Communiguard - Prodavnice CaliVita International

Idi na sadržaj

Communiguard

CommuniGuard

Zaštita od elektrosmoga

Svi električni uređaji su okruženi električnim ili magnetnim poljima. Ova polja, posebno u slučaju dugoročne izloženosti, takođe mogu da utiču na funkcionisanje našeg tela. Negativni uticaji te vrste se dovode u vezu sa poremećajima spavanja, glavoboljama, povišenom temperaturom ušiju i lica, opštom depresijom ili iscrpljenošću. COMMUNIGUARD je informatički tretirana folija koja harmonizuje štetna zračenja koja dospevaju u naše telo, čime nas štiti od štetnih efekata elektrosmoga.

Kome preporučujemo?
U cilju zaštite od štetnih efekata elektrosmoga, primenjuje se na svaki uređaj. Na primer: mobilni telefon, računar, bežični telefon, bebi alarm, mikrotalasna pećnica, itd.

Da li ste znali?
Način upotrebe: pažljivo ukloniti zaštitnu foliju i zalepiti je na zadnju stranu telefona ili baterije. Ne seckati foliju! Ukoliko želite da ga stavite na mikrotalasnu pećnicu, uvek ga zalepite spolja, imajući u vidu da je folija napravljena od aluminijuma!

Da li ste znali da je COMMUNIGUARD dao odlične rezultate prilikom ispitivanja biorezonancom?

Pažnja!
Pažnja! COMMUNIGUARD nije medicinski uređaj, ne služi kao zamena za posetu lekaru ili zamena za propisanu terapiju! Ukoliko patite od bilo kakvih simptoma, obratite se svom lekaru! Neupotrebljene folije čuvati van domašaja dece.

Nazad na sadržaj