Idi na sadržaj
Kako smršati? Počnimo s novim Shake One Pure!
CaliVita
Published by Calivita Partner u Za lepotu i vitku liniju · 26 Januar 2023
Tags: mršavljenjeShakeOnePure
Šejkovi za zamjenu obroka mogu vam pomoći da smršate. Pogotovo ako odaberete novu formulu baziranu na Shake One Pure biljnim proteinima.

Kako smršati? Počnimo s novim Shake One Pure!


Biti aktivan jedan je od ključnih faktora za vitku figuru i zdrav život. Uvijek možete početi da se krećete, a zahvaljujući našim korisnim savjetima i veganskim proteinima, svako može postići figuru koju želi.

Shake One Pure šejk za zamjenu obroka

Na našem blogu predstavljamo novi veganski Shake One Pure koji podržava i olakšava mršavljenje, a može zamijeniti bilo koji obrok ili međuobrok.

Shake One Pure je ukusni proteinski prah na biljnoj bazi s okusom bijele čokolade i maline koji upotpunjuje vašu svakodnevnu prehranu ili bilo koju dijetu za mršavljenje. Ne sadrži sirutku i potpuno je biljna. Možete ga lako i brzo otopiti u vodi, mlijeku ili biljnom mlijeku kako biste dobili potpuni koktel zamjene za obrok.

Shake One Pure Calivita

Biljni proteini za vegane i vegetarijance

Proizvod sadrži visokokvalitetne 100% biljne proteine izolovane iz graška i smeđe riže, bogat je izvor vitamina i minerala, dopunjen ekstraktom Acai bobica i inulinom iz korijena cikorije. Calivita Shake One Pure sadrži i probavne enzime koji su dodati radi lakše apsorpcije, a poseban sastav ugljikohidrata sprječava nagle skokove šećera u krvi. Shake One Pure je dostupan u dva pakovanja - velikom od 500 g i malom od 30 g.

Plan ishrane za mršavljenje

Ključ za gubitak težine je više vježbati i manje jesti. Jednostavno, zar ne? Moramo malo zaboraviti na slatkiše i grickalice, i koliko god ljuto zvučalo, samo jedemo manje. To je jednostavan pristup, ali tačan. Moramo da unosimo manje kalorija nego što nam je potrebno. Ne morate praviti nagle i dramatične promjene u ishrani, naprotiv, bolje je ići postepeno, korak po korak. Ponekad se možete malo prepustiti i nagraditi, ali nikada ne zaboravite na svoj cilj: uvijek zapamtite šta želite postići i držite se onoga što ćete učiniti! Šejkovi za mršavljenje kao zamjena za obrok mogu vam pomoći u tome. Pogotovo ako odaberete novu formulu baziranu na Shake One Pure biljnim proteinima. Njegov slatki, slatki okus maline i bijele čokolade zasigurno će zadovoljiti vaše sladokusce. A kada to imate pod kontrolom, biće više nego korisno da svoj ručak zamijenite ovim čistim proteinskim prahom na biljnoj bazi koji će vam pružiti sve nutrijente koji su vam potrebni. One Pure Shake je obogaćen vitaminima i mineralima, probavnim enzimima i vlaknima kako bi se dodatno poboljšala njegova efikasnost. Treba napomenuti da proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porijekla, umjetne boje, konzervanse, laktozu, gluten, punila, stimulanse ili genetski modificirane sastojke. Osim toga, sadrži ugljikohidrate palatinozu, koja će spriječiti nagle skokove šećera u krvi.

Kako započeti vježbanje?

Uz prilagođavanje ishrane, preporučujemo da počnete i sa programom vježbanja (ma koliko bili nevoljni!), jer ćete tako mnogo brže napredovati. Najbolje je započeti trening sa profesionalnim trenerima koji će vas nadgledati i upoznati sa planom vježbanja prilagođen vašim potrebama i mogućnostima. Kasnije možete nastaviti sami. Ako počinjete sami, počnite polako, korak po korak! U svakom slučaju, a posebno ako imate prekomjernu težinu, vježbajte postupno kako biste izbjegli ozljede ligamenata, mišića ili zglobova. Za početak je dovoljna redovna, brza šetnja (ne hodanje s prijateljima) ili vožnja pravog ili kućnog bicikla, nakon čega slijedi plivanje, lagano trčanje ili intenzivniji trening.

Kako brzo oporaviti mišiće nakon treninga

Prije treninga možete popiti Burn One, koji će ubrzati vaš metabolizam i pomoći sagorijevanju masti u procesu vježbanja. Oporavak nakon vježbanja je veoma važan. Zato preporučujemo da nakon treninga popijete Shake One Pure Calivita. Proteini nakon treninga pomažu vašim mišićima da se oporave. Ovo je vrijeme kada vaše tijelo koristi unesene proteine i može ih maksimalno iskoristiti. Proteini su idealni za pomoć u oporavku mišića koji su možda pretrpjeli mikrotraumu zbog stresa, kao i za sprječavanje gubitka čiste mišićne mase umjesto masnih naslaga kada gubite težinu vježbanjem.


5.0 / 5
1 review
1
0
0
0
0
Milena Gavrilović
08 Avg 2023
Rezultati govore sami za sebe. Zahvaljujući CaliVita proizvodima, primetio/la sam poboljšanja u radu svog imunog sistema, varenju i celokupnoj vitalnosti.
Nazad na sadržaj