Idi na sadržaj
Lutein PLUS
Lutein PLUS
Antioksidanti Calivita
Kompleksna zaštita očiju

60 kapsula
Količina na lageru: 106
4527 Din
tabla za testiranje okaLutein Plus je sveobuhvatna antioksidativna formula koja podržava pravilno funkcionisanje oka. Proizvod se preporučuje ljudima koji su umorni od njihovih očiju koji rade na računaru, provode mnogo sati čitanja ili gledanja, vožnju vozila posle mraka, ostaje u dimnim prostorijama, izloženim snažnoj sunčevoj svetlosti.
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Lutein Plus

prirodni proizvod koji podržava zdravlje očiju

Kompleksna zaštita očiju

Lutein PLUS je kompleksni antioksidantni preparat koji služi za zaštitu zdravlja očiju. Dok je borovnica uglavnom poznata po rezultatima postignutim u okviru tradicionalne medicine, lutein i zeaksantin su najvažnije komponente žute mrlje, očnog dela koji je zadužen za oštar vid. Igrajući ulogu "filtera", oni štite zdravlje mrežnjače od štetnih efekata jakog svetla i UV zračenja, imaju sposobnost da odlože starenje oka i smanje rizik od makularne degeneracije izazvane starenjem (AMD).


Kome preporučujemo?
 • Onima čije su oči izložene dodatnom naporu (upotreba računara, gledanje televizije, vožnja, upotreba uređaja za klimatizaciju, loše i/ili veštačko osvetljenje)
 • Svima iznad 40 godina starosti
 • U slučaju očnih oboljenja nastalih kao posledica starenja (npr. AMD)
 • Svima kojima je važno da očuvaju oštar vid i zdravlje svojih očiju.

 

###youtube#iW_KvHnVHf8###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Direktni i indirektni antioksidansi: C vitamin, E vitamin, Chelated Zinc, Mega Zinc, Pro Selenium, Beta Carotene;

Kompleksne antioksidativne formule: Coenzyme Q10, Super Coenzyme Q10, Coenzyme Q10 Sublingual, Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life, Energy & Memory, Smokerade, MagneZi B6;

Biljne antioksidativne formule: Resveratrol plus, Xantho plus, Zenthonic, Lutein plus;


Da li ste znali?
Jedna tableta Lutein Plus obezbeđuje toliko luteina kao dve velike porcije spanaća ili 2 šolje žumanca!

Da li ste znali da je AMD treći najčešći uzrok slepila? Prema podacima Svetske zdravstvene organizacije iz 2009. godine, skoro 400 miliona ljudi pati od nekog oblika oboljenja vida*

IZVORI
*http://www.who.int/blindness/causes/priority/en/index8.html; http://journals.lww.com/optvissci/pages/articleviewer.aspx?year=2008&issue=02000&article=00006&type=abstract
60 kapsula

Upotreba
1 kapsula dnevno

Sastav
Lutein 6 mg
Zeaksantin 0.5 mg
Vitamin C 50 mg
Vitamin A 200 I.J.
Ekstrakt borovnice 25 mg

 • Ne prekoračiti preporučenog dnevnog unosa.
 • dodataka prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
 • Čuvati van dohvata male djece.
Lutein Plus je kompleksan antioksidans formula smo razvili posebno za podršku zdravlja očiju. To može biti učinkovite pomoć za svakoga čije su oči su izložene povećanom naprezanja; na primjer onih koji rade s računalima ili veštačke svjetlu.

Lutein Plus je pravi antioksidans bomba, čiji aktivni sastojci pomoći u očuvanju zdravlja očiju. Njegov glavni aktivni sastojak isLutein, poseban antioksidant. To se akumulira u očima, prije svega u svom makule sloju, gdje je s jedne strane štiti od slobodnih radikala, a sa druge strane pomaže brani oči od štetnog djelovanja svjetlosti. Macula (makule lutea) je oko 6 mm područje koje zauzima srednji dio retine, što je spot oštrih vizije uglavnom koristimo prilikom čitanja ili rade nešto u neposrednoj blizini naše oči. The retina je tkivo sadrži sensing ćelije svjetlo oka. The retina prosljeđuje sliku dolaska u oči od objekta do mozga. Konzumiranje dnevnom iznosu od 6 mg (koja je već 1 kapsula) luteina, uz zdrav način života, može efikasno podržati zdravlje naših očiju.

Druga glavna komponenta je formula zeaksantina, koji se često koristi u kombinaciji sa Lutein, je također antioksidans spoj koji pripadaju karotenoida, koja se akumulira u očima. Zeaksantina stabilizuje membrane, kojim učestvuje u odbrani membrane retine protiv svjetlu.

Lutein Plus također uključuje jedan od najvažnijih biljnih supstanci za oči, borovnica, koji sadrže antocyanines, koji pomažu održavanju normalno funkcioniranje retine, očuvati zdrav nivo kolagena sadržaja oka i osim toga su zaštite zdravlja kapilara protiv štetnog djelovanja slobodnih radikala. Vitamin A je neophodan za dobar vid. Lutein Plus se preporučuje svima kojima je očuvanje oštar vid je važno. Naravno, svoje antioksidativno dejstvo prevladati ne samo u očima, ali u drugim organima i metaboličkim procesima, kao i.

PAŽNJA!

Izvori
*http://www.who.int/blindness/causes/priority/en/index8.html; http://journals.lww.com/optvissci/pages/articleviewer.aspx?year=2008&issue=02000&article=00006&type=abstract
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Lutein Plus - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  Lutein Plus
  Nazad na sadržaj