Idi na sadržaj
Nordic Pure Omega 3 Liquid - blago Islanda
CaliVita
Published by Calivita Partner u Zdravog načina života · 20 Decembar 2022
Tags: omega3NordicPureOmega3Liquid

Nordic Pure Omega 3 Liquid - blago Islanda


Otkrijte novi jedinstveni proizvod Nordic Pure Omega 3 Liquid sa čistim omega 3 masnim kiselinama iz ribe ulovljene u Sjevernom moru kod obale Islanda.

Kako čista Omega 3 djeluje u novoj Nordic Pure Omega3 Liquid


Na kraju godine, možda ćete više razmišljati o svojim voljenima (kao i mnogi od nas): činjenici da je sjajno imati ih u blizini; kako se najbolje brinuti o njima; ali kakav poklon možeš da im daš od sebe da zaista pokažeš koliko ti je stalo do njih. Sigurno im ne možete kupiti bocu naše nove Nordic Pure Omega3 Liquid - čiste omega 3 tečnosti, staviti mašnu na njih i reći Sretan Božić - zar ne? Ili će možda ovo biti najbolje rješenje jer tako mala bočica u kojoj se nalazi riblje ulje, poput čistog, tekućeg zlata iznutra, ima veliku vrijednost... i to ne samo za vašu djecu i roditelje, već i za vas. Inače, ako još niste probali ovaj proizvod, zima je svakako pravo vrijeme za to. Čitajte dalje da saznate zašto.
Nordic Pure Omega 3 Liquid

Uz omega 3, učenje postaje lakše

Jeste li se ikada zapitali kako pomoći svojoj djeci da se bolje i lakše nose sa domaćim i školskim zadacima? Zapravo, ovo je područje u kojem omega-3 mogu pružiti vašoj djeci dovoljnu podršku: mogu poboljšati njihovu koncentraciju, pomoći im da se koncentrišu i fokusiraju, kao i čitanje i pisanje; također ih mogu natjerati da dublje zaspu i poboljšaju im raspoloženje. Sve u svemu, čini se da pružaju dovoljno čvrstu osnovu ako težite boljim rezultatima. Ali omega-3 također može biti od koristi ako želite smanjiti vrijeme koje djeca mogu izostati iz škole, s obzirom na to da omega-3 pomažu njihovim tijelima da se bore protiv patogena i čine ih bolje opremljenim da prebrode hladna godišnja doba.

Uz Nordic Pure Omega 3 Liquid sve ovo možete postići i vrlo je jednostavno. Dostupan u tečnom obliku, proizvod se lako proguta i dozira kako bi zadovoljio individualne potrebe osobe; čak smo dodali dašak delikatne arome limuna kako bismo sakrili i prikrili ukus ribe.

Mentalni učinak na najvišem nivou

Omega-3 masne kiseline mogu podržati ne samo imunološki sistem vaše djece, već i vaših roditelja, što je jedan od načina da ih zaštitite. Usporavanje mentalnog opadanja i sprečavanje demencije i depresije što je duže moguće su zapravo velike prednosti na koje se možete osloniti bez obzira na godišnje doba. Svojim roditeljima možete dati priliku da poboljšaju svoje mentalne performanse i povećaju brzinu razmišljanja i pamćenja kako bi mogli ostati zdravi i uživati u druženju sa svojim unucima.

Manje stresa, više energije

Naravno, kada je u pitanju suplementacija ovom vrednom supstancom, ne treba zaboraviti ni na sebe, jer se možete osećati iscrpljeno i bukvalno preplavljeni stresnom svakodnevicom. Omega-3 štiti srce i podržava pravilno funkcionisanje srca; pomaže tijelu da se bori protiv upale i čini vas otpornijim, uključujući kronične bolesti. Zahvaljujući omega 3, možete pružiti i mentalnu podršku i podići raspoloženje, a da to niste ni primijetili, što će vam omogućiti da uživate u boljem vremenu provedenom sa voljenima.

PREMIUM kvalitet, PREMIUM čistoća

Predlažemo da iskoristite sve gore navedene prednosti s našim Nordic Pure Omega 3 Liquid, Calivita najkvalitetnijim i najčišćem ribljim uljem, dobivenim od islandske ribe. Naš proizvod je bez umjetnih aditiva, šećera, konzervansa, glutena, laktoze, mliječnih proteina, pa čak i arome ribe! Delikatna aroma limuna i tečni oblik garantuju lak pristup i deci i odraslima. Testirajte i uvjerite se sami! Dozvolite nam da vam pomognemo da vaš odmor - i cijelu godinu - učinite lakšim i sretnijim.


5.0 / 5
1 review
1
0
0
0
0
Sofija Lukić
08 Avg 2023
Koristim dodatke ishrani CaliVita već neko vreme i zaista osećam pozitivan uticaj na nivoe energije i celokupno zdravlje. Ovi proizvodi zaista deluju.
Nazad na sadržaj