Idi na sadržaj
Početak školske godine - jačanje dječijeg imuniteta
CaliVita
Published by Calivita Partner u Zdravlje djece · 28 Avgust 2023
Tags: imunitetomega3magnezijumlecitin

Kako omega 3, magnezijum i lecitin mogu ojačati imunitet


Septembar je vjerovatno najkritičniji mjesec za djecu. Početak školske godine u velikoj mjeri određuje tok narednih mjeseci. Kao roditelji, prirodno želimo da svom djetetu obezbijedimo sve što je potrebno za početak bez problema. Ali često se ovaj tok misli zaustavlja na fizičkim stvarima kao što je kupovina školskog pribora, i možemo zaboraviti na unutrašnje faktore.

Nordic Pure Omega-3 tečnost sa omega 3 kiselinama za decu


Uravnoteženo mentalno funkcionisanje je neophodno kada djeca moraju obraditi 5-6 sati novih informacija dnevno. Većina mozga se sastoji od omega-3 masnih kiselina, pa suplementacija omega-3 može značajno poboljšati sposobnost koncentracije, rješavanja zadataka i percepcije, a njegov nedostatak može rezultirati deficitom pažnje, poremećajima koncentracije pa čak i hiperaktivnošću. Nordic Pure Omega-3 liquid može biti idealno rešenje za decu, jer je zahvaljujući svojoj tečnoj i ukusnoj formuli, laka za konzumiranje čak i za izbirljive osobe.

Calivita Nordic Pure Omega-3 liquid

Da li je starijoj deci potreban magnezijum?


Pravilno funkcionisanje nervnog sistema obezbeđuje magnezijum, koji se u svom prirodnom obliku uglavnom nalazi u povrću, koje nije nužno omiljeni izbor svakog deteta. Međutim, moramo im pomoći da prebrode stres pod kojim su! Odlična alternativa može biti naš MagneZi B6 preparat obogaćen cinkom i vitaminom B6, koji je posebno razvijen za sveobuhvatnu podršku nervnom sistemu.

Lecitin za pamćenje i koncentraciju za studente


S druge strane, lecitin, čiji su osnovni sastojci inozitol i holin, prirodni je moždani stimulans koji se preporučuje posebno srednjoškolcima i studentima. Sojin lecitin, pored ostalih svojstava, veoma povoljno utiče na nervni sistem, funkciju mozga i pamćenje. Za prevazilaženje umora i nepažnje preporučujemo Triple-Potency Lecithin sa trostruko koncentrisanom dozom sojinog lecitina.


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Nazad na sadržaj