Iron Plus - Prodavnice CaliVita International

Go to content

Iron Plus

Iron Plus
100 tableta

Upotreba:
1 obrok (jedna tableta) u toku dana

Sastav:
14 mg Gvožđe
30 mg Vitamin C
10 mg Bioflavonoidi citrusnog porekla
Gvožđe (14 mg) sa dodatkom vitamina C
Gvožđe potpomaže stvaranje zdravih krvnih zrnaca, a imajući u vidu da je gvožđe komponenta hemoglobina, ono igra važnu ulogu u apsorpciji i transportu kiseonika do ćelija. Iron Plus je kompleksni preparat izuzetnog kvaliteta koji sadrži organsko gvožđe i vitamin C koji poboljšava njegovu apsorpciju i upotrebu čak do četiri puta više,  a sadrži i citrusni kompleks bioflavonoida.

KOME PREPORUČUJEMO?
 • Ženama tokom plodnih godina u cilju suplementacije gvožđa koje se gubi tokom krvarenja
 • Trudnicama, imajući u vidu da trudnoća zahteva povećani unos gvožđa
 • Pacijentima koji pate od anemije usled deficijencije gvožđa, u cilju suplementacije propisanog tretmana
 • Deci i adolescentima kojima je gvožđe potrebno zbog ubrzanog rasta
 • Sportistima koji imaju povećanu potrebu za nutrijentima, vitaminima i mineralima
 • Osobama koje su na strogoj veganskoj dijeti

SIMPTOMI NEDOSTATKA
Nedostatak gvožđa otežava nekoliko aspekata našeg života: mogući simptomi uključuju bledilo, letargiju, depresiju, sklonost ka umoru, glavobolju, vrtoglavicu, gubitak kose, deformaciju mukoznih membrana u usnoj šupljini i grlu, loše funkcionisanje imunog sistema i probleme sa tiroidnom žlezdom.

DA LI STE ZNALI?
Jedna tableta Iron Plus obezbeđuje toliko gvožđa kao 110 gr goveđe jetre ili 1 kg belog pilećeg mesa!
Da li ste znali da, prema izveštajima Svetske zdravstvene organizacije, 48.8% populacije u zemljama koje su bile predment istraživanja pate od anemije?* U većini slučajeva radi se o nedostatku gvožđa, iako se takva anemija lako otkriva jednostavnom analizom krvi i lako tretira suplementacijom.

PAŽNJA!
Pažnja! Trudnice i dojilje treba da se posavetuju sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda! Stalno unošenje veće količine gvožđa može da pojača procese peroksidacije i na taj način poveća i potrebe za antioksidantima. U slučaju primene kompleksnih multivitaminskih preparata, suplementacija gvožđa se preporučuje samo u slučaju nedostatka gvožđa.
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
Iron Plus, Organic Noni Juice, Polinesian Noni Juice, Vital ABO, Stress Management B Complex, Ocean 21, Super Mega 50, Senior Formula
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Back to content