaštiti naših ćelija od određenih štetnih efekata slobodnih radikala. Koristan efekat na sposobnost samo-isceljenja tela. Jedan od najvažnijih sastojaka je džinovski molekul zvani prokseronin. Od prokseronina, naše telo proizvodi kseronin u jetri. To je enzimski sastojak, efikasan ćelijski adherent i pomaže u zdravom funkcionisanju imunološkog i hormonskog sistema.

Postoji mnogo stvari koje mogu povećati keronin zahteve tela. Najčešći efekti su, stres i povećavaju mentalne i / ili fizičke napore. I određene količine prokseronina se unose u telo normalne hrane, ali noni sadrži u izuzetno velikim količinama.

Organic (bio) noni sok ploda: nonija iz organskog uzgoja 100%
Pošto potražnja za organskom sertifikacijom proizvoda značajno raste, popularni Polinesian Noni je napravljen od čistih sertifikovanih organskih sastojaka. Dok Polinesian Noni dolazi iz netaknute prirode, CaliVita Organic Noni je iz kontrolisane organske proizvodnje.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Morinda citrifolia

  Ova zimzelena biljka se javlja u oblastima Polinezije, Malezije, Australije i jugoistočne Azije. Njegova visina dostiže do 10 metara. Međutim, nije ova osobina koja je privukla pažnju sveta, već neverovatno bogat sastav ploda noni. Njegov široko rasprostranjen uspeh vezan je za teoriju da deluje kao adaptogen.

  Adaptogeni
  Adaptogeni sastojci pružaju sigurnu podršku za normalne, zdrave tjelesne funkcije. Oni pomažu da telo u stanje prirodne ravnoteže, i ako je potrebno - posebno u slučajevima stresa i povećane fizičke aktivnosti / mentalni mobiliše ga da deluje. Oni ne uzrokuju neželjene efekte i imaju samo uticaj na fiziološke procese koji se žele u datoj situaciji.

  Prokseronin
  Da li ste znali da je ... jedna od najvažnijih komponenti noni voća je prokseronin? Ovaj molekul u ljudskom telu se pretvara u kseronine, koji učestvuje u mnogim važnim fiziološke procese, npr. Efikasno podržava pravilno funkcionisanje imunog i endokrinog sistema.

  Organska proizvodnja
  Šta razlikuje organsku hranu? Okus i aroma hrane se postižu prirodnim putem, bez dodavanja veštačkih supstanci. U organskoj proizvodnji, drastično je smanjena upotreba hemijskih sredstava za zaštitu bilja, sintetičkih đubriva, aditiva za hranu i sredstava za preradu. Biljka zdravlje održava izborom odgovarajućih vrsta i sorti otpornih na štetočine i bolesti, desnom rotacijom, mehaničkim i fizičkim metodama borbe protiv korova i štetočina. Organska proizvodnja ne zagađuje zemlju ili zagađuje vodu za piće.
  arrow

  Organic Noni - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Organic Noni
  Organic Noni Pack
  4x 946 ml
  Nazad na sadržaj