White Willow - Prodavnice CaliVita International

Idi na sadržaj

White Willow

White Willow
proizvod nije dostupan u Srbiji
100 kapsula

Upotreba:
Samo odrasle osobe maksimalno 6 obroka (3 kapsule) u toku dana

Sastav:
400 mg Kora bele vrbe
Kora bele vrbe sa salicinom
Kora bele vrbe se koristi u narodnoj medicini već vekovima. Bela vrba (Salix alba) je vrsta drveta koja raste u Centralnoj i Južnoj Evropi i u Severnoj Americi. Salicidni glikozidi koje dobijamo iz kore ovog drveta, u našem organizmu oslobađaju salicilnu kiselinu.

KOME PREPORUČUJEMO?
Bela vrba (Salix alba), poznatija pod nazivom „tužna vrba”, raste na vlažnim terenima. Njena kora se već vekovima koristi u narodnoj medicini. Kineski lekari su je koristili pre više hiljada godina, ali su je stanovnici zapada upoznali mnogo kasnije. U prvom veku nove ere, Dioskorid je bio prvi koji je shvatio da kora bele vrbe poseduje korisna svojstva po čoveka. Vek kasnije, Galen – poznati rimski lekar je prepoznao isceliteljske moći ovog drveta. Kora bele vrbe je bogata salicinom (salikozid), salikortinom, i drugim glikozidima, taninskom kiselinom, smolom, oksalatom i drugim enzimima. Prolazeći kroz creva, salicin „ispušta” svoja blagotvorna svojstva nakon transformacije u jetri. U našem organizmu, salicin se transformiše u salicilnu kiselinu, ali je ispoljavanje neželjenih dejstava ovako nastale kiseline neuporedivo manje od onih koje izaziva aspirin. Opšte je poznato da aspirin, pogotovo u visokim dozama, šteti organima za varenje, izazivajući mučnine, proliv, pa i krvarenja i pojavu želudačnih grizlica, i da takođe može da dovede do alergijskih reakcija. Sve ove nuspojave mogu biti eliminisane pravilnom upotrebom kore bele vrbe.

PAŽNJA!
 • Pridržavajte se propisane doze
 • Deca i adolescenti ne bi trebalo da koriste ovaj preparat.
 • Osobe koje ne smeju da unose salicilnu kiselinu u svoj organizam, ne bi trebalo da koriste ovaj preparat
 • Trudnicama i dojiljama se ne preporučuje upotreba ovog preparata.
Snimak lekarskod predavanja "Dodaci ishrani za zaštitu vezivnog tkiva" sadrži informacije o sledećim preparatima:
Joint Protex, Joint Protex Forte, Soya Lecithine, Triple Potency Lecithine, Strong Bones Plus, Omega 3 Concentrate, White Willow, Vein Protex
7 razloga, zašto da odaberete CaliVita proizvode:
 1. CaliVita već više od 20 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
 2. Uvek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
 3. Tokom procesa razvoja primenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
 4. Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
 5. Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
 6. Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
 7. Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama GMP (Dobre proizvođačke prakse) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Biro za kontrolu prehrambenih i farmaceutskih proizvoda u SAD-u). Mi smo i u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
Nazad na sadržaj