SambuRex - Prodavnice CaliVita International

Idi na sadržaj

SambuRex

SambuRex
proizvod nije dostupan u Srbiji
240 ml

Upotreba:
1 kafena kašičica dnevno (5 ml), moguće pomešati sa vodom i hranom

Sastav:
100mg Vitamin C
5mg Cink
5000mg Ekstrakt crne zove
130mg Zaštićena Biljna mešavina (Echinacea Purpurea Extract, Organic Echinacea Angustifolia Extract)
SambuRex Pack
4 x 240 ml
Tečno sredstvo za jačanje imunog sistema

Koncentrisana velika doza ekstrakta zove u kombinaciji sa biljnim kompleksom koji sadrži Ehinaceu, biljku koja je u upotrebi već vekovima, kao i dodatnu količinu vitamina C i cinka. Sve u vidu ukusnog, tečnog preparata namenjenog svim članovima porodice u cilju dobre pripreme imunog sistema za hladne mesece kad postoji rizik od gripa. Ne sadrži šećer, veštačke ukuse i veštačke boje.

Kome preporučujemo?
  • Zahvaljući tome što je u tečnom obliku, preporučuje se starijim osobama i onima koji imaju problema sa gutanjem, u cilju jačanja imunog sistema
  • U slučaju obične prehlade ili gripa za ubrzanje procesa oporavka
  • U slučaju gušobolje ili kašlja, kao sredstvo za ublažavanje simptoma
  • Osobama koje se bore sa digestivnim tegobama, kao sredstvo za stimulaciju varenja
  • Ne sadrži alkohol, idealan preparat za decu i vozače

Da li ste znali?
Da li ste znali da se Astragalus već više od dve hiljade godina koristi u zaštiti imunog sistema i povećanju nivoa vitalne energije (chi)?
Sažetak:
SambuRex je formula namijenjena prvenstveno zaštitu imunološkog sistema; njen glavni sastojci su bazge i Echinacea koji su se dugo koristi u popularnoj medicini, a Astragalus koja se nanosi sklonost u istočnoj medicini. Zbog svoje tekućem obliku, ovaj poseban biljni spoj može biti adekvatna čak i za one koji iz nekog razloga ili drugi ne vole tablet i kapsule formule.

Elderberry (Sambucus nigra) je jedna od biljaka koje se koriste za najduži u popularnim medicine. To je bio sveti German Herb. On je gleda kao neka vrsta lek protiv svih vrsta bolesti, u drugim područjima, prije svega u hladnom vremenu, to se koristi za jačanje imunološkog sistema, protiv kašlja, kao i da se promovira probavu. Svoje cvijeće se koriste Nažalost danas samo u većini mjesta za ljudsku potrošnju, uglavnom u prehrambenoj industriji kao sirovina sirupa, na primjer. Malo ljudi zna da je njegova ploda, ako se adekvatno pripremljeni, pogodan je i za ljudsku potrošnju, jer sadrži više plemenitih aktivne sastojke koji mogu značajno doprinijeti zdravo funkcionisanje našeg organizma. To je na primjer obiluje antioksidansima, kao što su: flavonoidi, voćne kiseline, kao i vitamina A i C.

Druga važna komponenta formule je poseban biljni spoj, koji sadrži Echinacea i Astragalus, koja je popularna u istočnoj medicini. Echinacea (coneflower) je jedan od najčešće korištenih biljaka za podršku imunološkog sistema, a pogodna je i za pomoć za očuvanje zdravlja donjeg urinarnog trakta. Potiče iz Sjeverne Amerike, i bio je jedan od najvažnijih lijekova indijske domorodaca. Ona ima nekoliko poznatih vrsta sa sličnim efektima. SambuRex sadrži dvije vrste Echinacea, Echinacea purpurea i Echinacea angustifolia. Astragalus se koristi za više od dvije tisuće godina u kineskoj medicini, prije svega za zaštitu imunološkog sistema, kao i za povećanje vitalnosti i životne energije (Chi).
Pored bilja, završili smo formulu withvitamin C i cink, kao i, što može doprinijeti pravilno funkcioniranje imunološkog sistema.

U biljni aktivni sastojci formule su prisutni u bezalkoholnih ekstrakt, tako da se može primijeniti sigurno oni koji voze auto ili rade mašine. Kao što je bez alkohola, može se dati djeci, iako se ne preporučuje za djecu mlađu od jedne godine starosti. (Vidi UPOZORENJE ispod). To je ugodno degustaciju, slatka tekućina, koja ne sadrži dodanog šećera, umjetni zaslađivači ili veštačke konzervansa.

UPOZORENJE
Držati u frižideru jednom otvorio.
To se ne preporučuje za one osjetljive na Cruciferae porodice.
To se ne preporučuje za djecu mlađu od 1.
Nazad na sadržaj