Culevit - Prodavnice CaliVita International

Idi na sadržaj

Culevit

Culevit
Ostali dodaci ishrani Calivita
Prevencija nekontrolisanog rasta ćelija

180 tableta
na lageru
cancer

Culevit se može uzimati da ojača ili regeneriše telo

Proizvod sadrži esencijalne amino kiseline i vitamine
promocija popust 25% >>
arrow

Calivita Culevit

Culevit je prirodna mešavina vitamina i aminokiselina koja sadrži značajne količine vitamina, aminokiselina i drugih gradivnih elemenata ćelija, koje su veoma važne za regeneraciju i jačanje tela u slučaju ozbiljnih bolesti, oslabljenog zdravlja, gubitka telesne težine i loše opšte kondicije. Culevit može da pomogne u prevenciji i tretmanu nekontrolisanog deljenja ćelija, a takođe je koristan i kao podrška odbrambenom mehanizmu tela u odbrani od kancera.

KOME PREPORUČUJEMO?
 • U cilju potpomaganja regeneracije tela
 • Tokom perioda oporavka nakon operacija, povreda i ozbiljnih bolesti
 • U slučaju kancera, kao suplement propisanoj terapiji, uz saglasnost lekara

DA LI STE ZNALI?
Da li ste znali da naše telo redovno proizvodi ćelije kancera, protiv kojih se bori uz pomoć svoj specijalnog "odbrambenog mehanizma", takozvane pasivne antitumorske zaštite?
180 tableta

Upotreba:
3-5 x 2 tablete dnevno

Sastav:
35 mg Vitamin C
1 mg Vitamin B6 (piridoksin)
0.8 mg Vitamin B2
0.08 mg Biotin
78.39 mg Arginin
33.04 mg Fenilalanin
31.03 mg Histidin
29.84 mg Metjonin
15.32 mg Triptofan
23.47 mg Jabučna kiselina
2.26 mg Adenin
U slučaju alergije na bilo koji od aktivnih sastojaka i aditiva, ne upotrebljavati ovaj proizvod! Nije preporučljiv za osobe obolele od fenilkenoturije zbog toga što sadrži fenilalanin. Ne preporučuje se pacijentima kojima je neophodna dijaliza (tretman bubrega) i onima koji pate od poremećaja funkcije jetre. Ukoliko patite od kanceroznog tumora koji izaziva produkciju serotonina, upotreba ovog preparata nije preporučljiva! U slučaju postojeće i poznate ozbiljne poremećenosti funkcije jetre i bubrega, posavetujte se sa svojim lekarom pre upotrebe ovog proizvoda. U slučaju čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, upotreba Culevit tableta iziskuje posebnu pažnju.
Culevit sadrži aminokiseline i vitamine koji su uključeni u pravilno funkcionisanje tela. Aktivni sastojci Culevit-a mogu se preduzeti da ojačaju telo.

Šta sadrži Culevit

Proizvod sadrži aminokiseline poput L-metionin, L-fenilalanin, L-triptofan, L-arginin, L-histidin, L-tirozina, neophodnog za pravilnu strukturu proteina, koji su sastavni delovi svakog živog organizma. Među aktivne sastojke su takođe vitamina C, B2, B6, biotin, blagotvorno deluje na metabolizam energije i normalno funkcionisanje nervnog sistema.

Osim toga, vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, jača imuni sistem je uključen u zaštiti ćelije od oksidativnog stresa i igra važnu ulogu u funkcionisanju krvnih sudova, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kožu.

Vitamin B2 pomaže u održavanju normalnog vida, normalnom metabolizmu gvožđa i održavanju pravilnog stanja sluzokože i crvenih krvnih zrnaca.

Vitamin B6 je uključen u metabolizam proteina, glikogena i homocisteina. Pomaže u pravilnoj proizvodnji crvenih krvnih zrnaca, funkcionisanju imunološkog sistema i doprinosi regulaciji hormonalne aktivnosti.

Biotin zauzvrat pomaže da se održi pravilan metabolizam makronutrijenata i blagotvorno deluje na kosu, kožu i sluzokože države.

Ovaj proizvod se preporučuje i za ljude koji su prošli tretman mršavljenja ili su koristili restriktivnu ishranu.
Snimak lekarskod predavanja sadrži informacije o sledećim preparatima:
Organic Noni Juice, Polinesian Noni Juice, Immun Aid, VirAgo, SambuRex, Oregano Oil, Bee Power;

Pomoć kod tumora: SharkAid, Culevit, C Vitamini, Multivitamini, Oxymax, Low Deuterium Oxy Crystal;
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
  CaliVita već više od 25 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.

  • Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

  Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
  arrow

  Culevit - komentari i mišljenja

  Dodajte komentar, ocenite proizvod ili postavite pitanje
  arrow
  Garancija najniže cene
  Culevit
  Nazad na sadržaj