Idi na sadržaj
OxyMax
CaliVita Premium Organic
Kiseonik u kapima

60 ml
Količina na lageru: 617
8673 Din
Kyslíkové kvapky
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Oxymax

kiseonik u kapima

Kiseonik u kapima


Bez odgovarajućeg snabdevanja kiseonikom, naše telo neće optimalno funkcionisati.  OxyMax® kapi sadrže molekule stabilizovanog kiseonika koji dospeva u krvotok tokom varenja. Ova forma koju telo može lako da iskoristi potpomaže u smanjenju štetnih efekata životne sredine, a povećava i naše fizičke performanse. U gradovima u kojima je vazduh zagađen i u kojima je količina kiseonika u vazduhu smanjena, kao i u slučaju povećane potražnje za kiseonikom tokom sportskih aktivnosti ili fizičkog rada,  OxyMax® može da bude od pomoći!


Kome preporučujemo?
 • Osobama koje žive u velikim gradovima i onima koji se bave sportskim aktivnostima
 • U cilju podsticanja i povećanja snabdevanja tela kiseonikom
 • U cilju poboljšanja metabolizma
 • U cilju poboljšanja performansi u sportu
 • U cilju povećanja energije i poboljšanja fizioloških procesa
 • U cilju poboljšanja apsorpcije vitamina, minerala, aminokiselina i biljaka

 

 

###youtube#-B-_XSReaAs###

Snimak lekarskog predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Organic Noni, Polinesian Noni, OxyMax, LODOC, ParaProtex, Oregano Oil, Bee Power, Joint Protex, Immun Aid, C Vitamini;


Da li ste znali?

OxyMax® aktivni sastojci:
Stabilizovani molekuli kiseonika u jedinjenju natrijum hlorida koji se sastoji od oksida hlora, natrijum karbonata i destilovane vode.

Da li ste znali da obično udišemo 5 do 8 litara vazduha u minuti, što može da se poveća i do 50 – 60 litara tokom sportskih aktivnosti?
60 ml

Upotreba
KAO DIJETETSKI SUPLEMENT: u 2 dcl tečnosti ukapljati 20 kapi preparata OxyMax® , piti tri puta dnevno.

Sastav
Stabilizovani kiseonik (12000 PPM) 12 g

 • Posebnu pažnju obratiti na to da proizvod ne dođe u dodir sa očima! Ne upotrebljavati ga u nerazblaženom obliku! Neophodno je precizno se pridržavati uputstva za primenu preparata!
 • Ovaj proizvod treba koristiti samo u skladu sa uputstvima.
 • Ne premašite preporučeni dnevni unos.
 • Dodaci hrani ne mogu biti zamena za uravnoteženu ishranjenu ishranu.
 • Čuvajte van domašaja male dece.

Kapi kiseonika


Bez kiseonika, ljudski život je nemoguć. Naše telo može harmonično funkcionisati na uravnotežen način samo ako ćelije dobiju adekvatnu količinu kiseonika. Ako iz nekog razloga ćelija dobije manje kiseonika nego što je potrebno, oštećeni su procesi proizvodnje energije koji garantuju vitalne funkcije. OkiMax® može efikasno pomoći pri isporuci kiseonika.

Svi znamo da je kiseonik vitalan za život, što je neophodna komponenta procesa kojim naše ćelije proizvode energiju. Obično naša tela dobijaju ovaj kiseonik kroz vazduh koji dišemo, ali povećanje emisije ugljen-dioksida i drugih oblika zagađenja može značiti da je vazduh u urbanim centrima mogao da smanji sadržaj kiseonika. OkiMax sadrži molekule visoko biološki dostupnog stabilizovanog kiseonika dok ulazi u krv kroz digestivni sistem, koji ima za cilj da pomogne u povećanju nivoa kiseoničke podrške u metabolizmu.

Ono što je potrebno za upotrebljive hranljive materije i proizvodnju energije od kiseonika do priliva ćelija, poboljšano snabdevanje kiseonikom može biti korisno za podršku sportskih rezultata i drugih oblika fizičke aktivnosti. Kiseonik takođe pomaže pri ispiranju slobodnih radikala. Neki naučnici gledaju na štetu koju ćelije izazivaju slobodnim radikalima kao jedan od uzroka starenja.

Povećano snabdevanje kiseonikom može pomoći u podržavanju imunog sistema jer mikrobi patogena često mogu biti anaerobni. To znači da im treba okolina bez kiseonika kako bi preživela i umnožavala. Prisustvo kiseonika zapravo može da ubije kao mikroba.
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  OxyMax - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  There are no reviews yet.
  0
  0
  0
  0
  0
  arrow
  Garancija najniže cene
  OxyMax
  Nazad na sadržaj