XShape - Prodavnice CaliVita International

Idi na sadržaj

XShape

XShape
proizvod nije dostupan
Kupite XShape - idite u prodavnicu
90 kapsula

Upotreba:
1 kapsula dnevno

Sastav:
33.3 mg Vitamin C
6.6 mg Niacin
1 mg Vitamin B6 (piridoksin)
1 mcg Vitamin B12
46.6 mcg Hrom
136.6 mg L-arginin
133.2 mg L-Lizin
106.6 mg L-Glutamin
77 mg L-ornitin
66.6 mg L-fenilalanin
50 mg L-karnitin
46.6 mg L-tirozin
Formula za mršavljenje
Primena XShape preparata uz odgovarajuću i adekvatnu fizičku aktivnost praćenu sa pravilnim načinom života i dijetalne ishrane, može značajno doprineti postizanja vitkog stasa i utegnutije telesne građe. XShape sadrži esencijalne aminokiseline, koje su dopunjene vitaminima i hrom pikolinatom.

KOME PREPORUČUJEMO?
Uloga aminokiselina u organizmu je mnogostruka, najvažnija funkcija im je međutim, da budu glavne komponente u građi raznih belančevina (npr. muskulatornih proteina) i supstanci proteinske prirode (npr. sinteza hormona i enzima), kao i u održavanju normalne alkalno-bazne ravnoteže i odgovarajućeg rada mišića. Karakteristika najvećeg broja savremenih kura mršavljenja jeste da su siromašne aminokiselinama, kao, da se pri njihovom sprovođenju na samom početku može proknjižiti izvestan uspeh u pogledu skinutih kilograma, međutim smanjivanje telesne mase najčešće nije rezultat redukcije suvišnih masnih naslaga, već posledica izbacivanja  vode iz organizma, odnosno gubitka mišićne mase. U interesu toga da u toku dijete ne gubimo vodu i mišiće, potrebno je da unesemo odgovarajuće hranljive materije i aminokiseline, a potrebne su i dovoljne količine tečnosti, kao i odgovarajuća fizička aktivnost. XShape uz primenu aminokiselina primenljuje davno poznatu metodu za skidanje telesne mase, što uz pravilnu dopunu organizma sa odgovarajućim aminokiselinama doprinosi tome da smanjenje mase ne bude usled gubitka mišićnih tkiva. U našem preparatu aminokiseline smo dopunili vitaminima i hromom. Hrom, putem pospešivanja dejstva insulina koji se stvara u organizmu, pozitivno utiče na metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina, pomaže blokiranje apetita, koje se javlja kao rezultat naglog variranja nivoa šećera u krvi, a kao takav, izvanredno može dopuniti režim ishrane za smanjivanje telesne mase. U našem preparatu se koristi hrom u organskoj formi (hrom-pikolinat), pošto je njegova apsorpcija (iskorištavanje) u organizmu mnogo efikasnija, nego kod neorganskih oblika. B-vitamini su takođe neizostavni za odgovarajuće funkcionisanje metabolizma ugljenih hidrata, masti, belančevina i nukleinskih kiselina, a vitamin C obezbeđuje antioksidativnu zaštitu našeg organizma. Primena XShape preparata uz odgovarajući način života izvanredno može doprineti uspešnosti dijeta i režima ishrane za smanjivanje telesne mase, u cilju postizanja vitkog stasa i utegnutije telesne građe!
PAŽNJA!
  • Preparat ne može zameniti odgovarajući režim ishrane za smanjenje telesne mase, ni fizičku aktivnost, kao ni eventualno potrebne izmene u načinu života!
Dodaci ishrani za regulaciju telesne težine
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:

Slim Formula, xShape, Figure Shaper, Trimex WMS, Citrimax & Chromium, Chromium Max 500
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  2. Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  4. Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Nazad na sadržaj