Idi na sadržaj
Šta pokloniti za Božić? Koji poklon odabrati za ženu, a šta za muškarca?
CaliVita
Published by Calivita Partner u Zdravog načina života · 4 Decembar 2023
Tags: GlamupRiseUpMultiactiveCollagen

Božić. Koji poklon odabrati za ženu, a šta za muškarca?


I ove godine vrijedi nabaviti sve svoje božićne poklone na vrijeme (osim ako se ne želite pridružiti lovu na ostatke hrane u posljednjem trenutku). Recimo da ne želite da poklonite svojim najmilijima "samo vitamine"? Ne brinite, imamo mnogo više od "samo vitamina" za vas! Budite sigurni da u našoj ponudi ima zaista cool poklona koje vaša porodica i prijatelji mogu iznenaditi. Evo nekoliko koji bi vas mogli zanimati.

Calivita OrganiCare asortiman organskih kozmetičkih proizvoda nudi odličan asortiman proizvoda koji mogu napraviti i lijep poklon za vaše prijatelje. Losion za tijelo lijepog mirisa može se kombinirati s nježno pjenastim gelom za tuširanje i šamponom za regeneraciju. Ko bi mogao odoljeti takvom trojcu?

Ako nemate mjesta za pogreške i želite nekome pokloniti nešto manje i raznovrsnije, možda biste željeli pregledati naš asortiman 100% čistih organskih vrhunskih eteričnih ulja. Pronađite miris koji najbolje odgovara vašim najmilijima: osvježavajući limun, umirujuća lavanda ili naše dragocjeno ulje bosvelije tamjana? Usput, možete ih podsjetiti i da ova organska ulja ne samo da lijepo mirišu, već imaju i mnoga (često zanemarena) blagotvorna djelovanja. A kada idete u kupovinu, zašto se ne počastite? Ko zna, možda i vi poželite malo opuštanja u hladnim zimskim večerima, ulijte nekoliko kapi eteričnog ulja u difuzor i sačekajte da vam praznici zakucaju na vrata, okruženi rajskim mirisom!

Glam Up Calivita

Savršen poklon za ženu


OrganiCare krema protiv starenjaTražite nešto za žene u vašoj porodici? Bilo da se radi o vašoj supruzi, partneru ili majci, set od #glamUp dopunjen OrganiCare kremom protiv starenja bit će hit. U stvari, prilično smo sigurni da će ih natjerati da vam se dive i kažu da im možda možete čitati misli. Jedinstveni #glamUp pojačivač kolagena prepun je aktivnih sastojaka, a svi koji ga koriste mogu očekivati čvrstu, elastičnu i blistavu kožu! Osim toga, Glam Up Calivita vidno smanjuje bore i sve nesavršenosti po cijelom tijelu. Kao savršenu dopunu preporučujemo naš proizvod iz linije OrganiCare - organsku kremu za lice sa hijaluronskom kiselinom. Ova dva proizvoda su savršena jedan za drugog: efikasan oralni preparat uparen sa predivnom vanjskom kremom - odlična kombinacija za još nevjerovatniji učinak! A ako oklijevate jer bi mogli pomisliti da nešto predlažete, uvjeravamo vas da neće. Samo ispunite njihovu najdublju želju!

Savršen poklon za muškarca


Naravno, imamo i odlične poklone za muške članove porodice. Preporučujemo ih RiseUp Multiactive Collagen. To je biološki aktivna mješavina kolagena obogaćena sastojcima koji podržavaju hrskavicu, protuupalnim supstancama i hijaluronskom kiselinom. Kupite ga svom partneru i iznenadite ga savršenim pratiocem za svaki trening ili za svog tatu koji će mu pomoći da ublaži bol i ponovo živi aktivnije. I ne možete pogriješiti ako dodate OrganiCare Rescue Gel u svoj poklon set jer je ovaj organski gel za hlađenje jednostavno odličan i vrlo efikasan u oslobađanju napregnutih mišića i zglobova.

RiseUp Multiactive Collagen


There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
Nazad na sadržaj