Smokerade - Prodavnice CaliVita International

Idi na sadržaj

Smokerade

Smokerade
proizvod nije dostupan
Kupite Smokerade - idite u prodavnicu
90 tableta

Upotreba:
3×1 tableta dnevno

Sastav:
300mg Ljuta papričica
5mg Elaginska kiselina
60mg Vitamin C
10mg Vitamin E
5mg Cink
20mcg Selen
2.5mg Ubikinon (CoQ10)
5mg Ekstrakt zelenog čaja
Antioksidans za zdrava pluća

Smokerade je preparat koji sadrži papriku-ljuticu (cayenne pepper, Capsicum annuum), upotpunjenu vitaminima i mineralima, kao i blagotvornim efektima nara, zelenog čaja i koenzima Q10. Može da bude od pomoći Vašem telu u svakodnevnoj borbi protiv štetnih efekata i opasnosti aktivnog i pasivnog pušenja.

Kome preporučujemo?
  • Aktivnim i pasivnim pušačima čije telo je opterećeno svakodnevnim zagađenjem vazduha, kao pomoć u zaštiti ćelija i respiratornog sistema,
  • Svima, kao način da se stimuliše metabolizam i potpomogne detoksikacija i odstranjivanje škodljivih supstanci,
  • Osobama koje žele da podstaknu normalno funkcionisanje kardiovaskularnog sistema i stimulišu zdravu cirkulaciju krvi
  • Osobama koje žele da uspore proces starenja ćelija.

Da li ste znali?
Da li ste znali da pušenje može da smanji koncentracije nekolicine važnih i zaštitnih antioksidanata i vitamina u telu? Osim toga, pušenje je štetno za kardiovaskularni sistem i pluća, smanjuje količinu kiseonika u krvi, neophodnog za zdravo funkcionisanje ćelija.
Sažetak:
Smokerade je izvanredan antioksidans formula, koji podržava naš organizam u borbi protiv ćeliji ne razbija efekte oksidativnog procesa rezultat pušenja. Zbog blagotvornosti kompleksa sastojaka preporučuje se podjednako za aktivne i pasivne smokersl. Zbog svoje izvanredne antioksidativno dejstvo, može se koristiti nepušača previše.

Ako pušite, sigurno znate da bi bilo najbolje da odustanem, jer je to najbolji način da ostanu zdravi. Ali, da li ste zaista svjesni štetnosti pušenja i činjenice da pasivnog pušenja je samo opasno?

Osim poznatih kancerogeno nekoliko spojeva u duhanskom dimu, pušenje ima i druge štetne posljedice na zdravlje. Ugljični monoksid u dimu vezuje za smanjenje hemoglobina sposobnost krvi da prenosi kisik. Kao što je dobro, to što oštećuje ili uništava mnoge prirodni antioksidans supstanci koje se nalaze u našoj hrani, čime ćelije tijela podložnija oksidativnog oštećenja uzrokovana slobodnim radikalima. Naučna teorija tvrdi da je šteta uzrokovana slobodnim radikalima je jedan od uzroka starenja i određenih zdravstvenih problema. Iz tog razloga, suplementacija antioksidansima može biti posebno korisno za pušače.

CaliVita Smokerade je antioksidant kompleksa izuzetan, visoke kvalitete, posebno formulirana da pomogne pružaju optimalnu nutritivnu podršku za pušače, a oni koji mogu biti izloženi iz druge ruke ili indirektan dima. Aktivni sastojci u Smokerade uključivati ​​neke od najefikasnijih antioksidansa poznatih, kao što su zeleni čaj, koenzim Q10, vitamin C, vitamin E, cink, selen, i elaginske kiselina, antioksidans polifenol naći u mnogim voća i povrća. Ovaj moćan tim antioksidanata su namijenjeni za rad sinergistički, da pruži optimalnu zaštitu od ćelija i tkiva štete uzrokovane slobodnih radikala. Iako je formulisana za pušače, ovaj proizvod može koristiti od strane bilo koga žele dodati više antioksidanata u ishrani.

PAŽNJA!
  • Trebalo bi da se konsultuje sa kvalifikovanom medicinske prakse, pre poduzimanja dodatak.
  • Nemojte prekoračiti preporučenog dnevnog unosa.
  • Dodataka prehrani ne može biti zamjena za uravnoteženu ishranu mješoviti.
  • Čuvati izvan dohvata male djece.
Nazad na sadržaj