Sublingual CoQ10 - Prodavnice CaliVita International

Idi na sadržaj

Sublingual CoQ10

Sublingual CoQ10 Lemon
30 tableta

Upotreba:
1 dnevno

Sastav:
30mg Koenzim Q10
Novo ime: CoQ10 Lozenges

Q10 (sa brzom apsorpcijom)

U novoj formuli sada nudimo tabletu sa prijatnim ukusom limuna, koja se još lakše rastapa, i koja u svakom pogledu odgovara savremenim dodacima ishrani sa podjezičnom primenom. Zahvaljujući svojoj još profinjenijoj teksturi, ona se prosto topi u ustima, ne ostavljajući za sobom neprijatan osećaj „razdrobljenosti”. Njen nov ukus može biti privlačan i onima, koji do sada iz nekog razloga nisu preferirali ukus mentola, ili su ga zbog eventualne primene homeopatskih lekova morali da izbegavaju.

Novi sublingvalni preparat Q10 je mnogo više od energetskog stimulansa! Naime nova povećana doza mu daje posebnu vrednost koja omogućava upotrebu bilo u prevenciji, bilo u ispomoći u smislu kompletne revitalizacije.

Sublingvalni karakter omogućava bržu i efektivniju apsorpciju sastavnih delova preparata u organizmu, pošto oni putem krvnih sudova ispod jezika i u obrazima direktno prodiru u krvotok.

Iako se njegova upotreba može preporučiti većini ljudske populacije iznad 30 godina starosti, kao i profesionalnim sportistima i rekreativcima, Sublingual Q10 se takođe preporučuje deci ugroženog zdravstvenog stanja, ili onima, kojima je potrebno neko dopunsko tretiranje. Dalje, ovaj preparat pomaže i u otklanjanju stomačnih problema i smetnji u varenju, a stimulativno deluje i na gubitak telesne težine. Veoma je koristan kod osoba koje primaju agresivnu terapiju, jer olakšava podnošenje iste (kardiološki, gastroenterološki, imunološki i drugi problemi).

Da li ste znali?
Jedna tableta Sublingual CoQ10 Plus obezbeđuje toliko CoQ10 kao 6 kg lososa ili skoro 2 kg piletine!
Sažetak:
Navedite ćelije sa potrebnim izvora energije, a vi ćete biti zadovoljni rezultatom! Q10 je supstanca koja je neophodna za opskrbu energijom naših ćelija. Ako naše ćelije dobiti svoje obaveze, oni energiju cijelog tijela. Rezultat? Radne sposobnosti, energije i agilnosti nadmašio čak i mladih ljudi.

Opskrba energijom naše ćelije - i tako cijeli našeg tijela - garantovano je koenzim Q10 (CoQ10, ubiquinone). Ova supstanca je prisutna u svakoj od naših ćelija, pomaže hranjivih tvari pretvoriti u ATP (adenozin trifosfat) koji je u energiju nosač. Ako ćeliju energetske potrebe, prvenstveno dobiva od raspadanja ATP. Q10 se proizvodi s jedne strane u jetri; S druge strane smo progutati ga sa hranom. Važno je znati da je endogeni proizvodnja Q10 smanjuje sa napredovanje dobi (30-35 godina na) .Q10 mogu ponuditi pomoć ne samo u slučaju smanjene proizvodnje na starije dobi, ali u slučaju povećane fizičko-psihičke napetosti ili kod ljudi nakon neuravnotežen dijetu. To jamči poboljšanu proizvodnju energije i manje umora. Q10 nije droga, ali prirodna supstanca proizvedena od strane naših tijela, kao i. Nema nuspojava Q10 je otkrivena do sada. Pored energizirajući učinak neophodno je za proizvodnju energije procesa na ćelijskom nivou, pomaže u održavanju zdravog srca funkcije; po svojoj antioksidans efekti promovira zaštitu ćelija protiv štetnog djelovanja slobodnih radikala.

Kako sublingvalne Q10 razlikuje od svojih prethodnika?
Zbog svoje sublingvalne (može se staviti pod jezik) imovine aktivna sredstva ovog tablet apsorbiraju brže i efikasnije od strane tijela. Zato što se apsorbuje iz sluznice usta, kroz vene pod jezik i usne šupljine, oni su direktno apsorbira u krvotok.

Primjena proizvoda se preporučuje kada je smanjena ili blokiran u donjem trakt probavu i apsorpciju.

Za razliku od tradicionalnih Q10, Q10 sublingvalne je koncentriraniji, u dozama od 30 mg.
U 30 mg Q10 je više od prosjeka energije booster!

PAŽNJA!
  • Osjetljiva na toplotu i svetlost, čuvati u skladu s tim! Kvalitet čiste Q10 smanjuje iznad 35 stepeni.
  • Korisni efekti Q10 pokazati nakon nekoliko nedelja potrošnje.
  • Da bi se izbjegli nedostatak ponovljenih, preporučuje se kontinuirano uzeti održavanje dozu 10-30 mg dnevno.
  • Upotreba dodatak prehrani neće utjecati na proizvodnju endogenog Q10 u jetri. Tako smo
  • ne treba brinuti da naše tijelo "zaboravlja" proizvodnjom svom prirodnom obliku.
Nazad na sadržaj