Idi na sadržaj
Calivita prirodni dodaci - visokokvalitetni proizvodi sa cGMP certifikatom
CaliVita

Calivita prirodni suplementi - Visokokvalitetni proizvodi sa cGMP sertifikatom


Suočavamo se s teškoćama koje nismo iskusili dugo vremena: kombinacija najveće inflacije u posljednjih nekoliko desetljeća, pandemije Covida, nepristupačnih cijena komunalnih usluga i nadolazeće recesije, veoma nam otežavaju život.

Sada zaista morate početi paziti na svoje zdravlje!

Ako vas sada bolest oborila s nogu, ne samo da vam se zarada može smanjiti, već se i troškovi mogu povećati ako vam ljekar prepiše lijekove.

Jedenje zdravog, uravnoteženog obroka postaje sve teže uz konstantno rastuće cijene hrane. Cijene svježeg voća, povrća, mesnih prerađevina, ribe i pekarskih proizvoda od cjelovitog zrna već su za mnoge dostigle neisplativ nivo. Sve je teže i teže napraviti zdravu ishranu. Ishrana bogata vitaminima i mineralima neophodna je za održavanje zdrave ravnoteže u telu. Ako to više nije moguće s hranom, još je veći naglasak na koncentriranim dodacima prehrani.

Calivita proizvodi

Široka paleta Calivita cGMP certificiranih proizvoda sastavljena je na način da možemo pronaći savršen proizvod za Vas i Vašu porodicu, kako po cijeni tako i po sastavu!

9 RAZLOGA ZAŠTO TREBA DA ODABRATE CALIVITA® PROIZVODE:


  • Calivita je jedna od rijetkih kompanija koja ispunjava zahtjeve cGMP (Current Good Manufacturing Practice). cGMP je sveobuhvatniji i zahtjevniji standard od GMP-a. Stalno se ažurira, unapređuje na osnovu najnovijih naučnih otkrića, najnovijih tehnologija. cGMP zahtijeva testiranje svake serije sirovina, svake serije gotovog proizvoda. U svakoj fazi tehnološkog procesa vrši se kontrola proizvodnje koja garantuje najviše moguće standarde kvaliteta, sigurnosti i efektivnosti proizvoda.
  • Calivita proizvodi poseduju FDA (American Food and Drug Administration) sertifikate, ispunjavaju zahteve propisane propisima Evropske unije.
  • Sve Calivita sirovine i proizvodi ne sadrže GMO, zagađivače, teške metale i ispunjavaju relevantne mikrobiološke zahtjeve.
  • Prirodne sirovine su osnova u procesu kreiranja modernih formula CaliVita® dodataka prehrani koristeći ekološke sastojke, ako je to moguće.
  • Posebnu pažnju posvećujemo tome da se uvijek koriste oblici aktivnih sastojaka sa najboljom biodostupnošću, te da pojedinačni sastojci imaju sinergistički učinak (međusobno pojačavajući učinak) na organizam.
  • Uz korištenje najnovijih naučno-istraživačkih rezultata pri razvoju inovativnih kompozicija, oslanjamo se i na stoljetnu tradiciju narodne medicine, koja potvrđuje, između ostalog, djelotvornost biljnih sastojaka koji se koriste u našim preparatima.
  • Calivita ima 30 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji dodataka prehrani.
  • Velika većina naših proizvoda proizvedena je u SAD-u.
  • Garantujemo 100% kvalitet naših proizvoda.

Svest je sada veoma važna! Slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam pomoći da pronađete najprikladnije rješenje za Vas!


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Nazad na sadržaj